27. mai 2009

Litt av hvert...

Jepp.
Dette smykket går til alt.
Det får bli med på tur.
Neimen, sjå her da Drops har handlet servietter igjen...Disse likte jeg så godt...
Ps: Ikke nevn noe til Mr Drops om dette...please.....Han mener jeg har servietter nok...Men...det har jeg ikke...får aldri nok...nemlig.
Og denne uglen fløy ut sammen med meg da jeg var innom min lokale bruktbutikk her om dagen. Den var litt avskallet...men det fiksa jeg vettu...
Lett som en plett...druste på med rød maling...så god som ny...kul?...
Og denne duken ble visst også med meg hjem gitt...Nå har jeg og fått dilla på gamle duker, putevar og dynetrekk jeg også nå...Det hadde jeg aldri trodd...*fnis*...Kaspara, Kardemomme, Lycke, Persilja og alle dere andre der ute...Det er deres skyld...hihi...
Herlig å ha noe å se etter når man er på jakt...

Drops, som nesten ble bekymret for turen her...Jeg pådro meg nemlig en lei kink (eller hva det nå heter)...å fysjom..ryggen slo krøll på seg gitt....Men jeg er heldigvis bedre nå...Gudskjelov...det skulle tatt seg ut at jeg ikke fikk dratt på tur...Åååå---
Jepp, vasker klær for fulle mugger jeg nå...

Drops

30 kommentarer:

Minmill sa...

Nå må du være forsiktig Nina så det kan bli spania tur på deg. Hadde jo vært kjipt hvis du måtte være hjemme. Tenk hvis mann og pastill hadde reist alene uten deg. Stusselig.
Jeg er som deg når det gjelder servietter. Er helt gal etter dem. Når jeg går i en butikk og ser noen kule som jeg ikke har fra før, må jeg bare kjøpe dem. Enkelt og greit.
Pass på deg selv....

Ludo Land sa...

uff kjipt med dårlig rygg, håper du blir helt frisk som en fisk veldig fort. Du hvordan maling har du brukt på den ugla? Er det en jern ugle eller noe i den duren? Ser litt sånn ut. lovely day to you.

Frk. Maya sa...

Ojojojo! Carefull Nina! Må ikke bli sengeliggende nå nei. Bra du har blitt bedre da, ble litt skremt når jeg leste kommentaren din. Snakker om å være misunnelig for at noen driver å pakker til tur. Sukk, høres deilig ut...
Hvor lenge blir du borte? Blogger du på tur? Hihihi, neida, du skal få fri:P
Du får pipe meg om du ikke får tak i bladet altså, så skal jeg kjøpe et. Hehe, ganske så quirky. Kjenner at jeg begynner å bli spent nå altså.
Mmm, nei,skal hive meg rundt her. Skal på venninnebesøk, blir koselig. Deilig å skravle etter eksamensperioden altså!

Mayayayayaya

Frk. Maya sa...

Ups...ugla, den var kjempepen. Den likte jeg! Jeg har faktisk aldri tenkt over at ugler er kule før jeg bosatte meg i bloggland...

Lycke sa...

Åhh, nej vad galet med ryggen!!!!!!
Vilket elände, har det att göra med resten eller är det vanligt ryggskott, fick inget bra svar av övesättningen jag sökte!!
Har själv haft problem med ryggen tidigare, men det var nog mest för dåliga muskler, så det blev bättre när jag tränade, men jag vet hur illa det gör med hela kroppen när det halkar fel och hakar upp sig i ryggmusklerna...

Huija!! Inget kul, men du ska se det går till sig till på söndag, vila du och ligg bra när du ska sova...så släpper det nog ska du se!!!

Vad underbara grejer du hittat!!!
Ni måtte ha fantastiska bruksbutiker i Norge, så mycket fiiint du hittar, ugglan var ju kanonfin och tyget, fniss...du skyller på oss du... hihihi...ja, visst blir man lite påverkad av varann, hihi, men jag tycker man ofta hittar fina tyger på sådana affärer, och sååå mycket billigare!!!
Servetten var ju kanon...som gjord till dig tänker jag mig...
Ska kolla runt här på stan vad de egentligen har för servetter, det kanske finns någon skattkammare jag inte hittat ännu!!

Här regnar det för fullt och jag skriver romaner till dig, hihi

Kramhögar Lycke (ps: tapeten har kommit men jag har inte vågat berätta för mannen ännu..hjälpas, hjälpas otäcka Lycke...)

Briggs lekehus sa...

fantastisk flott smykke!! virkelig briggs smak!! og så utrolig søte servietter!!!!!

hmm..får lyst på snop hver gang jeg åpner bloggen din og blir møtt av din fristende header. mm..har lyst på snop hele tiden jeg.

Julies sa...

Hei du !
Jeg nekter å tro at du bare ble grillkrydder, altså ! Chili eller noe sånt hadde jo passet mye bedre.
Ser du - trening er ikke bra for skråtten - du får konk i ryggen av det, jo. Bra du er bedre da, hadde vært stusselig å være skjeiv på tur . Har forresten vært hos legen og fått svar på alle prøvene jeg tok i forbindelse med dritsjauen min, og er erklært frisk som en fisk .
Nok om helsa... Vi er da ikke SÅ gamle.
Du drar på fredag ? Ønsker deg ikke god tur nå, vi er vel innom en eller annen plass i morgen og...?
Artige ting du fant , da ! Typisk deg. Tenkte på deg i går da jeg var innom en nettbutikk som Villmarkstausa ( som ligger på lista mi ) hadde lagt ut. DER er det nok en del som hadde passet deg, tenker jeg...
Talas !
Og bursdagskake når du kommer tilbake , ja ! Mange takk, je kjem !!

ralfefarfars paradis sa...

Den ugla hadde vært noe...u-hu!!
Det er vel bare en mann som kan si at man har for mange servietter- for dem er det jo bare papir....
Take care!!

Glede sa...

Hei og hopp! Så artig at du likte toppen, jeg satser på at den blir ferdig i kveld! Vi får se om den kommer i bruk. :) Det var en superenkel oppskrift, så da er det gøy, vet du. Du får ta det med ro nå da, så du kommer deg til Spania! Min kjære mann har pådratt seg en forkjølelse, og vi som skal på hyttetur med et vennepar med barn i helgen. Satser på at det går over! Herlig ugle du fant. Jeg var på bruktbutikken i dag og fant TO tallerkenhyller! Fikk hjertebank! 165 kr. Hurra! Ha en fortsatt fin dag.

Kosene mine sa...

Åh, nå ble jeg letta her! Ta vare på deg selv nå så du får kost deg på turen!! :o)
Hilsen hønemor

Kvasthilda sa...

Visst är det härligt att kunna skylla på "de andra tjejerna"? :-) Lovar att inte skvallra för maken. Min är likadan när det gäller mina samlarvurmar. "Det räcker nu" är ett stående uttryck från honom... :p
Ugglan är jättesöt!
Så du är den som vann det söta röda setet? Vad kul :-)

Datt sa...

Kuuul den ugla, er den for å sette kaseroller på, eller er min størrelsesbedømmelse litt off...? :P

Ludo Land sa...

kult der skal jeg ta meg en tur. takk.

Tant Grön sa...

Fina grejjer du har hittat, ugglan fixade finfint! Jag har oxå syndat lite idag, tog en sväng förbi Myrorna (en second hand-butik, vet inte om ni har den?) Jag hittade alldeles för mycket, hi, hi. Kryddburkar, tallrikshyllor och flera fina tyger :-)

Kristine sa...

Grattis med lekre innkjøp! Stilig ugle ;-) du skimter nok et rødt smeg kjøleskap ja..vi har frem til igår hatt dyrere kjøleskap en bil, hehe. (Solgte bilen igår, og har kjøpt ny som er noe dyrere..så det funker ikke å si lengre)
Stakkars Mr. Nelson får ikke i seg noe mat...bare kaster opp alt av mat og drikke. Så imorgen tidlig må vi til dyrlegen igjen! Krysser fingrene!!

LisjLinda sa...

Oi, du må være forsiktig med ryggen din slik at det blir sydentur ja.. enn å gå glipp av en sydentur da, det hadde vært krise her iallefall!

Og det smykket var virkelig fint, herlig farger! Ugla var også nice!!!:)

Mari sa...

hahaha, er det du som støvsuger gjenbruksbutikkene rundt Mjøsa for gamle stoffer da? Jeg har jammen meg ikke funnet et eneste :( -og jeg som har så mange lappeteppeplaner...

:D:D God tur!!

Lycke sa...

Hej hej, bara en liten kvällshälsning från mig, hoppas så innerligt du mår bättre nu, blev allt lite orolig för dig jag...men det löser sig ska du se!!! värme och sol gör ju så gott med allt vad värk heter, visst är det så!!!

Är gnu-trött själv ikväll och inget vettigt har blivit gjort, men det kan väl få vara så nån dag, lugn o fin, hihi...

Kramar i massor till dig vännen, Lycke

Frk. T sa...

Hei!: ) Første gang jeg er her, og ville bare si at du har en utrolig søt og morsom blogg.. Hit kommer jeg igjen!

Ønsker deg en fortsatt fin uke: )

Linda sa...

Jeg er for dårlig til å bruke friske farger i interiøret...men jeg har noen fargeklatter her og der, for jeg er glad i kontraster.
Jeg er veldig glad i din og andres fargerike blogger.
Det inspirerer meg :O)
Så fint det smykket var, passer til mye!

Klem fra Linda

Jannicke sa...

Holla Amiga
..reisefeber i ryggen, kanskje???

uansett, take Care.. Klart du må reise uansett. De har rullestoler på flyplassen vet du, haha.
Klem og god kveld videre.. J.

Bertil sa...

fint halsband och tjusig uggla!

Ida sa...

Hej duuu.. får du ta å være forsiktig - ellers må du krype ombord i flyet ! *Eh.. unnskyld - kan du løfte opp stolryggen din litt - jeg trenger litt plass her bak ser du.. kremt.. kink i ryggen' Syntes jeg ser deg :-D Huffamej - godter meg på andre sine vondter - fy skam og ris på rompen! E den bedre da??

Jeg er iallefall sååååå misunnelig - selvom det er meldt fint vær her hjemme - ferie er feire - og spaaaania - you are soooo lucky! Det nærmeste vi kommer oss sydeligere breddegrader i nærmeste fremtid er dyreparken i Kristiansand! (der det aldri regner.. PHØ) - har vært der to ganger de siste årene og da har det HØLJREGNET! Snakk om å dra med seg været da ! Menmen.. til høsten blir det hastalavista på oss også - i hope :-)

Knæsj smykke da, dropsen - tenker det kommer til å sette prikken over I'en på deg ;-D

Og du.. jeg tror kanskje du har smittet meg - plutselig går jeg i bokbutikker å kikker på servietter - what happend? Jeg bruker liksom juleservietter i juni - fordi jeg hadde flere igjen - og nå begynner forsynemeg samlingen å vokse! NUUUUDELIGE servietter med kirsebær - me like!

Ha en fantastisk dag, kjære! Klemmer

Solrosa sa...

Kul ugle, ja! Håper alt er bra med deg og at du får en super tur!!!

Sol

Lycke sa...

Haloj Drops!! Så gott att höra dig glad och att du verkar må bra!!! Vad mycket du fyndat då...blir nyfiken på hur dessa glasartiklar ser ut, hihi, och visst blir man lycklig när man fyndar...
Ja, visst är de goa stövlarna, och lila+rött är jag ju inte minst inspirerad av från dig!!!
Men goaste du, när fyller du år, är ju hursomhelst på jakt efter något gossigt att skicka dig, men berätta gärna vad som känns mysigast nu att få!!!
Nog för att jag känner din stil, hihi, men är du som jag så växlar det ju lika snabbt som vädret..hahahaha,

Och apropå min fråga, du kanske har nåt annat bra tips till presentationsbild åt mig, du konstnärliga vackra människa...

Kramhögar Lycke

fin i formen - Margrethe sa...

Den ugla var stilig! Knall rødfarge du har malt den i :)
Høres forresten herlig ut å skulle reise på tur. Flott at ryggen din ble bedre, ingenting er vel mer deprimerende enn å skulle bli dårlig når en skal på ferie...

LillaLykke sa...

Ja jeg kunne tenkt meg en slik sofa, men om samboeren min er helt enig det kan jeg nok ikke påstå hehe. Men fine å se på på nettet i det minste! :)

Serviettene var flotte! Godt å se at det ikke bare er jeg som er veldig glad i å kjøpe slikt :) og uglen var fantastisk! Har av en eller annen grunn alltid vært veldig glad i ugler, og denne var kul!

Marthe sa...

Å nei, skal du på tur?? Det betyr jo at vi går glipp av de herlige, fargerike innleggene dine! Har vært ute av blogglandia noen dager, og da er et besøk hos deg alltid like morsomt - for her kryr det jo av innlegg! Me like!

Du så forresten helt smashing ut i den kjolen under her!! Ai, ai, ai, førr ei dame sier jeg bare;) Og tallerkenhylla med serviettene kommer jeg nok å stjeler en dag. Så vet du det;) Og lille Pastill - hva kan jeg si? SØØØØT!

Du må ha en fantastisk tur til Spania, nyt dagene til det fulle! Du vil bli savnet... kom tilbake fort!

God tur-klem!

Frk. Maya sa...

Goood tuuuuuuuuuur!! Var det ikke i dag du begynte ferden sørover??
Kos deg masse, bli mye brun, spis mye god mat, slapp av og nyyyyt!!
Sjåast snart:)
Klemsemems fra may'sn

Ragna sa...

Det var jo en knallfin ugle :-) Likte den kjempegodt. Må se etter rare metallting neste gang jeg er på bruktbutikk...