29. september 2009

Høst hos oss=)

Her er ett bilde av kjøkkenet vårt. Med den fantastiske utsikten.... Ah. en drøm å kokkelere her.
Dette er utenfor kjøkkenvinduet. Det bugner av roseknopper. Typisk det, da det ikke har vært blomster på rosene siden i sommer...Og da snakker vi kanskje i toppen 2 uker til sammen ...
De ble helt ødelagt av all regnet vettu.
Men åi som jeg gleder meg til det spretter her igjen. Da er det liksom ikke helt høst/vinter allikevel.
Disse vakre fargene pryder rundt huset mitt. Knallfint i solskinnet.
En liten gul knopp der også...
Når jeg var ute å knipset bilder så fant jeg sååå masse blomster....Å gurimalla.
De nederste er Georginer satt av oss.... Kult å sette hver vår for så å vente på at det spirer og gror. Pelargoniaene klarer seg sååå bra alene i krukken der, tror jaggu ikke jeg har vannet de noen særlig i sommer gitt. Og så er de like fine. Slikt er moro. Snart skal alle komme inn i blomsterrommet mitt nede i kjelleren.
Jepp her blir det fiskeboller til middag. Lille Pastill sin yndlingsrett... Det er jo godt også da. Nam!
Drops

23 kommentarer:

Datt sa...

Næmmen, har du SOMMER du eller?? Her har det pøsa i evigheter! Jeg kan ikke huske at det har vært så mye regn på så kort tid noen gang jeg!! :o

Moderne Retro sa...

Nydelig utsikt. Kjekt med innlegg om sommerblomster - føler meg ikke helt ferdig med sommeren enda.
:)

Huset på Planen sa...

Så fine blomster! Jeg håper noen av blomstene jeg plantet på hytta står ennå - jeg skal inspisere hele neste uke. Nydelig utsikt forresten!

Anonym sa...

Hei Hagebloggernina !

Det må je si... Her er snart alt løvet borte fra trærne og i dag var det FIRE minus . Da er alt håp ute , liksom.
Jommen godt man kan lage seg en vår på andre måter.:-)

Du kom deg unna besøket uten å bli sjuk ?

Dagny @ Beautiful Living sa...

Å, jeg ELSKER høst!! Det er så fantastisk lukt ute om dagen!!

Anne sa...

Så fint ver hos deg då!
Flotte bilete du har tatt:)
Likte godt bloggen din eg:)
Ha ein herleg kveld!

Jannicke sa...

..herlig hos deg! Litt sommer, litt høst!
Heldig er du som har utsikt på kjøkkenet :o)..
Håper formen er bra :o)
Her er jeg litt "tom" for dagen,
det går vel over ..
Klem J.

Snøstorm sa...

Jøsseballnilsen (som morra mi pleier å si når hun blir overrasket) er det varmt hos dere eller. her var det frost i natt her. Brrr, kjempekaldt!! Men noen finfine bilder gitt!

Minmill sa...

Så mange fine blomster du har. Jeg har også mange sommerblomster i full flor ute, og de er finere enn noensinne. Jeg nyter synet av dem hver gang jeg går forbi, for jeg vet jo ikke når de visner. Til morgenen i dag var det tre fattige varmegrader her hjemme, så det er nok ikke lenge før vi får frost tenker jeg.

Her er det snart sofakroken. Jeg skal bare pusse over noen lister først før jeg kveiler meg sammen. Så er det Greys Anothomy, og deretter rett i bingen. Ha en flott kveld, Nina.

Smil og klem fra Minmill

Kaspara sa...

Hei Drops!
Med en slik fantastisk utsikt til vannet, tror jeg at jeg hadde kokkelert på kjøkkenet non stop! Heldige deg! Jeg vet ikke noe så fint som å sitte og se på vannet. Så er jeg jo sjømannsdatter også da!
Så masse blomster du har i hagen enda! Her hjemme hos oss er det temmelig magert nå. Kan slettes ikke konkurrere med blomster-Drops,nei!
Du..jeg har aldri selv laget stoff-vimpler. Alle jeg har er i papir. Kjøpte en av Rie Elise Larsen og så har leg laget en liten selv, som jeg har i et kjøkkenvindu nå.
Vet faktisk ikke om man pleier legge noe mellom stoffene. Kanskje du burde spørre på bloggen. Det er jo så mange søte og hjelpsomme der ute.
Ja, du får komme deg til Sandefjord, så får du ta turen innom meg også.
Ha en finfin kveld! Klem fra Kaspara

Briggs lekehus sa...

å.så herlig det så ut hos deg! her regner det isvann..blærk

Mitt og Mine sa...

Så vakkert huset deres ligger til - nydelig utsikt, og så flott det ut utenfra også!!

KLem

Ida sa...

NYYYDELIG!

Jeg er egentlig veldig glad i høsten - det er så god lukt også så mange fine farger! jeg og Christoffer har vandret gatelangs i dag og telt farger.. haha! En rød, to rød, en orange, to orange, tre gule.. jada du vet.. sånn for å få tiden til å gå når papsen jobber overtid.

Haha.. du jeg fikk en telefon i dag fra min kjære: Du, hva tror du om at jeg reiser til Wien fra torsdag til fredag med jobbe ? Må vite det litt snart.. nemlig! Jeg: Ja, jeg vet ikke jeg.. jo kanskje.. vi trenger jo pengene.. Han: Penger? Ka mener du? Jeg: Ja, tjener du ikke noe på det da? Han: Nei, det er jo sponsortur (FYLLATUR) Jeg: Hahahahahahahahahahahaha.. Klikk!
Var jeg litt streng??? Skal jeg være hjemme med to unger som ikke sover om natten - og att på til arrangere dobbelt bursdagsbesøk i helgen mens mannebeinet er på heisatur.. hahaha! Ka du trur ?

Har en annen liten historie til deg i dag også jeg. Jeg spør Christoffer hva han vil ha til middag en dag: Kjøttboller. Aha.. det skal du få.. men så spiser han ingenting til middag - og jeg skjønenr ingenting. Neste gang spør jeg han hva han vil ha til middag - og han svarer igjen - kjøttboller. Jeg forteller at forrige gang han fikk det så spiste han jo det ikke likevel.. og får som svar: Jammen mamma - HVITE kjøttboller :-)

Så fiskeboller er en klar favoritt her i huset også - har dere karri på ?? Mmmmm...

Jaja. nok preik.. smask og dask.. ops ;-D

Ida sa...

by the way.. det var ikke torsdag til fredag - det var torsdag til søndag !!!

Kosene mine sa...

Så vakre blomster du har :o) Har vært og kjøpt et par høstblomster jeg nå, må bare få somla meg til å plante de...eller være hjemme på dagtid mener jeg kanskje, hihi...vet du, i natt var det nesten 2 kuldegrader...brrrr!

Men, besøk ja..hun vi skal besøke i Lillehammer kunne på lørdag. Lurer litt på om det blir for mye å reise innom dere og kort-venninnen min på samme dag, så jeg vurderer å overnatte en natt på hotell med Ginakosen min, kanskje et sted de har svømmebasseng så får vi litt ferie ut av det...passer det best for dere om vi kommer en tur på fredag eller søndag?

Sååå fint at du/dere vil ha stolen. Da gjør jeg ikke noe mer med den altså...skulle ha malt et strøk til skjønner du, men jeg var jo ikke fornøyd med fargen jeg lagde den gangen...og pussa litt på metallet også sikkert. Den jobben følger med, helt gratis :o)

Klem fra oss som er såå nysgjerrige på det vakre huset ditt

KKannDesign sa...

Herlig med blomster, farger og fiskeboller! Smil!!

KlemKKann

mi-rachel sa...

du bor rett og slett i et murhus.
så kult.
hadde vær gøy å sett hele huset utenfra liksom (hint hint :)

Anonym sa...

Wow for en utsikt!
Liker godt slike "gardiner"
drømmer om et funkis hus med slike
i stuen...!
Det er høst nå, kaldt men fint vær :)
Herlig med alle blomstene dine :)
klem til deg dropsa

Anonym sa...

Kjære søte snille deg!
Tusen takk for herlig kommentar og attpåtil, horoskopet mitt!!!
Storkoste meg og humret godt mens jeg leste, stemmer ganske så bra på meg! ja, jeg er vær til ut i fingerspissene føles ofte sånn iallefall! Så morsom ide, igjen
tusen tusen takk skjønne deg!!!
Klem til deg vennen

Glede sa...

Hei Drops! Nå er det leeenge siden jeg har kommentert her du gitt. Midt i flyttings jeg vet du, så litt hektisk her. Men snart flytter vi inn i ny bolig, og jeg skal fikse mobilt bredbånd, så da er jeg back in buisness! Så herlig kjøkken. Skulle gjerne laget mat der altså.. ;)

anne - moseplassen sa...

så kjekt med glimt fra hagen din :)
Er du heldig så kan det være du får blomstring på rosene, jeg veit ikke helt åssen klima du har, men enkelte roser kan til og med trosse litt frost!

Georginer er jo genialt, helt enig :D

cecilie sa...

hmm lever vi i to forskjellige land mon tro`????

Her har det regnet sammenhengende så lenge jeg kan huske å det er HØØØØST så langt øyet kan se..

Herlig innlegg med litt sommer:)

Lycke sa...

Ser ut som rena sommaren hos dig vännen!!! Hahaha..och här har vi minusgrader och frost om morgnarna och har fortfarande inte fått in krukorna i garaget - inte utemöblerna heller..ojojojojojoj...måste fixas imorgon..

Natt-natt till dig goe vän, Lycke