25. mai 2009

Og disse skal....

...passe på solkremene mine....Trenger maaange kremer...vil jo ikke bli rynkete .....hihii.....
Men allikevel, jeg sier som min gode bestemor Lucie jeg...heller brun å rynkete enn hvit å rynkete.....Jepp pepps....går for den...(lille Pastill er oppkalt etter henne...herlig).

Jeg blir bare glad av å skulle pakke i disse jeg=)
Drops

25 kommentarer:

frk.B sa...

Åh,heldige Drops:)
SÅ DEILIG med sol og varme!
Herlige mapper og HÆRLIG kjole!
Du ser høy ut,er du det?:) Hi,hi

God kveld!
Klem

Ida sa...

Helledussen - hvor skal jeg starte ? Nå har jeg bladd meg nedover alle de herlige herlige innleggene dine her - også oppdager jeg at dere skal til Spania! Heldiggrisene !!! Er jo kjempefint og varmt nedover der nå - og dropsemannen vil nok få hard konkurranse - du er jo den hottyen ;-D Supernaice kjole - går det an å spørre hvor den er fra - jeg hører nemlig garderoben min rope etter en ;-D

Og du. .jeg hadde en ligende SCARY opplevelse med storebror sin gassballong! Den hadde også mistet litt piffen (det var ingen søt papegøye - men en svart motorsykkel med tilhørende mann på!) - og dinglet mitt i løse luften - oppdaget den i sidesynet da jeg var på vei forbi døren hans - skvatt så jeg holdt på å tisse i buksen !! Og holdt på å dælje til den med avisen som jeg skulle til å kaste - so om det hadde hjulpet mot en innbruddstyv ;-D

Jeg SKAL kopiere ideen din med lys og servietter til navnefesten - how naice!!! Det ble jo bare råflått - og jeg må jo le meg i hjel over hvor du tar av når du først er hektet - du vet du er veeeeldig sjarmerende ikke sant :-)

GOOOOOD TUR til viva la spain.. men regner med vi hørs før det !

Smask

fin i formen - Margrethe sa...

Takk for koselig besøk på bloggen min :) Enig med din bestemor heller brun og rynkete! Men solkrem kan vel uansett være greit å ha med seg på tur.

Julies sa...

Hei Nina !
Nå nermer det seg med stormskritt, ja ! Tipper du gleder deg skikkelig nå. Trudde kanskje vi skulle rekke en prat før du drar, men her går det i ett med jobbing og styr og stell.
Så fin kjole du har kjøpt deg da !
Og rynkene... det er nok ei stund til de melder seg hos deg, tenker jeg !
Vi talas !

alvorada sa...

Jada, jada, bare RUB IT IN du med den spaniaturen din... Kommer de veskene dine i stor størrelse også eller? Med plass til meg oppi kanskje???

ralfefarfars paradis sa...

Kos deg masse under Spanias sol og palmesus(eh-er palmer der vel..)Den kjolen får du sikkert ikke beholde lenge på...(kunne ikke dy meg..)..før du må skifte til bikini..du pakker jo så mye solkrem..så du skal vel ligge på stranden også...

Mitt og Mine sa...

Heldiggris! Syden og greier...!!

Koselig navn da..Lucie..kjempefint!

Kjolen var kjempefin og kjekt å se litt hvordan du ser ut også..hihi!!

Klemz...hrmp... :)
Klem M

Datt sa...

Herlig, strandklar, rett og slett! :D

Ludo Land sa...

åh heldigen du som skal til Spania!!! Deilig altså. Vi skal til Spania i september, men det er så lenge til.
ja jeg tenkte som frk. B at du ser høy ut, er du det? hehe,

Frk. Maya sa...

Hei på degsann! Nå er jeg på jobb igjen gitt, men ramer en tur innom før det er boms til sengs.
For en nydelig kjole under her! Er den JC? Hihi, har stått i prøverommet med en som ligner veldig, både i rosa og turkis. Nydelig kjole! Og den faller så fint:) Blir du lekkerbisken til synde vøtt:P
Kanskje du til og med får kjøpt Kamille der nede?? Pleier de ikke ha norske blader og aviser og slikt?
Hihi, må si det var rart å se bilde av seg selv bakerst i Kamille altså, og navnet mitt med STORE bokstaver. Haha. Jeg synes jeg så ut som en stappa pølse, så jeg håper de viser et bedre bilde i selve reportasjen...ajajaj. Forfengelig forfengelig...

Nei, bums i seng

Maya

Frk. Maya sa...

Synde??? SYDEN...sånn, da står det riktig. Hihi, men synde hørtes ikke så værst ut;)

PåfuglMaya

Kosene mine sa...

Epleguri på tur, hihihihi

Very nice!

Linda sa...

Ja disse var drops! ;O)
Lucie så flott et navn!

Nattinatt.

Minmill sa...

Hei igjen Drops. Minmill på siste kveldsbesøk hos deg i aften. Du blogger og du blogger. Det dukker stadig opp nye innlegg på rollen fra deg. Du er jo en bloggedronning av en annen verden. Det er kanskje fordi du skal på feie nå, og må blogge fra deg før du drar.
Likte disse herlige mappene du driver og pakker solprodukter oppi. Jeg er litt enig i utsagnet om at det er bedre å være brun og rynkete. Vi skal jo vise at vi har levd, ikke sant?
Tenker du gleder deg dropsi. Har du reisefeber? Klemz

Jannicke sa...

Herlige mapper til solkremene dine ;o)..

Men du, brun hud blir FORTERE rynket enn hvit... ;o)
Så smør deg godt du!! Hehe..

Klem J.

Kristine sa...

Åhh, for en nydelig kjole!! Den kledde deg virkelig ;-) Heldiggris som skal til Spania da, jeg skal ikke sydover før i august...buhuu...alt for lenge til!! Håper du får en supertur! skikkelig spreke vesker btw ;)

Marihøna sa...

Lucky you! Vel, skal vel ikke klage jeg heller. Torsdag setter jeg meg på flyet for en langhelg i Venezia :)
God tur, soldropsen!

KKannDesign sa...

Hei hei hei - himmel og rabarbra..her var det mye flott - flott navn til Pastill,flotte bilder, flotte ting, flotte farger, flott babe i flott kjole - flott flott flott! Du er bare super duper!

Ha en knall tirsdag - klemklemeklem

Solrosa sa...

Det skjønner jeg godt, du! Jeg har en maken som den gule, og den gjør meg glad!

ha en fin dag!

Sol

Glede sa...

Du er heldig da! Spania, sukk. Jeg skal tilbake i jobb neste uke jeg, kan ikke skjønne at permisjonen snart er over! Den kjolen var jo lekker, blir herlig til late sommerkvelder i varmen!

Lycke sa...

Hej svejs igen käraste du!!
Det var mig ena glädjespridande neccesärer det där, förstår ju hur vansinnigt bra det kommer att bli med dessa med på resan!!!!
Säkert väldigt nyttigt för dig också med solen och värmen där nere...
Hoppas du har det gott och önskar dig en härlig kväll..

Krami krami o puss, Lycke

Tant Grön sa...

Tjusiga neccesärer, förstår att det blir lite roligare att packa när du har så fina saker att packa i :-)

Fin kväll på dig!

Kram Tanten

Lycke sa...

Goodmorning goaste Drops...! Skönt att höra att du är bättre, men ta det lilla lugna ändå du...och frys inte i ruskvädret!! Hihi, låter som min mamma jag...oroar mig och har mig för andra lätt o slätt...
Här är rena stormen idag och kallt, huuuuuu, inge kuligt alls...måste kolla väderleksrapporten om det inte blir bättre, tror jag går o sover ett tag till, hihi, går i ide några timmar jag o sover björn under mystäcket!

Ja, underbara pioner, gillar dem så mycket, inte bara för att de är vackra, utan också för att de lever så läääänge, tänkte att barnbarnen ska snosa på samma pioner som jag...myyysig tanke...gillar det som kommer igen och lever i evighet jag..., sen kan man ju ta in några underbara och ha i vas också..

Natti, natti o krami, Lycke

Lycke sa...

Haloj goa Drops!!! Svarar dig här när jag vill va litt hemlig, hihi, jag bytte precis presentationsbild och ville veta vad du tycker...känner mig lite för officiell i den förra, tänker man känner igen mig...säg gärna spontant vad du tycker, blir det tristare att läsa hos mig med denna???

Kramhögar Lycke

LillaLykke sa...

Disse var flotte!!