7. november 2009

Korn=)Hei.
Frokosten er inntatt her i huset.
Har den siste uken spist kornblanding på yoghurt jeg gitt.. Deilig med litt forandring. 
Måtte til pers i dag tidlig med å lage ny blandings, så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere hva jeg har oppi.
Linfrø, solsikkefrø, havregryn, Valnøtter og kli.
Linfrøene tar jeg i en morter da det er enklere for kroppen å ta de viktige stoffene til seg...(dette har jeg lest et sted vettu..) Og visste dere at Linfrø er en viktig kilde til Omega-3 fettsyrer?, Jepp nå veit du det!!
I tillegg tar jeg en skje tran, med sitronsmak samt c-vitaminer...
So svineinfluensa come and get me....If you can...hihi..
Drops, som må ut å se etter Lille Pastill. Hun er nemlig ute å leker seg i den lille snøen som kom her i går...Men..grr...her regner det visst...ikke koselig...Nå som det var så lyst og fint.

15 kommentarer:

Jannicke sa...

Sunt og godt!
Dette liker jeg også å spise til frokost,
men i dag spiste jeg en skolebolle... er jo lørdag ;o)
Ha en fin fin dag!
Klem J.

Huset på Planen sa...

Nam, dette så godt ut! Jeg har også lest at kroppen tar opp næringsstoffene i linfrø mye bedre dersom man knuser dem. Dette skal jeg jammen lage en dag.

Ha en fin helg, drops!

Troen og Haapet sa...

Det var nytt for meg- Takk for tips;)
Ha en sunn og fargerik helg;)

Dagny @ Beautiful Living sa...

Høres ut som en super frokost! Ha en finfin lørdag du og! :)

Linda aka Myrini sa...

Nå minner du meg på at mitt eget kornlager er tomt ;)
Spørs om jeg må ta en runde på kjøkkenet også.
Ha en flott lørdag!

Blandet loft sa...

Så herlig med litt snø da!
De lysene under her var utrolig fine sammen. Virkelig en fryd for øyet.
Hihi, ja svineinfluensaen får nok ikke tak i deg, når du propper i deg vitaminer :-) jeg prøver å løpe fra den jeg også.

Hilsen BlandetLoft

Glede sa...

Hei Drops! Nå er det leeenge siden sist. Endelig er jeg på nett igjen, og endelig kan jeg begynne å følge deg og de andre igjen. Jeg spiser også selvlaget frokostblanding, til frokost, lunsj eller kvelds - alt ettersom. Synes det er kjempegodt, og så metter det så bra. Nå spiser jeg en variant med firkorn, havregryn, gresskarkjerner, linfrø, sesamfrø, solsikkerkjerner, valnøtt, rosiner, dadler og kanel. Det er en enklere variant av en blanding svigerinnen min lager - men den er ristet litt i pannen med kokosolje, og den innholder blant annet kokos og kakao også. Den er god den!!! Skal lage av den selv snart. Ønsker deg en finfin kveld! Vi har fått en liten kattepus i hus i anledning farsdagen. Han snuser rundt og gjør seg kjent nå. Sååå søt vet du!

Maria sa...

Det är gott med egengjord musli. JAg brukar göra och rosta i ugnen.

Linetoppen. sa...

Det er sunn og god frokost!
Må bare innom å skryte av denne fargerikr og flotte bloggen din! Jeg blir i godt humør av alle de fargerike innleggene dine!!

Ha en fin helg!

Hilsen Linetoppen

Lycke sa...

Låter som en klok frukost goa du!!! Härlig burk det där!!! Tac k för goa orden - jo, jag har sparat ett tag på koppar - inte så ofta de finaste dyker upp dock, hihi...ett långtidssparande det där med koppar :) Halsbandet tar tid att virka, men snart ska jag nog ha någe färgdigt att visa - äntligen kommit igång med lite handarbete tanten här!!!

Jo, snö på bloggen hittar du här:http://fixa-din.blogspot.com/2009/10/fallande-sno.html
Gå bara in där och kopiera koden - klistra in den hos dig genom att göra en ny badge och välja (html-javascript) klistra in den där och vips har du den underbaraste snö---så då gör det ju inte så mycket om det är slaskigt ute, hihihe...

Morgonkramar Lycke

Jill sa...

Hørtes deilig ut Nina!
jeg holder meg til hjemmebakte knekkebrød, ja for Wasa har jo nesten ikkeno' i utvalget sitt :-)
Ha en fin søndagskveld!

Minmill sa...

Juhu, Nina og takk for søndagshilsen. Jeg var på hyttetur og hadde ikke internettkontakt da du var innom. Skjønte på deg at du slet litt med moroa fra i går. Det er ikke noe gøy, men av og til må man slå ut håret og blåse i hva som skjer etterpå. Må innrømme at det er ikke så ofte jeg tar meg en fest, men jeg og en venninne planlegger en runde før jul. Vi er begge mammaer som har lyst til å oppleve litt annet enn familielivets svøpe. Tror det er bare sunt jeg, og komme seg ut litt.

Jeg har ikke vært noe flink til å spise korn og tran so du, derfor føler jeg meg helt shabby i dag. Tror det er noe forkjølelse på gang. Håper iallefall ikke det er noe annet. Fishermans Friend er handlet inn og jeg skal snart ta kvelden og lulle meg inn i en god og myk dyne.

Ha en fin kommende uke sunnhetsdronningen. Klem Minmill

KKannDesign sa...

Åhh en herlig blanding du har der - nam nam - kanskje jeg skulle det også..spise korn til frokost istedenfor 200g melkesjokolade..haha!

Ha en strålende mandag!

KlemKKann

Lemi sa...

hei... kan æ få linken t snøn du har?
min snø e sååå liten, din va fin ;)

Lemi sa...

hei... kan æ få linken t snøn du har?
min snø e sååå liten, din va fin ;)