4. september 2009

Chupa chups:

Her er litt mer av kontoret mitt.
Den røde stolen jeg kjøpte før jul, fikk endelig sin rette plass.
Lampen er gjenbruk. Kostet 30 kr. Ai ai ai...den er bare super kul synes jeg. (mørke brun)
Krakken kjøpte jeg i Moss i helgen. Produktet er en "pimping" av en "gammel" krakk, laget ved et attføringsprosjekt i samarbeid med Fretex der.
Her er 3 staker som unnslapp frk virvelvinds (det er meg det) lakkering. Disse er så fine i seg selv. Med litt krimskrams mønster.
Se, vakker ikke sant?.... Happydudelduuu=).
Noen som vet hvor dette stoffet er fra?..hm?...
God helg da alle sammen.
Dropsi Sullandei=)

10 kommentarer:

Moderne Retro sa...

Likedan lampe hadde vi da vi etablerte oss - det var første leselampen vi kjøpte. Husker ikke hvor den har blitt av, men forsvant sikkert den gangen vi flyttet hit. Skulle gjerne ha beholdt den, men men...
Ønsker deg en god helg! :)

Sofie Emelia sa...

Hej! kollar in din blogg nästan var dag...Jag har ett likadant tyg...design Verner Panton för Ikea! Mycket snyggt! tack för en bra blogg!!!/ Sofie

Brit sa...

Aah jeg likte rødfargen på den stolen!! jeg har en lignende modell i gyngestol som MÅ trekkes opp, rødt kan absolutt bli fargen ser jeg.
Takk for inspirasjon!!

Datt sa...

Der har du det koselig vil jeg tro! :D Herlig de lysestakene som slapp unna din lakks klamme klo! ;)

Solrosa sa...

Joho!!! Sånn lampe hadde vi hjemme da jeg var liten. Den er borte for leeenge siden. MEN - snart får jeg snurrestolen som vi hadde da jeg var liten. Den står på hytta. Vi hadde to. Den ene har søstra mi nå og jeg får den andre snart. Virkelig en kuul 70-tallsstol, som jeg faktisk har sett ny igjen nå! I tillegg hadde vi et steintungt bord som matcher stolene. Det står hos mamma og pappa og jeg har en liten drøm om en gang å få snappet ti meg det. Bilder av snurre-stolen kommer når jeg har fått den i hus! Hei, forresten - det stoffet mener jeg å ha sett en plass. IKEA??? Ja, Sofie Emelia hadde vel rett... God helg, da!

Sol

PS: Legger inn et innlegg i morra om et helt genialt avisstativ jeg fikk kjøpt i dag (billig!) på Bruktbo på Stjørdal. Knis!

Torill sa...

Du er så utruleg flott! Stilen din er personleg og du tørr å stole på din egen smak! Det er veldig kjekt å lese bloggen din, du er alltid så glad :-) Eg er ikkje avhengig av å lese interiørbloggar som liknar min stil, men bloggar som viser personlighet og særegenhet. Og det har du i massevis! God helg :-)

ralfefarfars paradis sa...

Skal si du har et sprekt arbeidsrom- går vel ikke an å få det særlig sprekere enn dette vel;) Stolen passet godt inn sammen med den gule-malte- senga, og den puffen var veldig fin- liker sånne stoffknapper og fargene i stoffet også;) Vi er kommet hjem nå- og godt er det;)
Ha en fin helg!

Ida sa...

Heeeeeeeeeeeeeeei min kjære herlige lille godklump!

Endelig har jeg noen minutter til rådighet - og jeg er FLAU - jeg har ikke besøkt deg på mange dager, og enda verre- ikke tatt meg tid til en liten pip engang! FY!

Tuuusen takk for alle de morsomme, fine og gode kommentarene hos meg! Jeg flirer og ler av hver eneste en :-)

Gleder meg maskimalt til å se kjelleren - skape lyset - ja, så sant så sant!! Du er god!!!

Settekassen nedenfor her var utrolig FIN!!! Og du.. stoffavhengig - jeg kjenner jeg får abstinenser når jeg ser på dine funn!!!

GOD KLEM og god helg fra BÆRGÆN!!

Pink Lady sa...

Samme lampen hadde min mamma, men når jeg tenker meg om så tror jeg ikke den var dobbel. Men jeg tror den gikk i stykker...:(

God helg!

Klem Pink Lady

Sanna sa...

Vilka underbara inspirerande bilder! =)