17. august 2009

Sommerfugler:

Her er to bilder jeg har funnet på bruktbutikken for måndeder siden...de fant jeg nå...hihi...når jeg ryddet på vaskerommet.... så fine...
Nydelig med sommerfugler og herlige farger...
Dette også... Likte de så godt. Skal ikke male rammen her... eh...tror jeg.
Oki, her blir det rensing av blåbær. Har nemlig vært å plukket i ettermiddag..
BlåbærDrops=)

19 kommentarer:

BLAFREBLOGGEN sa...

Jeg følger nøye med på utviklinga av den bildeveggen, moro :-) Og klarer du å motstå å male rammene, sånn på sikt, mener jeg? He-he.

Rosa Hemmet sa...

Hej tjejen! Oj vad länge sedan jag skrev något till dig, har kikat in här med jämna mellanrum men det har som sagt var inte blitt så mycket datatid i sommar! :)

Kul att kika in hit för du har alltid en massa roligt på G!
Den där tavelväggen var superfin, gillar att du hängde dem i ett hörn, lite annorlunda :)

Fina fjärilstavlor, fjärilar är så fina med sina härliga vingar och färger!

kram

Ragna sa...

Fine de :-) Jeg er glad i sommerfugler! Du trenger ikke et marihønebilde for å matche sommerfuglene da, hehe - jeg har tusenvis...

Bjørkely sa...

huff. har vi ikke alle glemt noen poser her og der og funnet dem en stund etter :)

Du må prøve smørkremmen min, kan lille pastill motstå rosa muffinser?? :)

Glede sa...

Nydelige bilder, Blåbærdrops! Vi har også plukket blåbær i sommer... på baksiden av svigers sitt hus!! Ååå, som jeg gleder meg til slik hverdagsluksus når vi flytter tilbake til bygda vår.

Silje sa...

Så fine de var! :)
Kult med alt det gule!
Må komme og se en dag.. ;)

ralfefarfars paradis sa...

Du må helt klart spraymale rammene lilla!! Ser du ikke at det er litt lilla på begge bildene? Leste at lilla virkelig er på full fart inn i interiørbildet;) Elsker sommerfugler, liker de på hagendornhagen veldig godt;) Jeg har også lyst på bildevegg, må bare finne ut hva jeg har som kan passe- har lyst til å ha det i trappa.
Blåbær har jeg så lyst på- pai,muffins,saft,syltetøy.mmm...det er dårlig med det i år;) Beklager at jeg tok feil angående senga;)

M by M sa...

Kjempe fine bilder!
:-)
Klem fra M

Villblomsten sa...

Så mye fint her var da :-)
Lenge siden jeg var innom og her var det skjedd mye :-)

Frk. Fosli sa...

Niiiice! Det var veldig opplagte bilder til gule rammer da, skjønner om det klør litt i malefingrene :)

Babb sa...

Kule bilder! Såå godt med blårbær utover høsten/vinteren da, men ikke like artig å plukke og rense di..men men..:)

Ludo Land sa...

de var fine. likte også veldig godt det i inlegget under. ble veldig kult med gul ramme.

Datt sa...

Stiiiilig, herlige farger på de sommerfuglene! :D

Jannicke sa...

Blir gøy å se veggen helt ferdig... masse farger og rammer i ulike varianter!! Herlig :o)

Klem-klem J.

Minmill sa...

Hei på deg Dropsi. Er du ferdig med blåbærene. Jeg misunner deg som har fått tak i de søte små blåbærene. Vi har hatt store planer om å dra på blåbærtur vi også, men det ble liksom ikke noe. Jeg liker å ha sånt i frysen slik at jeg kan dra det opp på vinteren og lage deilige smoothies av det.

Jeg har laget smoothies to ganger i dag, men har brukt jordbær og banan. Ungene er helt ville etter det, og jeg tenker at det er fint, for da får de i seg mye bra næring uten at jeg må mase.

Jeg kom inn er til deg for å titte etter den gule sengen, og jeg fant den. Så utrolig stilig den ble med alle putene oppi. Jeg er helt vill etter din gule seng. Skulle ønske du kunne ta en kopi og sende den over til meg på en mail. Så kunne jeg bare ha lagt meg i den med en gang..... Tenk hvis det hadde gått an.

Du er ikke den eneste som ikke har dreisen på blogging for tiden, jeg er også med i den klubben. Jeg får laget innlegg og sånn, men det å dra rundt på besøk og legge igjen hilsener er verre. Men fortvil ikke, du er en av dem jeg bare må innom uansett. Jeg har jo liksom fått et visst forhold til den drops damen. Så du slipper ikke unna meg. He he.

Hvordan har det gått med lille pastill på skolen? Håper hun trives og jeg tenker nok at du synes hun plutselig har blitt stor. Det er en overgang fra barnehage til skole. Og til neste år er min lille frøken nestemann som skal til pers.

Ohoi, nå tror jeg at jeg må slutte å skrive før jeg bruker opp hele plassen her. Tenk om verden hadde gått tom for bokstaver. Kriiiise.

Klem Minmill

Solrosa sa...

De var superfine! Jeg ville beholdt dem som de er. Ha en fin kveld!
Sol

mi-rachel sa...

finne du sånne fine ting på vaskerommet? jeg finner bare skitne klær.

Moderne Retro sa...

Nydelige farger. :)

Lycke sa...

ohh, känner igen dessa bilder från en tavla jag hade på 80-talet...tror minsan den finns kvar någonstans hos pappa min...
Härligt att se, och jag hoppas du mår bra...

Kramis Lycke