20. april 2009

Rakkern kan være dyr:

Kanskje ikke lett å forstå dagens overskrift....

Men du skjønner ...rakkeren...eller nusselingen hadde så lyst på disse søte små bøkene skjønner du...Men dette var først etter at jeg fortalte den at jeg hadde slike da jeg var liten og at jeg syntes de var så søte....Og da vettu da var det gjort....Jeg fikk ikke gått fra boden hvor disse ble solgt før jeg kjøpte dem, ellers så skulle nusselingen hyle som et stukket-dyr på vei hjem...Skjønner???
Boksen er så søt synes jeg og nusselingen mente at de små bøkene skulle få bo der så da hadde jeg ikke noe jeg skulle ha sagt jeg gitt.....
O la la tenker du kanskje nå...men du...har du kanskje kjøpt en nusseling med så sterke meninger kanskje...nei nettopp...Prøv selv å si i mot....Det nøttærnte (nytter ikke).....

Drops=) (som trolig trenger hjelp....ha ha ha...) Forresten så har jeg snakket med Ida og Put it in a Box og hennes ting de regelrett roper på henne så vi er tydeligvis flere som har problemer der ute...

17 kommentarer:

mi-rachel sa...

god bedring..he he... ;)

esmaralda sa...

God morgen Drops!
Ahhh, de bøkene var jo utrolig søte! De skulle jeg gjerne også hatt! Har faktisk ikke sett de før, takk for tipset! Heldig du!!!
Så mye fint du viser siden sist da!
Har hatt bloggfri siden fredag jeg, da er det alltid gøy å se hva som rører seg i blogglandia på mandag! Loppis er gøy, enig. Var også på det i helga...
Ha en strålende mandag!
klem fra esmaralda

rod i hob sa...

He he -så herlig å ha en nussling med så sterke meiningar! Å dei bøkene va jo kjempesjønne :-) Nostalgi...

Ha en super mandag!!

Charlottes interiørblogg. sa...

Bøkene var jo så fine:)

Frøken Fryd sa...

Hærlig start på uka. Ha ei fin fin uke. Er litt misunnelig på det rådyret. Nyyydelig.

Minmill sa...

Jeg tror norsk læreren din må ha vært syk i hodet som kan gjøre slikt med folk. Skamme seg skulle han. Du skriver fantastisk, selv om du skriver veldig muntlig, så kan du uttrykke deg veldig bra.... Og det er jo måten du skriver på som er Ninas Drops, så det er unikt.

Ser du har et levende forhold til nusslingen din. Bøkene og boksen var jo alldeles herlige. Så heldig du er som har slike godsaker.... Hils til nusslingen din fra meg.

En fin uke til deg Nina.

Klem Minmill

majamysil sa...

Så kjedelig å høre at du har vært syk så lenge, må berømme deg som klarer å fylle hverdagen din med noe å gjøre! Og å være så positiv som du er, man blir glad av å lese det du skrive:) Ha en super, duper dag!

Jannicke sa...

Hahaha...
At den nusselige tingen kunne være så bestemt hadde jeg ALDRI drømt om!! Nei, man skal ikke skue hunden på hårene *fnis*...

Klem-klem,
og pass deg heretter for nusselige saker og ting : Du vet, det kan bli dyrt!!

Frk. Maya sa...

Hihihi, verdens dårligste unnskyldning ever!:D:D:D Hahaha Men jeg skjønner så innmari godt hva du mener. Kanskje jeg også skulle skaffet meg en maskot jeg kan skylde litt på...hmmm...Rett og slett skummel han nusselingen som truer med hyl og rop, hihi.
Nice komodis foresten. Skikkelig underbar farge, den likte jeg altså. Tøft! Åsså det bordet da, med alle tingene på!! Sikle sikle sikle sikle sikle...jeg klarer ikke stoppe, slurp. Jøyemeg som du har stæsja og ordna opp i disse dager. Sikle. Jeg får også sånn kick på forskjellige fargekombinasjoner, sikle, akkurat nå er det faktisk oransj og lilla, sikle, kjenner dt kribler i magan å se på, hehehe. Sikle. Nei, gud man er rar ja:D Finnes mange herlig fargekomboer!

Maya som fremdeles sikler på bordet ditt...hvis du finner noe vått og guggy på bordet ditt så vet du hvor det kommer fra;)

Kosene mine sa...

Hahaha, du gir meg en latter...ofte! Tusen takk :D

Lykke til med oppdragelsen av nusselingen du ;)

Boksen var rålekker forresten, dååån...

Linda sa...

He he he...fint å ha noen å skylde på ;O)
Har du hørt om han skybert før?
Rakkern har nok blitt din skybert!

Klem fra Linda

Tre Kusiner sa...

For ein herlig blogg:). Kjem igjen. Gunnhild

lycke sa...

Mvhahahaha..., nu är det JAG som trillar av stolen..."duns!" hohoho-ajajajaj...!Jag har STORA problem, så du är inte ensam...Måste nog skaffa mig en nussling jag också...för idag var det en jättemärklig lampa som bara hoppade på mig och bönade och bad om att få komma hem till mig!...Får se när jag törs lägga ut den..hihi
Nä, boxen var ju underbar - skulle nästan kunna hänga upp locket på väggen! Och barnböcker är något så fint! Min favorit från när jag var liten är: Allra käraste syster...så vackert omslag och magisk historia, kanske lägger ut den nån dag..

Kvällskramar Lycke

Nanni sa...

Det er jo Heidi-bøkene jo... *mimre-mimre...* ;o)
Jeg har både Heidi-bøkene og Fem-serien... og Anne Kath Vestlys bøker..., sistnevnte ligger fremme som litt ...dekor. Gode vibber :o)

Ja, bloggen til Regine setter tingene i perspektiv. Ei sterk jente. Eller ~ mulig man får styrke, jeg vet ikke...

Her i huset har vi feiret bursdag for 10-åringen i dag n har fått se blogg m bilder og smilt fornøyd.. :o)

Nanniklem

frk.B sa...

Kjære Nina-drops!
Så koselig at det passet så godt med litt post i dag, men så trist å høre om jobben til mannen!! Tenker på dere.

Håper tingene løser seg greit da..

HjerteKlem fra Frk.B

Mitt og Mine sa...

Tro meg...saker både roper, hvisker og hyler på meg i butikkene! Og da er det ikke lett å late som man ikke hører... he he.

Anonym sa...

hei dropsa mi,

nydelige funn
du har gjort, igjen...

du er god på
det der :)

takk for fine
ord om utelivet
på terrassen,
det er gode møbler
men ingen blomster
i krukkene enda ...

men det er tidlig
vår så det er håp om
at vi får orden
på de sakene snart også!

ut på tur aldri sur
og ja, det er gøy å gå
tur her i alle villaveiene,
få litt ideer og inspirasjon,
peke & finse & måpe og beundre
ja, alt har sin sjarm og
smaken er som baken ...

ha en vidunderlig natt
og fortsatt en herlig
vår uke i april

klemme klemme deg :)