3. august 2009

Kopper og kar:

Her har dere mine siste funn...
Kopper fra Staffordshire Pottery England.....
Brettet har jeg fått i bursdagsgave av min svigerinne...I like a lot=)
Jeg har ikke noe forhold til disse koppene fra før av, men likte så godt fargen, selvfølgelig, samt det friske glade mønsteret.... Noen som vet hvor gamle disse kan være?
Her er et turkist eksemplar jeg kjøpte for lenge siden...
Og vips...her er en til gitt...Er de ikke fine??
Jepps!
Dropsa.

23 kommentarer:

My Wonderworld sa...

Endelig er du tilbake! Håper du har hatt noen deilige fridager.

Koppene var veldig fine ;-)

Tove sa...

Se der var du på plass igjen:) Kjempefine kopper du har kjøpt, har også flere kopper i samme merke, men aner ikke hvor gamle de er. Kanskje 50- 60 tallet?

klem

Mitt og Mine sa...

Ahhh...deilig å ha deg tilbake!!

Stilige kopper og de vekker noen minner - men jeg vet dessverre ikke hvor gamle de er.

Håper du har hatt noen fine sommerdager!

Klem M

Jannicke sa...

Kjekt du er tilbake på bloggeren!

Angående koppene, så vet jeg ikke. Men syntes de ser veldig 60 - 70 tallsaktig ut??

Klem J.

Kristine sa...

Der var du tilbake Drops - har jo savnet dine morsomme kommentarer hos meg ;-) håper jeg får glede av dem utover høsten!!
Jeg syns det er litt rart at alle nå snakker om at nå er ferien over, og jaja - da begynner hverdagslivet igjen! For gjett hva, jeg startet ferien min idag!!! hehe...så jeg er ikke enig altså...idag starter slaraffenliv og late dager for min del,...ferieuniformen har jeg tatt på meg (les; joggebukse) og pcen har fått plass på fanget mens jeg ligger i sofaen!! HERLIG...

Så kule kopper du hadde funnet...jeg har veldig dårlig peilig på dette med alder på ting, så kan ikke hjelpe deg der...men kule var de i alle fall ;-)
Ha en fin-fin mandag!!
klemmer

LillaLykke sa...

Stilige!! :)

mi-rachel sa...

der er du tilbake ja.
kule kopper.

ralfefarfars paradis sa...

Skikkelig fargekick..og de minner meg om de glade syttiårene;) Foreldrene mine bygde hus i 77..og da malte de huset oransje- pluss at diverse tapeter hadde den samme orange-gul-grønne fargekombinasjonen..så jeg ser for meg at det måtte ha vært en høykonjunkturs peride for disse fargene da;)

Pillepalle sa...

Kjempekule kopper du har funnet!
Hilsen fra Pillepalle

Minmill sa...

Hei på deg Dropse dronningen. Så du var på plass igjen i blogglandia. Det er noe annet enn det jeg er. Er litt flat i bloggebatteriet akkurat nå, men jeg jobber med saken, så plutzli er jeg der jeg også. Det er godt å høre at formen din er stigende, veldig hyggelig å lese det. Det betyr så mye å ha krefter til å klare hverdagen. Jeg kan levende forestille meg at det må være helt topp for deg.

Koppene dine aner jeg ikke alder på, men fine var de likevel. Det har blitt lite bruktfunn for meg i sommer, bortsett fra noe retrotapeter fra København og en bunke retrostoffer som snart kommer fra en blogger. Oj, jeg har visst handlet litt likevel. Knis. Det er akkurat som om netthandel ikke teller som shopping, men det er jo det.

Høres ut som du hadde en nice time under Madonna konserten. Jeg hadde litt blandede følelser for opplegget, men jeg er veldig glad for å ha vært der, og sett Madonna. Vi sto veldig langt framme, men måtte stå på tærne for å få sett noe. Takk og pris for at jeg hadde med full regn-habitt. Jeg hadde ikke overlevd uten. For et vær.

Her hos oss har jeg begynt å jobbe, og min eldste datter er hjemme denne uken fordi SFO ikke begynner før neste uke. Så gøy med lille pastill som skal på sfo og skole. De gror de små. Neste år er det min lille datters tur. Uhu.

Klem Minmill

majamysil sa...

Så fint at du er i god form:) Håper det fortsetter utover høsten.Tror koppene er fra 60- 70- tallet jeg!Og spennede med 1. klassing, min skal opp i 2. klasse. Tida går så fort.

makiato sa...

Underbara både i färg och mönster! Känner inte igen någon av dem.

Kaspara sa...

Heisan Drops!
Tusen takk for hilsen! Koselig med livstegn fra sprudlende Nina!
Likte veldig godt de øverste oransje koppene, men kan ikke gi deg noen opplysninger om dem.
Så du var på Madonne-konsert i øs-pøs regn! Du traff ikke Minmill da som var der samme dag?
Her øser det ned i dag. Suller bare rundt her inne; klipper, syr, baker osv. Deilig med slike dager også! Ha en finfin dag, Nina! Klemmer fra Kaspara

Fin i Formen - Margrethe sa...

Så herlige kopper !

Silje sa...

Kjempekule kopper!!!

Mamma Brown sa...

Så flotte kopper! Skulle gjerne hatt de med rødt mønster. De er ifra sent 60- tall eller tidlig 70-tall. Har levd så lenge at jeg husker sånne kopper godt. Vi hadde noen liknende i blåfarger.

Datt sa...

Kuuule, så "deg" da! :D

Anonym sa...

Heeeeeeeeeeei !

Hatt pause du og , skjønner je ? På tide å fylle den kaffekoppen snart nå, ve ? Her, for eksempel ?
Fri på torsdag....

Gikk bra i dag, håper jeg ?

Babb sa...

Velkommen tilbake med knalltøffe kopper, ha en fin uke!

Anonym sa...

Drops ja, jeg må med en gang legge deg til blogglista mi - for jeg har på en eller annen måte bare helt tilfeldig droppa innom deg før, men nå skal jeg gjøre det regelmessig - jeg tror jeg har en irritert mann nedenunder pga at jeg prøver å oppdatere meg etter 5 uker fravær....

Kristine sa...

Hei igjen :)
andre kommentaren fra meg på innlegget ditt, ivrig idag...hehe.

Muffinsen er bare helt herlig...og så billig!! Du må ta deg en tur på søstrene grene om du bor i nærheten av en!! Så spennende med lille P som er blitt stor jente og skal begynne på skole og SFO, stor dag får både henne og deg kan jeg tenke meg ;)

Det kommer journalist fra avis imorgen ja, fra Adressa, de har et sånn "Hjem-magasin" hver fredag, og er visst der denne hjemme-hos-reportasjen er tiltenkt. På en måte veldig morsomt at de ville komme, men litt skummelt og ;-) lurer jo på hva de kommer til å spørre om...og hva de skal ta bilder av...men gjett om vi har vasket her i dag da...nå håper jeg bare at jeg har skremt unna alle hybelkaniner, for jeg vil virkelig ikke ha noen linsekaniner på bildene i avisen altså ;-)
fortsatt fin kveld til deg om du fortsatt skulle være våken!!
klemmer

Anne på Moseplassen sa...

Flotte kopper! Jeg vil også ha :D

Jeg vil vel tippe 70 tallet sånn aldersmessig.

cecilie sa...

neii gje deg... er det samme kopper som jeg samler på??
eller er disse høye??


knallkule var de iallefall:)