14. desember 2008

Koffert med no i:Hei.

De tre boksene øverst er så fine, fant disse i en butikk i Brumunddal. Kofferten nederst fikk jeg av mammaen min i fjor. Synes den er så søt. I den har jeg julekort i og litt annet stæsj.. som julestempel, konvolutter, lim, tape, decopage..o.l. 

3 kommentarer:

Frk. Maya sa...

Ååå,så fine de var! Gamle, flotte julestemningsbilder...Mmm. har endelig blitt frisk fra lang tids influensa, og koser meg med å titte litt på blogger ( pause fra eksamenslesing). Det formerlig bare kribler i hendene etter å kreativitere litt når den sabla eksamen er ferdig. Og nå fikk jeg lyst til å løpte til nærmeste hobbybutikk og finne julete glansbilder og papir og lage min egen koffert til mine julehobbyting:) Takk for titten!

Anonym sa...

Hei Nina, det er alltid koselig å besøke bloggen din..du har så mye morsomt og fint!! Blir rett og slett i godt humør.
Jeg låååååver deg foressten at pepperkakehuset ikke var fra ifjor alså...he-he..
Så nostalgiske og fine boksene dine er! Adventstreet ditt var jo en god idè da. Fint å ha noe i ventetiden også. Ønsker meg et sånt tre jeg også. Hvor har du kjøpt det?

Anemone sa...

Du og du da, egen julekoffert, truddelu så stilig!! Har jo sett slike små røde til å ha lego og diverse i, men med julemotiv det har jeg da aldri sett før. Så utrolig mye stilig du som jeg aldri har fått med meg i butikken, bare det hvite juletreet under her også..., makan...

Skitur ja, går an her også det nå. Var 18 minusgrader i går da, i dag er det 5 pluss..., snakk om værforandring du.

Ha en flott kveld, og kos dere med 3 lys :-)