6. desember 2008

Rosa fugl til jul:Hadde vel ikke trodd for en stund siden at det gikk an å pynte med rosa flamingo på en julestake. Men jeg blir stadig forundret over min egen stil som forandrer seg så drastisk fra år til år jeg. Eller rettere sagt fra dag til dag. For det har seg nemlig sånn at jeg er i  en konstant endringsprosess sånn  interiør/dekor messig.

-pip pip... Staken var selvfølgelig ikke grønn men furu. Her har den grønne fargen dukket opp i form av spray maling... he he he!! Den er Lucie sin og hun synes det ble veldig kul ihvertfall


Inni denne lille rare kokongen ligger det 6 svibler å venter på å se dagens lys. Nå skal det sies at det kun er 2 uker siden de ble plantet av meg. Ja for tenk jeg har lagt dem ned i jorda sjøl. Men lite tenkte jeg på da jeg ventet så lenge med å gi dem jord at de trengte rundt regnet 10 uker på å se dagens lys. sukk!..Så det blir vel svibler her sånn uti februar da:-)  Men det gjør ingen ting det, for de lukter jo så godt.

2 kommentarer:

Tulip sa...

Fin blogg du har! Artig å finne nye blogger her inne!

Flamingo til jul, ja den var ny! Men det er nettop det som er så fint med jula; man kan pynte huset akkurat som man selv vil! Det liker jeg:))

Tante Julie sa...

Rosa fugler... Å jovisst ! Måtte kjøper noe dill for å sette på det hvite treet jeg har på kjøkkenbenken - og det ble rosa / lilla fugler ! Om det er pent er en annen sak.. for ett år siden hadde jeg nok IKKE kjøpt dem, og det er ikke sikkert de brukes neste år, men de er litt artige i år...
Det ER jo bra vi forandrer litt på smaken innimellom da.... ?