9. desember 2008

Oksygenmangel?:

Dette er et absolutt "Must" her i huset... lett tilgjengelige te-lys eller lys generelt. Tenner vel en sånn ca 30 te-lys om dagen (kvelden)...+++kubbelys i tillegg. yoho!... Var det noen som sa oksygenmangel. 

Orker ikke tenke på hvordan taket her inne blir seendes ut...Møkk,møkk,møkk, men vi bare maler over det vi.. thi-hi.. Jeg sier vi, men det er ikke meg som gjør slikt... Big tar seg av det.. (han høres ganske stor ut ikke sant?, men han er faktisk helt vanlig og veldig snill og god...)...Her er entreen vår ihvertfall en del av den. Vi har et så utrolig stort og deilig hus, med mange mange muligheter. Det er så ufattelig moro å finne nye løsninger her.... I den sølv-baljen bak grisene har Lucie alle sine tøfler o.l. Kjempekjekt for henne å bare hente selv der.. Vi har en kurv ved ytterdøra selv til våre innesko/lånetøfler..

I kommoden er fordelingen slik: Kanskje ingen overraskelse at jeg har sånn ca 3 skuffer, Lucie 2 og Big har 1. Kjekt ikke sant.... jepp!!!

12 kommentarer:

Tove sa...

Ja, den skuffefordelingen høres kjent ut:) vel, her er det Hannah som har mest plass.. de siste fem årene har jeg handlet mest til henne..
Huset deres ser så utrolig stort og flott ut! Og de boksene er kjempefine:) Og ja, "dere" kan jo bare male taket, hihi

klem

Beautiful Living sa...

Hihi, så hyggelig at du "dropp(s?)et" innom! :) Nå har jeg nesten gått gjennom hele bloggen din og synes den er kjempebra :) Du har også en veldig personlig og gjennomført stil hjemme. Kult! Legger deg til i rollen min!

Anonym sa...

Tusen takk for kozelige kommentarer på bloggen min.Setter veldig pris på det!
Så akkurat isted at kubbelyset vårt sotet helt forferdlig jeg også..huff-huff..men vi får svinge malerkosten til våren vettu. Lysene har kommet for å bli! UTROLIG morsomme de grønne reinsdyrene dine da!! (Hvor har du kjøpt dem?) Da måtte jeg le altså..ser ut som om dem er ute på no ugang og ser seg tilbake for om noen har oppdaget dem.."vi hakke gjort no gæærnt..!"
Her er det 14 minus i dag..brrrr..Ha en god dag foran peisen kanskje:-)

rod i hob sa...

Heisann!
Fant bloggen din via GAMLÅ -å blei værande ei stund! Kjempebra! Eg har og kjøpt meg sprayboksar med maling, men ikkje heilt komt igang endå. E redd for at eg komme te å gå heilt berserk :-)

Supermix er en av mine favoritt godte poser -men de morsomste av alt er at du vil få sjå mi LUCIE på sida mi om du kommer innom ;-)

Anonym sa...

Hello. Siden heter http://www.elitis.fr/
Det var Native under Leather....
Idar

Briggs lekehus sa...

Du de hvite dekorasjonsøylene (kan man si det?) var utrolig fine!! Hvor har du fått tak i dem?

Mi :) sa...

Wow - så gøyal blog du har :) Her likte jeg meg godt! Kjenner meg godt igjen med den lystenningen du....*kremt* - det går EN DEL lys i denne mørketiden. Men det er jo så utrolig hvordan humøret stiger om morgenen og hvor godt frokosten smaker når man tenner levende lys i hele kjøkkenet ;)

Entreen din var lekker! Så luksus med såååååå stor plass! Min entre er bare en liten tarm med ganske få muligheter, men der gjelder å finne kreatvie løsninger ;) Jeg gleder meg også aller mest til Ferdinand på Julaften - ååååå, nå pirrer det litt i magen . det er bare TO uker igjen!

Ha en koselig førjulskveld :)

Mi:)

Anemone sa...

Tusen takk for trivelige ord på bloggen min da. flott du la igjen et lite spor slik at jeg fant frem hit da gitt :-)

Tante Julie sa...

Hahaha ! Kanskje du skulle kjøpe noen småkaker av meg ?!
Kjenner att det med lys, ja ! Har til og med dratt helt herfra ( nabolaget ditt ) til Ikea BARE for å kjøpe telysene, jeg. En smule talentløst, kanskje - men HELT nødvendig !

Rosa Hemmet sa...

Oj så fint ni har det hemma, och vilken välkomnande hall:) Ser att du också brukar mycket värmeljus, på vintern går det ju åt en hel del i mörkret, men det är ju en del av tjusningen. Att få tända ljus!
Ha en trevlig kväll:)

Min vri sa...

De grisene var utrolig skjønne! :) Har du laget de selv?

My Wonderworld sa...

Så flott gang du har! Likte veldig godt gråfargen på veggen ;-)

Hva har du egentlig på veggen bak kommoden? Er det tapet? Wall sticker? ...

Ellers så stikker jeg stadig innom, - og håper det kommer flere bilder av hjemmet ditt ;-)