16. oktober 2009

Lille pastill sitt soverom:

Jeg har kanskje vist lille Pastill sitt rom før?...
Husker jaggu ikke i farten jeg gitt..
Her er det ihvertfall.
Tapet fra Eltis, seng og diverse andre møbler fra Ikea.
Søte knotter fra House Doctor.... Sengeteppe fra Kid, og teppe på gulvet fra Rice...

Men så skjønner dere....så.....
Dukker denne herligheten opp...
Sjekk hvor bra den søte krakken min passet til her da....
Er´n ikke kul?
Jepp, denne skulle de kaste på min lokale søppelplass....WHAT????
Dere kan tro det gikk med maaange fine møbler der??? rett i containeren.... Trodde nesten ikke at det var lov jeg gitt...Tenk så mange som trenger møbler der ute... Å fysjom... Ikke bra.
Fikk nesten ikke sove vettu.... tenkte på de to fine fine teak skatollene samt en fin gyngestol som også gikk med... NEi nei nei......
Reddet ihvertfall denne da...gudskjelov....
Mini ble såå fornøyd at hun sitter å gjør lekser her... så søt vettu...
Oki, her blir det lunsj.

26 kommentarer:

Jill sa...

Så gøy når man kan gjøre slike supre funn!
Jeg tenker enda på den stolen jeg ikke fikk tak i fordi den lå for langt nede i containeren til naboen.
Fikk tak i den som lå på toppen og den er helt super, skikkelig 50-talls lenestol, utrolig GOD å sitte i!!!
Men den andre gikk tapt, og dette er 5 år siden...
Burde jeg komme meg videre..?
Jepp burde nok det, men drømmer om å finne en lik stol en gang!
Ha en riktig fin helg!
Supersøtt soverom til LillePastill :-)

Jannicke sa...

Et supert og herlig jenterom! Gøy og livlig tapet.. prøvde å se hva for et mønter det var i tapeten, men klarte det ikke.. :o)
Det "sminkebordet" vekker barndomsminner..
Min mormor hadde et slikt.. lurer på om hun faktisk ikke fortsatt har det på soverommet sitt. Må ta en titt inn neste gang jeg besøker henne :o)
Artig krakk! Godt du redden den fra Container-døden..
God fredag til deg.
Klem J.

Inga Helene sa...

Veldig flott jenterom! Og bruktmøbler er topp! Skal gå på jakt etter lintøyskap og kommode til huset etter hvert.

Må bare bli ferdig med å male furmøblene først........

God helg! :-)

Minmill sa...

Nyyyyyydelig jenterom. Herlig med møbel redningsaksjon. :))

Dagny @ Beautiful Living sa...

Superfeminint og veldig jentete!! :D Kan tenke meg hun har det som plommen i egget!

Anonym sa...

Heihei !

TO innlegg på en dag, Nina ?! Det var da imponerende.

Vurderte sterkt å stikke innom deg i dag når jeg nesten var i byen din, men rakk det ikke. Husmorpliktene kalte meg tilbake til mitt enkle rede.

Men vi talas. Kos deg i helga.

Frk. Maya sa...

Hei på deg! Der var du igjen ja:)
Tror ikke du har vist rommet til lille pastill før. Det var et skikkelig jenterom ser jeg, og eget sminkebord! Så utrolig nydelig det var. Jeg lurer på om jeg ikke burde komme opp til gjenbruken din og sørge for at de ikke kaster alle disse nydelige møblene du prater om. Du kan jo redde de og starte butikk?? Hihi
Digga den lampa di under her...jeg har begynt å få lampedilla. Jeg ser fine lamper over alt, guud det er mye lekkert!

maya

Janne sa...

Så fint rommet til lille pastill var!!! Nå ble jeg skikkelig inspirert! Ha en fin helg!

Lemi sa...

huff... folk har ikke peiling på ka dem kunne fått om dem hadde prøvd å selge nokka av d dem ska kvitte seg me, eller gitt d bort t bruktbutikk eller loppis... like kjempegodt gamle takmøbler, og så e d ofte dem ser utrulig nye ut! angre sån på at æ ikje kjøpte en stooor kommode me åtte skuffer og lange føtter t hundre kr på loppis i sommer.. ;(

Dagny @ Beautiful Living sa...

Bildet på lillemor sitt soverom er fra etsybutikken: http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5352520 . Hun har også en blogg som heter Made by Girl - anbefales!! Når det gjelder lampen i taket, er det den på det gamle rommet hennes du mener? Den har jeg laget selv, "rastafarilampen" som jeg kaller den... ;) Oppskrift her: http://b-living.blogspot.com/2009/03/diy-eklektisk-lysekrone-for-barnerommet.html

Camilla sa...

Kjempe fint! :-) Ja, er det ikke fælt å se alt det fine folk kaster? Smerter langt inn i sjelen. Jeg syns alle søppelplasser burde ha en gjenbruksbutikk der de kunne sette alt som var brukbart, for jaggu er det mye. Jeg fikk nesten tårer i øynene da jeg så en finfin trearmet lampe, og ble nesten stresset fordi de ikke har lov å gi ut noe. Vurderte faktisk å bestikke de med boller!! hihi

mi-rachel sa...

jeg har ikke sett lille pastills rom før. så enormt fint. det speilmøbelet vkker mange barndomsminner hos meg.

Randiga Tråden sa...

Vilka fina bilder, färger och prylar.snygg blogg. Brittmari

Ludo Land sa...

åh den var utrolig fin. ja er ikke det spesielt at sånnt kastes. Tenk på alt det vi ikke klarer å redde med oss hjem fra dynga. gøy med søppeldynge tur.

Åse Marit sa...

Så kul den var!

Skikkelig tragisk at folk kaster fine ting som andre kan ha nytte av..skulle trudd at folk visste bedre med all denne gjenbruken i fokus??! Bra du fekk redda denne i alle fall!

Nusselig rom til jenta di! Ha ei god helg!

Rikke sa...

Godt du fikk reddet den krakken!

It's Aggy bitch! sa...

åh guuud! jeg ble skikkelig innspirert av de bildene dine :D!!

Frk. Maya sa...

Er julenissen tidlig ute i år eller? Hoho, jeg snakker om den blå kurva. Skal du ikke ha den altså?? Jeg kjøper den gjerne, jeg ser ikke snurten av den her i tha big city! Den er jo så nostalgisk og fiiin hihi.
Du får kose deg på høsttur i dag:)

Maya

Re-dizain sa...

Rummet var ju verkligen en karamell!

SavanneTreet sa...

Åi, for et nydelig pikerom!! SÅ heldig LillePastill! For en FANTASTISK liten krakk!!! Den skulle jeg GJERNE hatt maken til!! Ja- Fantastisk!!
Takk for titten! Hilsen M =) =)

Maria sa...

Mycket fint litet rum!
Vi fixar just nu barnrum. HAr tapetserat en fondvägg igår och beställt lite möbler från Ikea. Men möblerna måste vi ju vänta på i minst 2 veckor.

Minmill sa...

Fikk du også Boligliv i går? Håper iallefall det. Lucky me fikk det i posten i går og ble så glad at jeg fikk tårer i øynene, nesten iallefall. Mannen min har jo hørt mine lengsler og kunne annonsere at det lå et sånt Boligliv i postkassen i dag. Uæææ! Jeg spratt opp av stolen og løp til postbunken. Og snapp!!! Der var jeg med bladet i hendene og lenket til sofaen en liten time.

Det er jo så mange som har skrytt av bladet denne gangen, og det er det jo en grunn til. Kjempebra.

Håper du har hatt en fin helg i indre deler av Norge. Været har vist seg fra sin beste side her iallefall. Jeg gruer meg sånn til trærne mister bladene sine. Akkurat nå er det så fargerikt og fint at jeg har mest lyst til å slutte og jobbe å gå på tur i skogen hele dagen.

Ok, nå må jeg avslutte. Må legge de små damene som sitter på siden av meg og lurer på hva jeg holder på med. Min eldste datter la merke til den fine sminkedukken på bordet til lille pastill. Men jeg la nok mest merke til krakken. Ha ha, et godt tegn på hvor man er i livet.

Klem fra Minmill en søndags kveld.

KKannDesign sa...

HÆÆÆÆÆRLIG! ..det er såååå kos å titte innom deg - lekkert lite pikerom - jeg har selv vært litt travel og derfor ikke så trofast på bloggen - men det er sååå fint å titte innom deg!! KlemKlemeKlem!!

Ha en super søndagskveld!

KlemKKann

Bjørkely sa...

hei hei!
For et flott rosa rom! Herligt jenterom. Puffen var råtøff!

Frk. Maya sa...

Weee, jeg er jo kjempeheldig hvis du har en slik blå til overs:D Hehe, og koster de ikke mere altså? Jeg har jo aldri sett en slik live, men trodde likevel de var litt dyrere. Send meg kontonr så vipser jeg over penger!
Nakken er finere i dag altså. Har pøst på med Zon-"hvis du vet hvor det gjør vondt", og det ser ut til å funke.
Så det er Flamingo den heter ja. tenkte å slå opp navnet, men da behøver jeg ikke det. Jeg har så mange minner med det servicet skjønner du. Når jeg sitter og ser på den krukka nå så tenker jeg bare på sommerferiene hos oldermor og oldefar:)
Apropos, den "hemmelige byen" hihihi. Jeg tror faktisk ikke det er så mange loppe-entusiaster der. I følge min venninne som bor der er det ikke like mye trykk på loppemarkeder som i Oslo gitt. Det passer jo meg perfekt! Du får komme på besøk når vi har fått stoooort rekkehus eller 2 mannsbolig, fnis. Det tar vel en god stund før vi flytter, men begynner prosessen så smått nå. Skummelt! Men hva gjør man ikke for mer plass. Det vet vel du alt om tipper jeg:)

Jeg har ikke spist godteri på 3 dager så i dag har jeg sjokokveld hihi:P Naaaam

Maya

Minmill sa...

God kveld du som har utsikt mot "Oslofjorden" He he. Bare vær glad du har utsikt. Det er veldig mange i dette land som ikke har det. Mjøsa eller Oslofjorden er neste det samme. Oslo er oppskrytt. Utfordrer deg herved til å ta et utsiktsbilde.

Heldige du som skal til København i desember. Nesten så jeg har lyst til å slenge meg med... Her kommer vedlegget Minmill. Kikk innom Borghildpia, hun har nettopp vært i København og skrev om en del butikker som jeg ikke fant i sommer.

Det var godt å høre at Boligliv fant veien til deres hus også på lørdag. Kan formelig se for meg de store øynene dine da du fant bladet på kjøkkenbenken. Utrolig festlig at mannen din ikke skjønte at du lengtet deg ihjel etter bladet. Mannen her i huset fikk klar beskjed og full rapportering nå bladet kom i posten. Så han sa "det kom visst et blad du har ventet på i dag" What!!!! Jeg løp som en rakett og hev meg over det. Godt vi har våre små gleder i hverdagen, ikke sant?

Så gøy med besøk til helgen og mannen din henger vel i som en gal for å rekke alt han skal rekke til besøket ankommer de indre deler av landet. Bare si fra hvis du skal ha mannen din til å gjøre noe mer, så kommer jeg også... He he.

Klem Minmill