12. februar 2009

Rask leveranse:

Hello bellow!
Sjekk rask levering av premie da...Service service....Jeg valgte to pakker elefanter, to bambi og en prinsesse...
- Jepp da er det bare å invitere store og små til party. Paul Smith pennen min som jeg fikk av min bror tigergutt venter på dato for fest.

Tror faktisk jeg skal bruke noen av de selv også.....Produktene bare elsker jeg. Man skulle nesten tro Drops fikk betalt for å si slikt...

Dropsern skal en tur til Oslo til uken og da skal nok noen flere Blafre ting bli med meg hjem til Hedmarken ja. You just wait and see....

Drops=)

11 kommentarer:

KKann sa...

..jepp - skikkelig slow motion i kveld ja..i have no idea!!

Klems

Julies sa...

Hahahahaha... Ja, jeg gleder meg til en liten svipptur med hurtigruta til Paris ( det VAR Paris ? ) i morgen !
Har du husket å stryke flaggene til i morgen da ?

Ida sa...

Hej yndlingsdropsen min! Og GRATTIS med vinner av fantastisk konkurranse - imponert over leveransen ja :-)

Sorry - for at jeg har vært så fraværende - tror jeg har forsvunnet litt inn i denne fødeverden og gjør meg klar - selvom INGEN TIIIIIING skjer.. bare masse masse kynnere! ARGH! Men snart... håper jeg :)

Må kikke litt nedover bloggen din - du er sååå flink å holde oss oppdatert om både finurlige og lekre saker hjemme hos deg og ute i verden :) Jeg blir alltid like fasinert - finner ikke slike ting selv :-)

Klemmer i massevis !

Kosene mine sa...

Så herlig da! :o) Fin-fin premie må jeg si
Her sitter jeg oppe i natten da... Den pennen var virkelig knall du! og de knaggene i innlegget under da, ohlalaaa...rosa, rødt og oransje sammen er skikkelig knæsj!! Helt i min stuestil, sooooon :D

Minmill sa...

Hepp, her er jeg igjen. Jo, det var litt av en trafikk mellom oss i går. Men i dag har jeg dårlig tid, og kan bare avlegge det ett besøk :). Grattis med Blafre. De er så søte de tingene hun lager. Håper du viser noe av det du tar med deg fra hovedstaden når du skal dit. God helg til deg fra meg. Klem fra Minmill

Siv sa...

Jeg vil veldig, veldig gjerne bli invitert på party altså....Venter spent på en Blafreinvitasjon i postkassa mi nå!

Klem Siv

Som er helt i startgropa på min egen blogg... Blir superinspirert av deg og Mari, men jammen ikke like lett å få det til selv gitt.

Ninas Drops sa...

Hello Siv
Så kult.
Jeg gleder meg til sammensuriumet ditt jeg=)
Klem fra Nina

Lisa sa...

Å va fina grejer! Tack för alla gulliga kommentarer :D jag ska hålla tummarna för dig ;) Åh blafre borde göra vinyldekorationer, så underbara motiv!

Anonym sa...

Så fine innbydelser du fikk og jammen raskt også! Blafre er nabo med meg her vi bor, så når jeg bestillte varer fikk jeg hyggelig mail med noe sånt kjære nabo og at jeg kunne hente varene når det passet hjemme hos dem. Snakk om personlig service :) Jeg er sikker på at de vinner kunder av å være så imøtekommende og hyggelige, mange kunder! Minner meg om at jeg bør ta en titt å kjøpe noe nytt fra Blafre snart!!!!
Ha en fin helg - Klem fra meg til deg ♥

Anonym sa...

Vi er ikke direkte naboer altså, men bor ikke så langt fra hverandre, samme sted liksom.
Følte jeg kom litt skjeft ut her nå...
Men de skrev sånn "kjære nabo" og det var super hyggelig å få sånn service :)

Anonym sa...

Yepp god service betyr utrolig mye for meg personlig for at jeg skal ville handle mer liksom, det holder ikke bare med bra tilbud!
Ha en super fredagskveld NinaDrops - KLEM