1. mars 2009

Farger i miljøet:

Det er ikke til å legge under en stol at frk Drops (ja jeg er ikke gift nemlig) digger farger for tiden. Bildet er funnet på Family living sine sider. Og det er menneskene i redaksjonen der som har fargesatt disse møblene her... Skikkelig kule farger synes jeg. Likte godt den flotte kommoden i hvitt, oransj, gult og rødt.

Dette er visst redaksjonssjefens bidrag.

Holder for tiden på med litt maling i kjelleren, men har dessverre kjøpt feil gul (måtte nemlig gå over på oljemaling da malingen min svertet av på det gule trancher (ja ja, vet ikke om dette er skrevet riktig jeg) bordet på kjøkkenet da jeg tørket av det...... *sukk*


Malt litt grønt, gult og lilla jeg... Blir kjempefint. Og det er jo så inspirerende og moro.. Og man blir faktisk glad av å male med disse fargene...bare prøv... la la lalllaaaaaaaaaaa....

Drops=)

13 kommentarer:

Ramme alvor sa...

Heilt enig med deg. Fargar gjer ein glad. Men det er ein kunst å møblere fargerikt, etter mi meining krev det mykje meir av interiørskap enn å kjøre duse, eller kvite tonar. Det fins mykje fargar hjå meg, men dei er ikkje så godt organisert..so eg let ikkje kamera leike seg med dei..enno. Men bloggen din er ein tå mine daglege vitiamininnsprøytingsritualer :)

Ha ein fin kveld!
Britt

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Farger gjør en glad og det gjør bloggen din meg også :o)

Ønsker deg en fin ny uke,
Vibeke.

Tove sa...

Har holdt på med det samme i dag og i går, malt med signalgul og signalrød bengalack. Det er FARGER det:) Og man blir glad av det ja

klem

Rikke sa...

Man blir alltid glad av farger! =) Enig med deg i at den orange og røde kommoden var fin=)

Mari sa...

Gleder meg veldig til å se snuppelupp :)

Nr. 21 sa...

Lekkert, lekkert!! Jeg trenger også mer farger i huset nå, kjenner jeg!

Mi :) sa...

Åh, jeg elsker Family Living!! Herlige farger :)

Masse superfine smykkestativer også! *drømme*

Ulrich Larsen har jeg ikke hørt om, mulig jeg må ta meg en tur dit. Jeg har planer om å utforske Romantiske Hjem - ligger ikke det også i Moss tro?

Håepr dere har hatt en koselig biursdagsfeiring - og en herlig vår-helg!

Klemm:)

mi-rachel sa...

enig med deg...de fargene er en fin kombinasjon. blir glad av de fargerike innleggene dine.

LillaLykke sa...

Nydelige bilder og farger! :) Ja om det hadde vært en slik vinter her hvor en kunne bruke spark, ja da kunne den gjerne vart til over påske! :) Desverre er det snø-slaps-regn-is om en annen.

Rosa Hemmet sa...

Tjo! Vad snygga möbler. Tycker att det är allra snyggast att blanda färger hej vilt, då kommer de fram mycket mer på något konstigt sätt. tycker nästan aldrig att man kan ha för mycket färger ihop!

Ha det superfint tjejen!

Snøstorm sa...

Skulle gjerne hatt nesten alle møblene på bildet.. Så flott hekleteppet blir. Jeg driver med et som aldri blir ferdig. Gikk tomt for garnet som skal binde dem sammen.. Har flere poser fulle av firkanter som skal festes sammen.. :) Men en gang blir det ferdig.. håper jeg..

Beautiful Living sa...

For et fantastisk rom! Elsker fargene! :)

Kosene mine sa...

Hei, hei!
Jeg er ikke helt borte, bare nesten....

SÅÅÅ herlig rom da, digger fargene :D

Går og ergrer meg litt for tida jeg, boligtrøbbel har jeg fått litt nok av...og alle prosjektene mine har bare stoppet opp :(((

Men jeg kan jo bare kikke innom deg og drømme meg bort litt da, hihi

Grattis som blond forresten, eller var ikke det nytt? Kul farge åkke som (for å bruke et uttrykk som nå sto opp fra de døde, haha)

Og lille pastill er såå søt da, morsomt å kle seg ut :D

Ha en fantastisk uke kjære du,
klem fra meg og kosene mine