13. februar 2009

Gult/svart:

Har alltid likt disse Boobles (myke møbler for barn-kan brukes som stoler og bord)...så fantastifulle og fine..Har vel til nå vært i rosa og blå som jeg vet om..Disse har de blant annet hatt på Design House i Lillehammer...Skulle vært barn jeg vettu..hi...hi....

Gudskjelov har jeg en i huset som jeg kan skylde på når jeg gjør mine barnlige innkjøp...thi-hi...


Sjekk ut lampene her da...Husker ikke helt hvor jeg fant disse bildene her jeg..Men er ikke den gule lampen helt knall med sin grønne ledning... O la la...Mener de er i skinn....

To slike skulle jeg gjerne hatt på vaskerommet mitt (har lyst på gult vaskerom...sett på boligliv Tv4)...kanskje lampene er litt for fine for det..men jeg hadde bodd der inne jeg da tror jeg...noe jeg allikevel gjør innimellom...skulle bare hatt tv, pc, kjøleskap, seng og dusj der så hadde jeg klart leve der jeg....*scary tought*...ingen vil vel leve på vaskerommet...eller?...

Drops=)

11 kommentarer:

Kosene mine sa...

Haha, må le litt av deg altså...du får sagt det!
Men hvorfor skal de være for fine til vaskerommet egentlig? (de var vel egentlig det da...i hvert fall VELDIG fine!) Men hvis man lager et flott vaskerom så blir det jo hyggeligere å vaske klær? :D :D Kan lage mange flotte grunner, hihi

Jo, bordet mitt ja.. har tenkt mye på gul i det siste, men moren min har kjøpt en utrolig kul retro-kommode som hun ikke har tenkt til å male eller noe, hun interesserer seg ikke for sånt... så jeg har tenkt å kidnappe den kommoden og gul-ifisere den!! he he he
Tror symaskinen min vil trives veldig godt oppå den :O)
Merker jeg maser fælt om den symaskina for tida, men bare vent til jeg får tatt bilde av den så skjønner du hva jeg mener.

alvorada sa...

Utrolig kul lampe ja! Men på VASKEROMMET??? Den fortjener vel litt bedre plassering enn som så? Men hvis du virkelig flytter inn der så er det greit. Og tenk på alle pengene du kan tjene da! Du kan jo bare leie ut hele resten av huset!!! Og bruke pengene på enda flere gule lamper ;)

God helg :)

Pillepalle sa...

Så nydelig med Blafre-vinsten! Liker alt sammen jeg!

Ha en kjempekoselig helg!

Hilsen fra Pillepalle

Kardemomme sa...

Hei Nina :)Beklager sen respons på kommenatrene dine hos meg..Jeg er virkelig på etterskudd med å svare på alle koselige kommentarer nå..Så leit å høre om situasjonen din også..Jeg har en venninne med samme diagnose og det er virkelig ikke morsomt..
Tror det er utrolig mange kvinner som sliter med dette utmattelsessyndromet og man må rett og slett ta vare på seg selv og gjøre ting man trives best med en periode til man føler seg bedre..Så flott at du har kastet deg over bloggingen..Det er jo både inspirerende og sosialt :)Gratulerer så mye med Blafre gevinsten forresten..Jeg liker utrolig godt de produktene! Ønsker deg en fin helg med fint vær og trivelige opplevelser..Pass på deg selv!Stor klem fra Kardemomme :))

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! vad söta de var de där brevpapprena du beställt där nedan, det var väldans happy :) Gult och svart är en snygg kombinationer för det är stora kontraster och färgerna förstärker varandra! Ha en skön helg.

Mi :) sa...

Her snakker vi stil på vaskeromemt ja :D
Råfin form på lampene og er de i skinn er de jo dobbelt-tøffe! Koster sikkert ikkenoe ;)

I dag har jeg hatt fri og bare kost meg! Forsøkt å finne litt ro *kremt* Kroppen er ikke hlet fornøyd med alt som skjer av stressting og forsøker etter beste evne å si fra...men nå er det iallefall weekend - juhuuu!! Blir den go´ for deg, Drops?

Klem på deg, Nina :)

Mi:)

fru Pink sa...

LOVELY lamper!! Kult at gult kommer for fullt!
Hihi; ja bursdagsfluesoppmuffins er obligatorisk nemlig;-)

Frk. Maya sa...

Bo på vaskerommet? Nope...hehe, frister ikke! Men kanskje hvis det var fint der inne. Man vet aldri. Snart er det der man skal lage seg et stille sted med sjeselong og stearlinlys. det siste rommet i huset vi ikke styler. Haha, det kommer nok!
Lampene var kjempsestilige! Og så er de av skinn? Det må jo bli et lunt og koslig lys.
Ser du skal til Oslo på shoppintur, hihi. Skummelt! Jeg hadde en shoppingrunde i dag, fikk lønn u see. Jeg tok faktisk toget til Sandvika storsenter i dag også kun for å komme meg på søstrene Grene. Hva gjør man ikke når man er i shoppingmood??
Jaja. God helg da Drops!

klem fra Maya

LillaLykke sa...

Stilige møbler, har aldri sett de før! :) En riktig god helg til deg! :)

Frk. Maya sa...

Leste kommentaren din inne hos meg nå:) Måtte bare skynde meg å kommentere tilbake før jeg hiver i meg pizzaen her, hehe.
En venninne av meg har faktisk gått på det kurset du prater om:) Hun ble helt frisk. Hun fikk ME-lignende symptomer av noe medisiner.
X fingrene for at det skal hjelpe for deg også. Jeg vet det ikke hjelper alle, men masse lykke til!!
Enda en klem fra Maya:)

Lisa sa...

Söta grejer, nu är tävlingen min slut, var två andra tjejer som vann, får hålla tummarna för dig nästa gång! Hur är det där i norge? vad hittar du på för skoj? Kraam