6. april 2009

Påskegave til meg=)

Se det glade mønsteret på denne påskegaven jeg fikk av en god venninne...Hun vet jo virkelig hva som gjør Drops smeltende glad.....
Det er en liten "bag"....Ern ikke søt a???...
Oppi så lå denne søte boksen fra Tiger(dansk merke)....ååååå guri...så søt...og dere!!! den var full av godis...nammi nammi....Im a lucky girl....hi hi....

9 kommentarer:

Xstine sa...

ååååh, for en superfin boks :D og så gøy når den i tillegg er fylt med godis ;)

Kaspara sa...

Hei Nina
Herlig boks! Jeg handlet som en gal av kort med samme Babushka, da jeg sist var i en Tiger-butikk. Nå får jeg snart muligheten igjen. Står på farta til en liten Danmarkstur.
Herlig pose også da, Nina. Helt i din ånd kan jeg tenke.
Ha nydelige påskedager!
Klem fra kaspara

jessi sa...

Vilken underbar burk du har o fin present du fått!

Ha en bra start på påskveckan Nina!


kramar

Kardemomme sa...

Hei Nina :))For en masse herlige innlegg du har laget siden sist jeg
var her inne! Først må jeg si at det var kjempesmart å spraylakke greinene oransje! Det ble virkelig fint og annerledes! Jeg har ikke tenkt lenger enn at jeg kan spraylakke i hvitt jeg men skjønner nå at det ligger store muligheter der ute bare man er kreativ nok, som deg! Boksen fra Tiger var kjempefin! Jeg handler alltid på Tiger når jeg er i Danmark og de har alltid mye morsomt til bra priser..Skulle ønske den kjeden kom til Norge!
Ser forresten at du har en herlig sort Kitchen Aid kjøkkenmaskin og jeg må si jeg er grønn av misunnelse :)) Ønsker meg intenst en sånn jeg også! Dessuten har du det så fint og smart over alt i hjemmet ditt at det er herlig å scrolle seg nedover alle de fine bildene..Ha en fortsatt fin dag Nina! Stor klem fra Kardemomme :))

Frk. Maya sa...

Hihihi, u lucky bastard!:D Fine ting du har fått, du har nok vært riktig snill.
Og så søt klokke også. Av og til når jeg finner noe riktig fint i butikker så viser det seg at det er ment til barnerom osv, hihihi. Vet ikke helt hva det sier om oss jeg:D Kanskje man blir blendet av alle de fargene som er på barneting. Er ikke riktig så mange til oss voksne...bortsett fra Rice da, de har skjønt det.

Jaja, usj, jeg må bruke påsken til å lese til eksamen. Har eksamen om 10 dager. Blir nok ikke så mye blogging på meg i disse dager. Oppdaga mailen! Skal svare på den når jeg kommer i mailmodus...tadelada kosemose dama, hihihi

maya

KKannDesign sa...

Ååh helledussen - jeg kan ikke skjønne at det er så mange, deilige, fargerike og som alltid skjønne innlegg jeg har gått glipp av..hva har jeg drivi med?? - bare vært så veldig travel! Phu..men i ettermiddag skal jeg legge ut bilder av en svært avslappende dag vi hadde i går - etter en svært så travel uke!!

Ha en fin fin mandag og God Påske!

SmilSmilSmil fra KKann

esmaralda sa...

Hei!
Så heldig du er!
For en fin gave, den var jo helt knall! )
Ha fortsatt fin dag i solskinnet!
klem, esmaralda

frk.B sa...

Åhhhhhhhhhhhhhhh, så mye fint! Den veska var jo bare helt F A N T A S T I S K!!! Lucky you:) Og jeg syns det ble veldig fint med gule lys. Det gjorde det jo litt påskete da. Hi, hi. Den lilla boksen, hvor selger de det merke da mon tro?! Det må jeg sjekke ut! Nå er det nedtelling til påskeferie. Det skal bli så skjønt!
Noen jobbetimer i morgen, så er jeg på farta mot mamma og pappas påskepyntede hus! Der er det broderte påskeduker og gule lys tror jeg:) God påske!

LisjLinda sa...

For en flott gave! Veska var supersøt og boksen var rålekker;)Og godis er godt det, spesielt når man får det i gave!!!:)