19. august 2009

Ting og tang:

Klar for tur til Skottland??
Tja, kanskje det....
Her er en koffert med piknikkutstyr som jeg har funnet brukt...kunne jo hatt med denne på tur?... (den er ikke funnet på vaskerommet..Mi-Rachel hihi..)....
Er ikke sikker på om jeg skal ha innholdet i (som er litt lite) eller om det skal få vike for hobbyting, eller leker...får sjå. Vi hadde akkurat helt lik hjemme da jeg var liten...begynner å bli noen år siden det ja... super kuli.
Her er en søt asjett til min lille samling, funnet på gjenbruket i Lillehammer...
En liten isbøtte er alltid hyggelig å sette på bordet. Kjøpt på loppis for 10 kr..
Også disse glassene da...mangler en som dere ser....
RUTER:::. er det noen som finner en ruter så hoi på .....
Oi da...enda en søtnos...
Så her da dere ....
Disse asjettene nederst og til høyre har jeg vist før...
Men de nye her er...de øverst til venstre....
Kan noen hjelpe...HALLO!!!
Er det noen der ute som vet hva de hullene er til ????????? Det er ikke gjennomgående hull..bare fra toppen...hm..... Har selv ingen anelse...
Oki, her er det stille og rolig i dag.
Drops

18 kommentarer:

Solrosa sa...

Ha-ha! Mamma og pappa har akkurat maken koffert, og jeg har en som er nesten lik, det er bare andre farger på koppene! Hadde den med på bilferie i sommer og det ble suksess! Jeg har arvet min etter farmor og farfar, og ligger også noe gammel Tupperware inni. Snakk om herlig koffert! Skal legge ut noen bilder av den senere! Ha en fin dag! Jeg fyller år og har fått nydelig sølvsmykke fra kjæresten! :D
Sol-klem

Torill sa...

Hola i fatet kan vere til å henge opp. Det var vanleg å henge opp slike pyntetallerken før. Ellers har ingen ide på kva det kan vere.

Den kofferten bringer minner når eg ser den. Mormor hadde ein slik, men kva servise som var inni huskar eg ikkje. Ho elska kaffiturar i det fri, så den var fin å ta med.

Scandinavian Retro sa...

Så søte fat!!!De minner meg om da jeg var liten. Hullene er vel for å kunne henge de opp. Glassbøtta var forresten utrolig kul.

Rosa Hemmet sa...

vilket fint picknick kit, underbart smidigt att ha med sig ut på tur! Jag fyndade ett liknande på loppis som aldrig var använt :)

Nu får ni ge er ut på utflykt!

kram

Fjordheim sa...

Ja det er mange her som har vokst opp omtrent samtidig. Husker godt at vi kjøpte en slik koffert som var med oss på mange ferieturer i barndommen.
Tor nok ikke hullet er til å henge opp med. Det er jo bare på fremsiden. Men jeg tenkte kanskje det var for å ha varmt vann inni slik at grøten? kunne holde seg varm? Har ikke sett slike før så dette er bare tipping.
Ha en god dag :)

Jannicke sa...

Flashback!!
Hadde akkurat lik koffert selv som barn!! Husket den egentlig ikke, før jeg så den igjen nå.. Artig!!

Kanskje hullet er til å sette skjeen nedi???? Prøv å se om det går ;o) Wild guess!!

Klem J.

Pillepalle sa...

Hei Nina, vi hadde en slik koffert nå jeg var barn. Den var ikke for å reise, men vi har nyttet den for å oppbevare hånddukker våre.

Hilsen fra Pillepalle

Ida sa...

Hello my beloved!

Nei, er ikke du herlig herlig! Jeg satt på ett særdeles dystert legekontor og ventet på å bli kallt inn, men benyttet sjansen til å sjekke oppdateringen på bloggen! Og måtte jo småfnise høyt av den supersøte, fine, morsomme og HERLIGE kommentaren fra deg! Du får meg virkelig til å smile - tusen tusen tusen takk skjønne herlige du ! Jeg setter utrolig stor pris på det altså! Også fra deg da - min aller kjære.. .tusen tusen takk!!!!

Skal si du snoper deg ting for tiden - dropsen! Jeg er imponert.. hva sier herr drops til detta?? Eller har han sine 'ting' å sysle med ???

De tallerkene med hull har en veldig troverdig begrunnelse - skal jeg fortelle deg... i gamle dager hadde de ikke bord nemlig - de hadde ikke råd til sånt - eller det vil si - de prioriterte ikke slikt - og for å slippe å holde tallerken med en hel hånd - og dermed holde alle fem fingrene opptatt - så lagde de ett hull slik at tallerken kunne hvile på EN fing mens man spiste... logisk??

Næh.. for være helt ærlig.. hakke peil.. men det skjønte du sikkert..

peace and love :-D

mi-rachel sa...

;)

Blå-hvit samlemani sa...

Vi hadde to slike kofferter da jeg var liten, en rød og en grønn rutete. Vi brukte dem til alle kjøkkentingene da vi var på camping...

(de ligger sikkert på loftet til mine foreldre. Fulle av utstyr!)

Elisabeth sa...

Sånn koffert hadde vi også da jeg var liten! Morsomt å se den igjen :

Marthe sa...

Kjære, søte dropset:)

For en morsomt koffert! Det der er noe annet å dra med seg ut i skogen enn berganssekken jeg bruker når jeg skal ha med mat i parken. Ikke mye romantikk over en sliten ryggsekk... skulle gjerne hatt denne kofferten, eller hvertfall en søt, liten kurv. Må skaffes:)

Likte også spesielt godt det nederste fatet/tallerkenen med de søte blomstene på. Helt meg:) Hva de hullene er har jeg virkelig ikke peiling på... haha, så merkelig!

Gleder meg til å følge deg litt mer jevnt og trutt nå, det har vært så masse som har skjedd i det siste at jeg har vært litt uttafor. Håper du har gode dager!!

Varm klem og store smil fra Marthe

Janne sa...

Å, den kofferten husker jeg fra jeg var lita, vi hadde akkurat maken!!! Og motivene på fatene var de samme som vi hadde kopper med navnene våre på! Barndomsminner...:)
Så GØY!
Klem, Janne

Lycke sa...

Häpp o hoj!!!
I´m back...! Från gruvelsen över hösten det vill säga...tyckte det kändes jobbigt först...men så gick jag in i den och det var bara ljuvligt!!!
Har faktiskt alltid älskat hösten förr..vet inte varför jag blev sne nu...men när man accepterar den är det baara skönt..mycket klarare blick och nya möjligheter...har bara icke lust att jobba...morr...

Vilken go väska!!! Vettu jag såg sådana koppar, i allafall linande någonstans och tänkte på dig, men nu kan jag inte minnas var det var!
Kanske det tom var på Åhléns?!?
Men jätteläckert med kopparna i väskan...får barndomsminnen fast jag inte känner igen det, hihi..måste vara färgerna...

åste kika lite mer på vad du haft för dig...goa du...vi har ju gått om varann hela sommaren tror jag...

Kramhögar Lycke

IfraLahell sa...

KUL koffert! Jeg stemmer for å bruke den til det egentlige formålet- picknik. Ikke mange av de å spotte i parken lenger!

Jeg husker såååå godt min gamle tallerken fra jeg var liten. Jeg husker hullet- MEN jeg er ikke 100% sikker på hva vi brukte det til...hmmm. Tror det var til skjeen. Idas teori over var god..hihi!

:)IfraLahell

Kosene mine sa...

Nusselig koffert :o) skikkelig nostalgi ja..

Men jeg falt for det fatet jeg, med lilla, røde og oransje blomster, oooohyeah :D :D

Mange bra teorier på det hullet fårn si, hihi...

Vel, god kveld fra studenten

-cams- sa...

Måtte le litt når jeg fant bildet av piknikkofferten. Jeg satt alltid i baksete sammen med vår når vi var på bilferie i gode gamle dager. Vår var blårutete og hadde grønt interiør, men helt samme tingene som var oppi! Så artig!

Husker ei venninne som hadde en tallerken med hull i, og der var det med en liten skje som passet til. Det var "fintallerkenen", så hun brukte den aldri, men sparte den til spesielle anledninger=o)

Sidsel sa...

Hullet i fatene er til å fylle varmt vann i, slik at maten holder seg varm lengere. Husker vi hadde slike fat hjemme (men i plast) for 30 år siden. Det fantes også en propp til å sette i hullet