15. april 2009

En detalj:

Likte dette bildet jeg kom over på Living etc....artig slik som den røde lampen lyser opp midt i rommet.....flott detalj...

10 kommentarer:

Jannicke sa...

Fint med slike blikkfang :o)

Ha en fin kveld.. J.

Mamma Brown sa...

Så lekre bilder. Sengegavlen var virkelig noe for en som er patchworkfrelst. Jeg har også alltid likt oransje, mest i klær, men bruker oransje som fargeklatter. Gjemmer man lenge nok på tingene sine, bli de moderne med jevne mellomrom. Så ikke kast fine ting!

esmaralda sa...

God kveld Drops!

Da var jeg tilbake i blogglandia også! Takk for hilsen, håper du har det bra og har hatt en avslappende påske! Så mye spennende du viser! Lysestakene ble jo aldeles kjempefine i hvite, og det langbordet med stolene likte jeg kjempegodt! Så ut som de små koste seg ute i sola hos deg også! )
Ha en fortreffelig aften!
fra esmaralda

alvorada sa...

Stilig! :)

lycke sa...

Guuu, vad du har mycket roligt att läsa och titta på, har snabbkikat igenom lite mer av dina inlägg och det är sååå inspirerande och du skriver så kul! Tack för din långa fina kommentar hos mig, svarade på den hos mig, men tror jag svarar här i fortsättningen - blir så mycket dubbelt så man blir alldeles snurrig o vet inte hur man ska göra, hur gör du?
Låter jättefint med ditt turkosa bord och turkosa kommod - hoppas de dyker upp snart så man får se...spännande...hade tänkt måla idag men det blev så mycket man och barn! Ett bord ska bli lila och så ska vi strax börja måla toan som vi renoverar!
Mannen min är också jätteduktig på bygga om och allt sånt där, så jag är också jätteglad, och för det mesta är han en it-man, fniss...inte lika passionerad i allt som min och inte lika dramatisk, men nån måste ju stå med båda fötterna på jorden också -haha!
Imorgon dyker det nog upp en dyr historia i min brevlåda - en massa vackert mönstrat papper jag tänkt använda som tapet, vi får just se hur det blir...

Kram Lycke

mi-rachel sa...

enig.
prikken over ien!

KKannDesign sa...

..er så spendt på hva du syns om fargen!!..hihi..

Smil - ha en fin fin onsdags kveld..som strax er natt!

God natt!

KKannDesign sa...

..pssst - kommer til å syns godt jeg også - så da ses vi!! Smiiiil!

Klem igjen..

My Wonderworld sa...

Jeg bare digger det skrivebordet! ... ønske-ønske...

*SNYdesign sa...

Jepp, lampen gjør det hele så mye mer spennende:)