24. juni 2009

Uteplass under tak:

Denne uteplassen jeg her hatt tatt bilde av, har ikke vært i bruk før, av oss....
Ja ja...så har vi stor plass, også ligger denne plassen litt rart til...Litt nordvendt...Og jeg er jo ikke akkkurat kjent for å sitte i skyggen..hihi...sol sol sol...
Men noen ganger kan det jo være litt digg..bare litt-.---Moaha ha ha!!!!
Så når vi da skulle ha en liten sammekomst i helgen som var, så fant vi ut at vi kunne jo i hvertfall prøve å se om vi kunne lage litt kos bak....
Synes vi fikk det til med de midler vi har...
Men drømmen er Starck møbelement i hardplast...åå...dån...så kult å se på..men akk å ve...er de gode å sitte i ...???...ja ja..er det så nøye da...hihi...
Samt å evt glasse inn...jepps..tror vi skal få til det en vakker dag....
(puter fra Benetton, tepper fra Plantasjen, glass fra loppis, stige fra Kremmerhuset...lykt fra Hilmers Hus)
Hagemøbelementet er over 15 år gammelt og i like fin stand...skikkelig kvalitet med andre ord. Fra Hartman...)
Og hva synes dere om den største pelargoniaen?...den har jeg faktisk fra i fjor...tenk det...
Den har virkelig kommet seg...helt fantastisk at vi har klart å overvintre den....
Sommerplassen til Lille Pastill er i daglig bruk...vel så står det som regel ikke slik..aller helst skal hun ha store puter i og gjerne en stol oppi benken...Yoho!!! Så her er det -dans, dans, dans oppå bordet, hele ettermiddagen...

Drops, som hvert øyeblikk skal sole leggene sine..herlig!!!

9 kommentarer:

Datt sa...

Oi, en uteplass som ikke er i bruk, ja da skjønner jeg dere har god plass! Drømmer om det selv, men det er for dyrt å kjøpe hus i trondheim for oss enda, meeeen, det drømmes!! :)

Det ble i alle fall koselig med litt turkis der ute, og det å glsse inn høres ikke så dumt ut det heller! Kos deg i sola, ser fint ut her jeg sitter på kontoret å ser ut på sola :P

Moderne Retro sa...

Så koselig og fint det ble.
Vi har Dr. No fra Starck, og de er gode å sitte i (selvfølgelig ikke det samme som polstrede seter, men faktisk helt ok).
Ha en strålende fin dag. Det skal jeg. Har fri i dag, på jobb i morgen, og så ferie i over 5 uker (overført noe fra i fjor, så i år blir det mye på meg). Skal bli deilig.

My Wonderworld sa...

Jeg synes du har gjort det fin-fint jeg. Skulle gjerne hatt en så mye uteplass selv. Det kan jo være deilig å ha et sted med skygge når man skal spise eller når sola steker som verst. Ja, når gjør den det ;-)

Likte godt den lykta. Var innom Hilmers i går og de hadde så mye fine puter. Skal ha det til sittebenken min, men akk så dyrt.

Kos deg med beina i sola!!! ;-)

ralfefarfars paradis sa...

Ja her er det også valgetskval som gjelder..skal jeg sette meg ut i vinterhagen, sammen med fluene og vindu som ikke kan åpnes...og dø sakte hen i kokvarmen,eller andre etasje,åpent-men langt å bære på ting..eller på grusen på forsiden av huset..i skyggenes dal..men jeg har jo plenen,nei den er jo nysådd med ugress..tror jeg blir inne og setter opp et vindu!! Ha en koselig dag med sol på leggen!!

Moderne Retro sa...

Tillegg: Starck sin utendørssofa og stolene til er ikke noe god å sitte i. Har prøvd både med og uten skinn. Det blir for hardt, men de er riktig så stilige.

Ramme alvor sa...

Du fekk mykje ut av lite her ja. Fekk lyst å steje meg ned og ta eit glas limonade som da heite i byd'n. Godt å sitje litt i skuggen på finversdagane og..med leggane ut i sola? :)

My Wonderworld sa...

Det spørs om de ikke har merket at Fru Drops ikke er der lenger ja, men det tror jeg er på grunn av din herlige personlighet.

... nå skal vi en tur på Bolina og IKEA. Håper på fulltreff ;-)

Jannicke sa...

Herlig uteplass! Men jeg er jo enig, nordvestvendte plasser er litt "bakvendt".. men på skikkelig varme dager kan det være utrolig godt å ha et slikt svalt sted!
Lurt med teppe under!! Jeg fryser SÅ lett på tåselankene, så alltid herlig med noe mykt under bein!

Her sitter jeg og blogger med SVART samvittighet!
En liten stemme inne i meg et sted skriker : KOM DEG UT I SOLEN; NÅÅÅÅÅ!!!

Ja, det skal jeg... *svelg*..

Klem til deg fra meg med de hviteste leggene!

Lycke sa...

Ser ju jättemysigt ut vännen!!! Har ju själv fått dille på olika uteplatser i trädgården jag, hehe...men lugnar mig nog med det nu, för nu vill jag ha plattor lagda som gångar i trädgården, en pergola, ett växthus och en vinterträdgårde..och..och..och...voj voj, var är alla miljarder...

Kraaam Lycke