23. september 2009

Oppbevaring:

Datt over denne flotte oppfinnelse i et blad jeg leste her om dagen.
Er den ikke kul?
Det er bedriften Tszuji.co.uk som har denne.
Virkelig snedig.
Må jo bare få sagt at hvis jeg skulle plassert mine pensko på denne måten, ville det blitt et helt annet bilde...litt mer grått og svart og ikke så fargerikt... Eller forresten kjøpte et par gullsko her om dagen... Og det ville jo freshet det hele opp litte grann...thi-hi....
Her er skoppbevaring for barn også..
Sjekk ut siden Tszuji.co.uk for mer informasjon.
De har og mye annen fin oppbevaring for blant annet vesker.
Drops

7 kommentarer:

Lycke sa...

Jaadu..den där manicken hade inte haft mycket uppgifter för mig, hihi...äger inte många klackeskor..emn en del fina gå-utstövlar har jag (kanske borde lägga ut dem nån dag?!?)
Javisst var det jag som var rånaren, hehe...men ok - nu vet du..så jag kan skicka dig en liten summa så du håller tyst..nån miljon sådär..blir det bra?!?

Hoho, you wish!!! Köpte två triss igår för att försöka lösa mina ekonomiska problem men har inte tordats skrapa dem än..eeek!!!
Åh, du tyckte bloggen på bloggagratis såg finare ut?!? Saknar du mina ögon så kan jag lägga in dem igen, hihi...
Tycker du jag ska ha råsa bakgrund här också??? du får gärna hjälpa mig att tycka till om framsidan min vännen...!!! Please!!!

Är hjärtans glad vi höres igen - har inte heller varit helt på under sista tiden..blev lite less..men fick ny energi när jag flyttade...känns litt ensamt men man vänjer sig väl!!!
Bra du tränar goa du!!! Jag motarbetar min kropp på alla sätt man kan, hehe..destruktiv vettu, och det håller inte i längden när man kommit sig upp lite i åren, men jag tycker det är såå svårt att skärpa sig!!!

Kan ge dig fullständig beskrivning sen hur vi gjorde med sänghimmeln..har du snedvägg du med? Tyget är en gammal tunn gardin som jag färgade lila och blev så förnöjd över resultatet...!

Höres gois
Kramhögar Lycke

Marihøna sa...

wow, kuult!

Jannicke sa...

S T I L I G!!!
Ganske praktisk også :o)
Klem J.

Lycke sa...

Asch, de tror inte det är på riktigt..! jag har koptern stående här på baksidan, så jag släpper disken nu och åker...sätter du på kaffet?!?

Jo, förresten, ska kolla materialet på gardinerna innan jag åker...

Hasta la vista baby..
Lycke

idyll sa...

Ja de er dødskule!! Utrolig praktisk, men måtte vel hatt endel av dem da jeg har totalt skodilla;)

Lenemora sa...

Takk for tips, veldig kul greie!

Klem Lenemora

Kosene mine sa...

Her røsser det på, hihi

Kuleste sko-oppbevaring jeg har sett tror jeg! :o)

Må inn på nettsiden og snoke litt...og takk for koselig melding hos meg..det "spennende" denne uka får vi nok ta på privaten :o)