11. desember 2008

Soppi sopp:

Pynter girlanderen vår litt jeg. Synes den ble så fin nå. Ihvertfall på avstand..hi hi (da ser man ikke at den er av plast vettu!)! Vi har rød sofa i 2.etg så det ble bra sammen. 


Det er en ting jeg lurer på og det er to ting: Jo, Hvordan er det mulig at en slik fake grangirlander drøsser så inni hampen?... Er det ikke plast da? Jeg har ikke vannet det ihvertfall... ha ha ha!!!


Sjekk ut de livsfarlige nålene ai ai ai... Det skal jeg fortelle deg at de er sabla vonde å treffe fingeren med assa:(

Dette er en helt ny hobby for meg. Kalles visstnok filting. Man tar litt ull og former det og bruker nålene opp og ned for å "holde" den formen man ønsker f.eks et sopphode... Ja så enkelt er det. NB!nb! anbefaler ikke å gjøre dette mens man ser håndballkamp... Da blir den hvite ulla rød for å si det sånn...;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen,
Skal si du er kreativ med mange ting! De nålene så jo ikke helt ufarlige ut da..reine drapsvåpenet gitt..huttetu.Hvorfor den "fake" girlanderen drysser har jeg spurt meg selv om jeg også. Jeg selger noen fake juletrær i butikken jeg jobber i, og da sier jeg til kunden (til dem som har litt humor vel og merke)at når det ligger litt nåler på gulvet så vil helt sikkert alle andre tro at det er ekte, vettu.
Ellers er det bare 5 minus her idag..God dag til deg:-))

Snøstorm sa...

Soppene var kjempefine, sånne har jeg også lyst til å prøve å lage. Har bare irrgrønn ull men. Får prøve å huske på neste ekskursjon til hobbybutikken. Jeg grøsser med tanken på de nålene. Har stukket meg med sånn ja. Og så har de mothaker. Huff og au!

sally bazar sa...

Vilka söta flugsvampar!