13. januar 2009

Salt og pepper:

Salt og pepperbøsser fra min bestemor...
midt i blinken for meg(oss)...
høres ut som jeg bor alene..
husets interiør er liksom mitt domene ikke sant BIG..
sjekk de fargene her a..og mønsteret...goody goody!!!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Heldiggris, du som er den lykkelige eier av disse..veeeldig kule dropps!! :-))
Klem fra din venn:-)

Bjørkely sa...

hehe... her i huset er også alt mitt (altså mitt domene) glemmer jo egentlig av at vi er flere i huset..
... men men.

Synes det er så flott med ting og tang som enn har "arvet", ting med sjel!

Ida sa...

God morgen :)
Åh, som jeg digget hylleløsningene lenger nede her - mys stæsj - men likevel gjennomført og ryddig på en måte! ME LIKE !!!!!

Salt/pepperbøssene dine og brettet var kult - regner med det passer inn i resten av interiøret ditt - her hjemme ville det gjerne sett litt malplassert ut - men det er det som gjør det sååå utrolig kult - når man har en sånn gjennomført stil som du! Igjen.. ME LIKE!

Ønsket meg faktisk ett smykketre fra Åhlens til bursdagen - men endte opp med å kjøpe ett fra LIsbeth Dahl noen dager i forveien ... hihi.. men det stopper meg jo ikke i fra å ønske meg ett likevel :) Nå hadde de bare svarte - så jeg venter til de hvite kommer inn igjen :)

Ha en SUPERBRA dag! klemmer

Minmill sa...

Veldig fine farger. Salt og pepper er viktig å ha på bordet, så da kan de likegodt se så kule ut som disse. :)

Smilerynker sa...

Hvor er de bare super skønne!!

Frk. Maya sa...

Smukke de der! Vi har salt og pepperbøsse fra Tunisia. En gave fra foreldrene til min sambo da de var på sydenferie der. Bilde av en dør på hvver, og det står "Tunisia" på... Skikkelig turist!

Jeg måtte suse rundt på bloggen din for å se om jeg fant den Buddha-tapeten du nevnte. Så j***** kul den var! Det skal litt til å tørre å tapetsere en hel vegg med den. Men det funka. Jeg får liksom litt lyst til å ta en titt i i heimen din, hihi, ser ut som du har det så fint:)

Var foresten på Fretex i dag, og fant meg noen smukke glassvare. Jeg ble veldig glad:) Gleder meg også vilt og hemningsløst til loppesesong!

klem Maya

Tove sa...

Nå har jeg endelig fått lagt deg til i blogglisten min, så kommer mer jevnlig innom deg fra nå av:)

Kjempetøffe salt og pepper bøsser.. og ja, det er lov å si hos deg, for jeg regner med at mannen din ikke bryr seg så veldig om utseende på slike ting, hihi

klem

Tove sa...

Måtte forresten bare si deg at de marsmallowsene faktsik ikke var så populære. Fikk ikke smakt selv, da jeg bare hadde laget en til hvert barn. Men det var ikke mange av dem som likte dem...

Briggs lekehus sa...

Så kjekt å høre at jeg inspirerer noen:-) Jeg er innom bloggen din nesten daglig jeg og!! Liker navnet ditt...drops. Bra navn.

Men du! NYYYYYYYDELIG pepper og saltbøsse!! Veldig fine!!:-)