8. mai 2009

Bitte bitte små Oreokjeks:

Nammm.......
Disse Oreokjeksene er jo så små,
at man nesten kan lure på om man har spist dem vettu.....
Svisj!!...ned i magan og dett var dett....
Også må man ta en til og en til og en til...for at det skal bli lik 1 kjeks på vanlig størrelse...Thi-hi.....
(på str med en 50 øring....)

Noen har spurt meg om Oreokakeoppskrift....
sjekk siden til Briggs lekehus...hun har lagt ut kakeoppskriften i dag=)

14 kommentarer:

Minmill sa...

Hei igjen for n'te gang i dag. Hi hi. Her er blide Minmill igjen. Noen dager er mer intense enn andre. Mannen sitter og ser nytt på nytt og jeg blogger.

Jeg var innom hos Brigg i dag, og så på den lekre kaken og lurte på hva i all verden Oreo kjeks er, men så fikk jeg jo svar her hos deg. Tror jeg har sett dem før. Har veldig lyst til å lage en sånn kake. Magen min er helt hul etter søtsaker. Mmmmm.

mi-rachel sa...

ja..hva er det med de der oreo kjeksene for tiden..syns alle går rundt å spiser på de der.

fineste settehyllen jeg har sett!
(innlegget under)

frk.B sa...

Åh, de er gode!
Hvor har du fått tak i de?
Hi,hi må smile av deg. Du er sikkert sukkersøt når du sitter der og spiser en og en til og en til og en til:)

Julies sa...

Nina er sukkersøt uansett om hun spiser kjeks eller ei, hu !

Oi... nå begynner jeg visst å kommentere kommentarer nå... men det er jo sant da, og jeg er fortsatt ikke blitt mann, nei !

Så DU Nina, kan fortsatt komme på besøk så mye du vil - både med og uten kake !
( Helst MED, selvfølgelig )

lycke sa...

Hej gumman min!!! Sitter med leende upp i öronen igen, när jag fick din fina kommentar nyss, det är inte KLOKT vad dina ord får mig att skratta och le och li hjärtans glad, hihihi - tusen tack för att du finns...men sen behöver du ju inte vara glad jämt för att jag ska va gla i dig heller vet du, jag är själv som en jojo - upp och ner, upp och ner...
Har nämnt dig i mitt inlägg jag precis skrev, hihi, gå in o kika vettja...nu ska jag kika allt vad du hunnit skriva...WOW, vad mycke det var...återkommer...

Kramar dig med stora kramhögar Lycke

lycke sa...

Hej igen gulle-du...såg goda ut de där små - har precis gjort mig en STARK kopp kaffe o tänker på mörka kaffesmakande små såna där...mummms, ser yumme ut!!!
Så det finns recept till o göra dessa?! Det mådte jag kika på, blev så sugelisugen nu...

Krami krami gullevännen-min...Lycke

Frk. Maya sa...

hallo på doo
Nå er jeg en bitteliten rask snartur innom her, hehe.
Tusen takk for fatet!! Jippi jippi, da jeg kom hjem fra jobb i dag så løp jeg til postkontoret. takk for at du orket å gjøre det og kortene var nydelige og serviettene og alt. Det varmer:)

Så mye moro du har vist siden sist! Vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg synes det var snilt av deg å kjøpe en venn til raringen, jeg synes han så litt gladere ut på bildene du viste altså...
Likte settekassa de veldig godt også. Det er jo "in" å tapetsere settekasser, men jeg synes det lyser Drops stil ut av den, den er litt annerledes og det liker jeg. Du er flink:)
Så moro at festivasen ble så vellykket, det er arti med besøk når man sitter igjen med en sånn god følelse. Og kakene gjorde vel susen også tenker jeg...Jeg innbiller meg at du lager veldig gode kaker, de ser ihvertfall fantastiske ut. Og den kremen på muffinsene..slurp...er den så god som den ser ut som?

Håper du har det fantastisk!
Klem fra Maya

frk.B sa...

Hei igjen Drops!
Jeg tittet litt rundt på bloggen din da jeg så det ene innlegget etter det andre som jeg har gått glipp av..
Så koselig at du ble så glad for hilsen som kom i posten og alle godord om bloggen min, så skjønn jente du har:)(så henne i en ramme i bakgrunnen i et innlegg). Og så til sist må jeg bare si, din blogg INSPIRERER MEG!!!

God helg:)

Anne Mette Lie sa...

Disse mini - Oreo´ene er søte! - og toåringen min har lagt sin elsk på dem. :-)

Lima sa...

Det fatet er bare noe av det herligste fatet jeg har sett :D

Hehe, ja de er små.. Er bare å lure magen å spise de ;P

Nr. 21 sa...

Oreo-kjeks... Hmmm... Tror faktisk ikke jeg har smakt de... Men så er jeg ikke en kjeks-jente... Tror jeg har mer trua på den Oreo-kaken, jeg! Men du, det brettet, det likte jeg!! Fra Ting?

Glede sa...

Ja, du drops, de der kjeksene er farlige! Det har også jeg oppdaget.. En slik boks forsvant på null komma niks. Så prøver å la være å kjøpe.. Hehe.. Skal på loppis i dag jeg. Spennende! Ha en fin lørdag!

lycke sa...

Gomårr från Lycke...! Hoppas ni har varmt o soligt där...här är än så länge dimmigt o grått...morr, morr.., mannen sover och barnen äter frukost i våran säng, hihihi...vem är det som uppfortrar dem egentligen???

Morgonkramar Lycke

Mitt og Mine sa...

Ja de det er "livsfarlige" og kommer ikke inn i mitt hus i disse trengingsdager!

God helg!!

Klem M