20. januar 2009

Speil speil på gjenbruket der:

Sjekk speilet...ååååå....det er mitt....
Tapeten er tilhørende kontoret mitt i 2.etg... mangler bare gulvet før vi kan ta det i bruk....Vil ha det ferdig nåååååå.....Merket er det samme som i gangen min nede. Fra Eltis og XXL boken deres....Kan handles på Hødnebø blant annet...Tapeten er knall kvalitet og den er 70 cm bred så man blir fooortere ferdig...digg....
Der er jeg og jo...smiiil dropsern smil......

Speilet fant jeg på "min" lokale gjenbruksbutikk på lørdagen...Er det ikke helt fantastisk ...å I am in love....Ble så glad for det...betalte bare 50 kr....hipp hipp hurra....Stolen har jeg omtalt i et tidligere innlegg, et kjøp til 300kr... hel og fin...
Det er Swedese treet mitt som passer på speilet..heldiggris...

*******Fru.Mylder se!...der er Ceannis puta mi og...lagt dit for anledningen...ligger ellers i min Eros stol fra Kartell -Phillippe Starck ..

PIP PIP:
Det ligger 3 innlegg lagt inn i dag og lenger under....
Til info ha ha ha.....Må jo ikke gå glipp av noe......

16 kommentarer:

LillaLykke sa...

Siilig!! :) Flott speil, tapet og treet og ja hele pakken! :)

Beautiful Living sa...

For et fantastisk rom! Den røde stolen var bare prikken over i'en! Den tapeten hadde faktisk vært utrolig kul i taket! (ja, jeg vet jeg er opphengt i det... hihi)

Briggs lekehus sa...

oooo...beautifuul!!! enda mer herlig tapet jeg studerer med lupe. og det treet er kjeeempefint. og speilet!!!! KUPP!!!

og grattis med award og tusen hjertelig takk for awarden!!! Så kjempekjekt at du tenkte på meg snille du :-)

Du er forresten en racer på innlegg!!! :-)

Tulip sa...

Kult tre , speil, stol og tapet. Sånn stol husker jeg min mors tante hadde! Moro at du har fått en sånn i hus!

happy in pink sa...

wow...så kult!!!
treet var utrolig stilig...og den stolen...!!!
I like:)

My Wonderworld sa...

fyttirakkern så lekkert!!!!!

Digger fargene mot bakgrunnen. Nå er det på tide å vise mer av hjemmet altså! Jeg er bare sååååå nysgjerrig ;-) De glimtene som er vist har jo bare vært helt urolige!

fru vims sa...

hei du.

nyyydelig speil!!!

og når jeg scroller nedover så ser jeg jo at.... DU HAR ET LIKE FETT BRETT SOM MEG! :D
prikk likt! :)

moro at det går an å finne noe likt som er så gammel :)

Kaspara sa...

Hei Nina
Åh, så herlige bilder!!! Jeg er så forelsket i det hvite treet. Den stumtjeneren har jeg stoppet opp ved så mange ganger både i interiørblader og butikker. Så heldig du er som er eieren av en slik!!!
Nydelig farve på tapeten også. Fin speile. Å gjøre gode bruktfunn er jo bare såååå gøy!
Stolen er sjarmerende og alt var jo fint!
Takk for mange koselige kommentarer inne hos meg i det siste. Ha en glad tirsdagskveld, Nina! Klem fra Kaspara

Kardemomme sa...

Hei og hopp Nina :)Jeg måtte se ferdig skaperen før jeg kunne ta meg en snartur innom blogglandia..Gratulerer masse med award!!!
Og tusen hjertelig takk søte deg for at du gir den videre til meg bl.a..!!! Så koselig at du tenkte på meg da du ga den videre!!! Vet du at jeg oppdaget at jeg ikke hadde deg i linklista mi nå som jeg skulle innom deg..Feilen er herved rettet opp :D Jeg er litt sånn at jeg har for mange baller i lufta innimellom..
Og distre til tusen..Så lekkert speil du har forresten..Og et sånt tre har jeg ønsket meg lenge..Så det i en tidlig utgave av svenske Family Living som jeg ikke har glemt..
Heldige du! For øyeblikket lager jeg varm sjokoladesaus..Skal ha is til mens vi ser på innspilt episode av Bygglov som er helt supert!! Ha en fin kveld videre snille Nina og tusen takk ifjen for awarden! Stor klem fra Kardemomme :D

Lisbeth sa...

Jeg er så misundelig på den stol!! Den er så skøn;o)

Ida sa...

Helledussen du er en reeeeezer på oppdateringer altså! Jeg er helt imponert! Jeg har ikke vært på nett på ca en uke (sånn til og fra!) og må jo viiiirkelig bla nedover for å få med meg alt det leeekre, kule og stilige du viser. Gulltak - du fortsetter å imponere til stadighet! Hva kan toppe deg ? Det var uansett kanonkult!Masse andre fine bilder også fra gangen osv. Digger stilen din!

Anyway - dette innlegget ! ME LIKE! Speilet var rålekkert - også treet da... MIN DRØM! Jeg har en veeeeldig ledig plass til dette - men det blir med drømmen for det er så jæ*** dyrt, er det ikke ? Eller vet du om ett sted som selger billigere som ikke jeg vet ?? Tapeten var også kjempefin!

Ha en fiiin dag videre! Klemmer fra Ida

Anonym sa...

For et spennende rom med fine kontraster, skjønner godt du er fornøyd og jammen ble det flott!

Snøstorm sa...

Kjempefin tapet, den må straks googles. Drev og så på tapet for 5 minutter siden, så rart. Skal ha tapet på noen skapdører. Fryktelig vanskelgi å bestemme seg!! Det er jo så myye flott. :) Den tre-stumtjeneren din var kul. Hvor er den fra??

Frk. Maya sa...

Wow, nå trodde jeg bildet du hadde her var fra et interiørblad, men så var det fra hjemmet ditt! Synes speilet og tapeten og treet (tenk at du har et slikt tre!) og stolen og puta var veldig fine...kuli rom! Skjønner godt du vil ha det helt ferdig så du kan bruke det.
Søt pie du har foresten;)

Ken dessverre ikke sende over noe godteri da det alt sammen er i magen min. Mamma er her i 2 dager og jeg går opp 10 kg! Usjamegen, i teorien skulle jeg stå på en elipsemaskin på SATS og se på god morgen Norge nå. Men i praksis ligger jeg i sofaen, med magen full av nonstopp, og innser at jeg ikke har tid til trening likevel før forelesing...så synd...

Maya

Bjørkely sa...

Hei,hei
Det er så artig å gjøre slike kupp.
Tapeten var nydelig og jeg bare elsker det treet! :)

Cathrines blogg sa...

Åååå, så fint!! Kjekt å finne snne kjekke ting, og i alle fall når det ikke koster skjorta...