13. januar 2009

Collage for nybegynnere:

Dette kortet er såååå kult, det fikk jeg til bursdagen min i fjor...
Digger disse Stelton kannene...
har jo 3 hi hi hi......En grønn, en oransj (ny innkjøpt på salg)og en stål.... ja ja...
Nå har jeg prøvd meg på en collage og.. Synes det er litt vanskelig, da jeg liker orden og jevne kanter og ikke slik som over, at tingene overlapper hverandre...Men har hatt det på veggen en stund og fyller stadig på med nytt. Så det kommer seg det kommer seg....

6 kommentarer:

Frk. Maya sa...

Herlig collage! Så mye fint papir/kort/bilder du har fått tak i. Likte spesielt godt den rosa og grønne elefanten der. Glad i fantiser jeg, hihi.
Slike collager blir man i godt humør av. Og så kan man jo bare endre når man finner nått annet:)

Maya

Ida sa...

Er det stelton som er tingen? Vi har en integrert ekspressomaskin - som har stått ubrukt siden vi flyttet inn *flaut*

Du, hiv opp noen bokstaver også da :-) Syntes foreløpig collagen din er rå jeg :-)

Frk. Maya sa...

Apropos: Neste gang jeg kommer på besøk i tv-stua di skal jeg bråke litt, hihi. Kanskje du hører meg? Kan ta med den gedigne tvn min og, hihihi. Sitter godt under arma den, hoho, nått!

Mmm, settekasser er litt i vinden igjen leser/ser jeg. Tror det var Rom123 jeg så noe lignende i? men det kan fort bli litt rotete erfarte jeg:D Skatte værra lett!

Angående sånn etikett opplegg så tror jeg, om jeg skjønner deg riktig, at du må inn på "Tilpass" og legge den til...Om du mener å få den opp på høyre side som en oversikt over temaene du skriver om? Inn på legg til gadget, og så heter den "etiketter". Ligger litt langt nede på den lista.

Snart er det 10 år yngre på tvN her, hoho. Da skal jeg kose meg:D

maya

LillaLykke sa...

Stilig sammensetning av fine ting! kult :)

Anonym sa...

God kveld i stugu dropps,
Fin collage!! Burde virkelig lage mer av det..he-he..sett reklamen: "BURDE vi gå i operaen..? ja, det BURDE vi." he-he..Men jeg mener det virkelig, ikke gå i operaen altså, men lage mer collager og sånnt. Vi har jo så mye fint liggende i en skuff som absolutt burde..skulle, mener jeg, hengt på en vegg. Det blir mitt nyttårs-forsett! :-)) Skal du på blogg-treff neste lørdag eller? Klem fra meg:-)) Ps. tapeten er foressten kjøpt på tapetshop.no

borghild sa...

Kul collage, tror fortsettelsen blir like fin også, jeg!!:-) Det er jo alltid koselig å ha fine kort, små hilsener og gode bilder lett synlig, man blir jo inspirert i tillegg til at det kan vekke gode minner:-) Ha en fortsatt fin uke! Klem B:-)