15. juni 2009

Funn:

Okay, så er jeg hekta da...disse koppene får jeg visst ikke nok av jeg gitt..hm...Synes de er så kule. Øverst er samlingen min til nå. Og de to nederste bildene viser kopper fra min bestemor, samt loppisfunn...Nå har jeg funnet noen kopper som ser litt annerledes ut og nå...litt smalere...De ser dere på bildet nederst til høyre...Oransj og militær grønn blant annet. Moro å ha noe å samle på egentlig. Tror jeg skal ha disse i ett glass skap etterhvert. De må jo stilles ut vettu.
Sjekk denne grønne samlingen her da, kjøpt på Fretex i Moss for 5 kr stk...Party!party!!!
Og denne lampen har jeg vært på jakt etter lenge. Ingen spesielt merke egentlig. Men jeg har hatt så lyst på oransj slik...Kostet bare 30 kr...YOHO:::::: *jeg liker slike brukt kjøp sååå godt*...
Her er en liten samling glass jeg datt over på min lokale bruktbutikk i dag. 20 kr for 5 glass..Helt min stil, og sommerlige farger...Men hvor mange glass trenger man egentlig??Ja ja...
Sjekk vasen bak da...Den sto ute på hagebordet på bursdagen min. Hr Drops hadde hentet bregner og peon i hagen vettu...Også sto det 3 flagg der. JOHO!!! han er vel go!!.
Og her i denne lekre oppvask/dingsen har jeg den glede av å plassere mine loppisfunn, etter oppvask. JEG ELSKER Å VASKE OPP JEG!!!!(eh!NOT!!!) men nå så!! Kan dere sette dere inn i det? Lekker farge, også så praktisk og kul på kjøkkenbenken....Jeg fikk den i bursdagspresang av min Hr.D....(Merket er Magis)....Jippi.. Oki, nå skal jeg "smæle" ut dette innlegget, så skal jeg tusle over til dere andre bloggere...

Takk 1:
Tusen takk til deg Idamor (Put it in a box) for at du hjalp meg med collage!! Dette var gøy!

Takk 2:
Til fru Mylder for hyggelige kommentarer, håper du kommer "på banen" igjen snart.

Takk 3:
Til alle som ga meg gratulasjoner på min "store" dag!!!

See ya.
Orange-Nina!!!!
(jeg bare elsker oransj om dagen!!!!)

37 kommentarer:

Jane sa...

Så mye fint da! Tror vi deler litt sansen for retro-ting du og jeg... Jeg har ikke helt fått gjennomført det heime hos meg ennå.. men holder på å flytte inn i ny leilighet nå.. så da skal det bli ordning.

Rikke sa...

ÅÅÅh, for en lekker skrivebordslapme! Og koppene, og oppvaskstativet :D Jeg prøvde meg på å ønske meg det en gang, men da fikk jeg klar beskjed om at jeg en gang hadde sagt: –Ting som ikke går i oppvaskmaskinen hører ikke hjemme på mitt kjøkken. Angret litt på den kommentaren da :P

Jannicke sa...

Herlige ting og oransje er jo en oppfriskende og glad farge!!

Ha en fin dag da!!

Klem J.

Linda sa...

Ja dette var sannelig drops ;O)
Herlige kopper og glass!
Fin oppvasbalje, og den såpedispenseren er jo bare så søt!
Grattis med vel overstått bursddag.

Ha en fin uke!
Klem Linda

Frøken Fryd sa...

Så masse fin. Gratulere med vel overstått og det var godt å ha deg tilbake i blogglandia.

mi-rachel sa...

så kule ting.
du er jammen råflink på å finne sånne ting!

hverdagsgodteri sa...

Så herlige glass du har finni deg! Leiter etter noen gamle retroglass jeg også, men har ikke vært heldig så langt. Minner jo bare fryktelig om barndommen sånne glass da.;) Også kunne jeg godt tenkt meg en lampe som deg..Samme typen som jeg hadde på barnerommet når jeg var lite, bare jeg hadde rød. Utrolig hva man kvitter seg med etterhvert..

LisjLinda sa...

Jeg liker samlingen din veldig godt!!!!:) Og de glassene med hjerter på har jeg også, yndlingsglassene mine.. Du finner bestandig så my fint du! Og gratulerer med overstått;)

Datt sa...

Kule de koppene, tror faktisk ikke jeg har sett snurten av slike på "mine" bruktbutikker, kanskje de ikke finnes i Trondheim? :P

My Wonderworld sa...

Så masse deilige farger!!!!

Høres ut som dagen i går var fin og at orange fortsatt er hot ;-) - deilig ;-)

Minmill sa...

Neimen, hei på deg kjære venn. Jeg hadde ikke fått med meg at du var tilbake i businessen. Jeg må innrømme at jeg har ikke vært så aktiv på å følge med på andres blogger de siste dagene. Jeg har stått på hue i andre prosjekter her hjemme og bare fått tid til å lage egne innlegg.

Og GRATULERER med dagen til deg. Jeg hadde bursdag 12. juni og du har 14. juni, så da er vi vel tvillinger begge to. Ikke at jeg er sånn horoskop interessert, men tvilling er jeg.....

Du har vært dypt savnet av meg på din laaaange ferie. Det har ikke vært så mye tjo og hei når du har vært borte. Du er jo et friskt pust her i blogglandia, og det vet du sikkert.

Hvis jeg skal kommentere noe av det du viser fram her i dag, så må det være den oransje lampen. Det må være en Luxo kopi hvis det ikke står noe merke på den. Jeg er bare helfrelst på de lampene. De er så kule, og ekstra moro at de er "in" igjen. Jeg hadde jo en gul en når jeg var liten, men den er det ingen som vet hvor er lengere. Det kan vel være at den ble brukt som fyllmasse i mine foreldres hage sammen med min gamle tre-hjuls sykkel. :))

Hei og hopp, da må du ha det topp. Mandagsklemmer fra Minmill

Pillepalle sa...

Hei på deg, Nina!
Gratulerer med dagen i etterkant! Håper du hade en kjempefin dag :))
Må innrømme at du har fått kjøpt mange fine ting, du! Koppene liker jeg veldig godt. Vi hadde slike som jeg var barn. Alle hadde disse, synes jeg, hihi.
Hilsen fra Pillepalle

ralfefarfars paradis sa...

Flotte glass. Fine de med hjertene!! Så at det var link til deg i kamille.
Ha en fin dag med loppefunnene dine!!

Katrine K sa...

Wow, så flotte ting du har funnet! De koppene er bare så lekre, og jeg har lenge ønsket meg det oppvaskstativet..! Inspirerende.
(Gratulerer med dagen igår!)

Glede sa...

Hei Nina! Så godt å se deg her igjen, blogglandia er ikke det samme uten deg. :) Jeg har også slike glass, to rød og et grønt, samt en mugge. Synes de er kjempesøte! Ha en flott uke! Og grattis med vel overstått.

Julies sa...

Heeeeei og vælkømmin hemmat ! Og gratulerer med 25 års dagen. Høres ut som du har hatt det fint ! Det har je og, men ikke helt som planlagt. Laaaaang historie som ikke egner seg på bloggen.
"Kaffe " på torsdag, kanskje ? Skal på et møte klokka ett, men det er jo langt utpå dagen for sånne morgenfugler som oss...

Anonym sa...

Der er du hjemme igjen jo! :)

Gratulerer med gårsdagen! Bursdag er stas!

Fine ting du har kjøpt deg. Nice lampe! Jeg har funnet en gammel rød og sort Luxo i kjelleren her jeg, og lurer litt på om det går an å druse over den... hmmm... Kunne tenke meg en i lyseblått jeg da, er ikke så tøff når det kommer til farger som du er. :)

Ha en flott kveld!

Fru Mylder

Julies sa...

Har a det ?! Jøss, skal snakke med a je...

Møte på Hamar, ja - men Skafferiet høres jo fristende ut da ! åpner jo klokka 10... Torsdag kanskje, hvis du ikke akkurat har vært der ?

fru vims sa...

grattis med dagen på etterskudd! :)

og grattis med flotte funn på fretex!

er det mye fint i moss? jeg har aldri vært i den butikken..
vært i den i halden, og den er møkkdårlig!

fru vims sa...

halden 1 av 10
fredrikstad 6 av 10
sarpsborg nedlagt....


jeg fikk så lyst på drops nå...lurer på hvorfor ;)

fru vims sa...

nå har jeg vært på butikken.
kjøpte drops. hehe

smatte smatte

burde vel spist no ordentlig kveldsma også....

Anonym sa...

Hei!
Du ahr en veldig gjennomført stil:-)
Den oransje lampa hadde jeg når jeg var liten..!HELT lik , men fint om du syns den er fin, he he!En glad farve da:-)
Kjekt å se noen med en stil som er så gjennomført!
Ha en fin kveld, klem Hege.

Lycke sa...

Hallo, hallo gois Dropsis!!!

Vad HÄRLIGT att höra din underbara stämma hos mig igen!!! Och vilka tokgoa fynd du gjort!!!
Det där underbara diskstället ger mig massor av barndomskänslor...barndomens somrar vettu...mums...! Du skulle sett vårat röda mysiga kök vi hade i stugan våran...superduperretro var det, o det är därifrån minnena kommer...!
Skulle vara kanonfint med ett glasskåp till dina karamelliga koppar...ett riktigt utställningsskåp att stesa dem i!!!
Är ju så kul när man börjar få en samling av något..det hopar sig..hihi..av grejer hos mig med...häpp..hur gick det till!!!

Den oranga lampan bara älskar jag!!! Vill också hitta en sådan...barnen har liknande på sina rum, men de är svarta..och ju DERAS...hmm..kanske inte märker om jag snor dem...! De gör nog inte det...vill nog ha swamp bod-lampor och barie-lampor istället...och så kan jag spraymåla den orange...vad tror du!!!
Ska bli kul o se sätten sen...go-mannen din...min har det inte så lätt att tillfredställa mig heller, mvhahahahha.!

Jajjamensan, liten gåva är påväg i rask takt till goa Drops..

Kramhögar Lycke

Anonym sa...

Lekkre loppis-fynd du har rasket med deg denne gangen da Drops!! Berre lekkert. Skrivebordslampen var bare helt knæsj. Og bedre sent enn aldri,- Vil bare si: GRATULERER MED VEL OVERSTÅTT! Håper du hadde en fin dag.
Kom innom Bohus en dag da vel...Kanskje vi sees;-))
Klem fra meg:-))

LillaLykke sa...

Her var det mye flott! For noen søte glass :)

Solrosa sa...

Hoisan, Drops! Hatt det fint på ferie og bursdag, skjønner jeg! Gratulerer så mye på etterskudd!! Jeg ble ferdig med studier i går og er glad fordi det gikk så bra! nå har jeg noen dager hjemme før jeg blir borte i to uker, så jeg samler energi og koser meg med litt blogging. :)

Nydelige farger hos deg, da, og de koppene er virkelig fine!!! Herlig!

Ha en fin dag!

Sol

Briggs lekehus sa...

hallois Nina! Godt å ha deg tilbake. har vært stille uten deg! Og HIPP HIPP HURAAAAA for deg på din store dag!!!Håper du hadde en heidundranes feiring1

Og FOR noen nydelige ting du viser.Masse fint!! Jeg har faktisk vurdert mang en gang om jeg skal begynne å samle på de nydelige koppene. de er utrolig stilig. det dumme er at jeg ikke har plass i skapet mer. men etter å ha sett samlingen din fikk jeg lyst på noen selv. har bare sett dem i orange. så gøyt at det finnes så mange farger!! jeg har forresten også en slik lignende lampe (fant min nettopp også. de er kjempefine). Også har jeg hjerteglassene. Har stjålet dem fra familiehytta. Har en mugge til også. Men etter mange års studentliv er mage blitt knust. desverre. håper jeg også finner flere.

ha en superduper maledag! jeg er på heklebølgen.

Kardemomme sa...

Gratulerer MASSE med dagen på etterskudd!!!! Visste ikke at du hadde kommet hjem en gang jeg...Dagene flyr og det er bursdagsfeiringer her i gården også så det blir mindre med besøk rundt omkring hos dere andre.
Den oransje lampen var herlig i fargen!! Skulle gjerne hatt en sånn ved sybordet mitt.
Nå er det slutt på loppissesongen dessverre og jeg må smøre meg med tålmodighet og vente til høsten kommer igjen..Eller se om jeg er heldig i noen av bruktbutikkene på stedet. Ha en fin uke videre! Klem fra Kardemomme :))

jessi sa...

Grattis på födelsedagen i efterskott!

Vilka otroligt fina hjärtglas, gillade dem jättemycket!

Hoppas du mår bra, jag mår jättebra är snart i New York!!!

kramisar

Frk. Maya sa...

Hei og hå!
Der var du tilbake ja, så koselig:)
De koppene der er kjempefine! Jeg har sett et par slike, men de var litt ødelagte i plastikken og det var ikke noe å kjøpe i grunn. Jeg så dem hos deg først da, hihi.
Me: hermegåsa:)
Jeg tror faktisk ikke selv vdet fineste oppsvaskstativ kan gjøre der mer gøy å vaske kopper. Vi har hver vår uke her i huset. Ingen oppvaskmaskin u see...
Well well. Nå skal jeg hive meg i dusjen. Bar susa inn på bloggen på vei til badet skjønner du:P

Maya

Marthe sa...

Nina, du er tilbake!! Hadde nesten gitt opp håpet jeg... har vært innom deg flere ganger siden du reiste, men ingen Nina å se. Og nå har det gått noen dager siden sist jeg var innom og jammen har jeg ikke gått glipp av bursdagen din!! Huff å huff...

Jeg skal herved prøve å gjøre det godt igjen: Lukk øynene og tenk at det er bursdagen din. Se for deg at jeg har sendt deg 35 oransje ballonger, 100 av disse glassene du samler på, et kort med en ugle på, et lass med fine servietter, en STOOOOR kake, et hav av sukkerspinn, og sist, men ikke minst - Elvis Presley kommer å synger bursdagssangen til deg! Jada, han lever...

HURRA for deg som fylte ditt år, ja deg vil jeg gratulere!!:)

Good to have you back

Ida sa...

Hihihihi.. såååå skjønn du er :-) Egen takkhilsen i innlegget ditt ( du er jo blitt kjendis etter omtale i Kamille vet du ;-D!!)

Også ble du fort en rezer på collager - sant det er moro!! Plutselig blir ALLE bilder flotte !

Disse koppene er jo virkelig kule da - du finner det meste i den gaten der ;-D

Og duuuuu - tuuuuusen takk fro vanvittig ubeskrivelig rørende og 'STOLT' tilbakemelding ang navnefesten!! hihi... du er sååå skjønn!! Vet ikke hvor jeg skal starte altså !!! Jeg smilte så bredt når jeg leste det du skrev at jeg fikk krampe i kjeven ett lite sekund :-)

Tusen takk - du lyser opp dagen min kjære! Klemmer fra IDa

alvorada sa...

Jasså du lille frøken, så du ELSKER Å VASKE OPP du??? Vel, da er kjøkkenbenken min reneste fornøyelsesparken for deg! Bare få den søte lille rumpa di ned til Oslo med en gang du, dropsi. Her har vi mer enn nok oppvask til deg, ho-ho :) :) :)

Og ja, glassene, -fantastiske!
Skrivebordslammpa, -even more!

Smilerynker.dk sa...

Så mange fine sager!! Elsker lampen... Har selv tre, som ligner den lidt! Orange er en skøn farve!!

Kaspara sa...

Kjære farverike tvilling!
Du er tilbake, Nina! Jeg har visst ikke fått med meg helt at ferien din var over. Grattis så mye på etterskudd også med bursdagen din!
Den oransje lampe di var kanonfin!
Akkurat noe slikt kunne jeg tenkt meg.
Jeg er trøttere enn trøttest, og er på vei i seng nå. Ha en god natt, Nina!
Klem fra Kaspara som synes det var koselig å finne hilsen fra deg.

Ingunn sa...

Så mye fine farger!!!

Takk for inspirasjon.

Ingunn :)

Maggan sa...

Blir lite nostalgisk när jag ser kopparna i glas. Kommer ihåg på det glada sjuttitalet när vi var ute med husvagnen och hade exakt såna koppar(stod på en plastbricka när man köpte dom). Hade stoppat till på en parkering efter vägen för en kaffestund. När pappa druckit ur sitt kaffe öppnade han dörren för att kasta ut kaffesumpen, och ut for både sump och kopp och kvar stod han med plasthandtaget i handen. Gissa om han blev snopen och gissa om vi andra skrattade.