5. desember 2008

Ferdig smakt:

Hm??? Er dette noe å kjøpe da?.

Har ennå ikke bakt noe vi. Vurderer sterkt å kjøpe ferdig pepperkakedeig jeg. Det gjør vel ikke noe det? Nei da nei da.... Det er jo det at vi gjør noe sammen som betyr noe. Som Lucie sa når vi bakte muffins engang- "Det er jo på denne måten at barn lærer å bake og sånn mamma, når man ser på mammaen sin, ikke sant!!".

6 kommentarer:

Frk. Maya sa...

Morsom og fargerik blogg du har:) her kommer jeg gjerne tilbake og titter litt, linker deg jeg:)

Adventshilsen fra Maya

the black cat sa...

Super blogg!

Syns det er viktig at vi damer støtter næringsdrivende jeg, for min del går min støtte hver desember til Bertha og hennes fantastiske kaker og pepperkakedeig! :)

BLAFREBLOGGEN sa...

He-he, morsomme pepperkakeformer! Selv satser jeg på elefantformer funnet på Indiska (mulig det kommer et blogginnlegg om dem gitt). Nydelige gullsko under også. Treåringen min har slitt ut flere par. God helg!!

borghild sa...

Synes de pepperkakeformene er kjempekule!! Og joda, vi kjøpte ferdig pepperkakedeig vi også...;-) Men pepperkakene ble veldig gode da!!! Klem B:-)

Tante Julie sa...

Artig !
Ta deg en tur til Ikea, der har dem kjempegod pepperkakedeig ! Og så har dem jo litt andre ting, og...

Ludo Land sa...

Jeg stemmer for ferdigdeig jeg også, den er jo knall god som regel. Og jeg kan skrive under på at de elefantformene blafre snakker om er kjempe kule. Jeg gifta meg faktisk i slike gullsko under her, ganske så like, de er kjempe fine. ha en fin helg.