23. april 2009

Jepp, jeg har tekopper nok:

Her er vi klare til å ta i mot alle mann alle....
Jeg har kopper nok....
Har fått en slik fasinasjon for disse tekoppene jeg...de er jo helt herlige på farger og form...
Også har de litt verdi og nostalgi for meg, da bestemor og bestefar har hatt helt like....mimre, mimre...Man kan jo ikke bli annet enn glad av å se på og å drikke av disse!, kan man vel??....

Jepp, "sola skinner, og jeg er så glad",.........la la la .......Jeg vet jeg har vist noen av disse før, men nå har jeg skaffet meg flere vettu....

13 kommentarer:

Lykkeline sa...

Å de var stilige!! Litt passe retro, og mye farge. Herlig!

Marthe sa...

Kjære drops - du er så herlig!! Jammen har du både kort og kopper nok - du kan jo skrive invitasjon til alle bloggvennene dine og be de på kaffe i de søte koppene dine kanskje?;)

Ja, er det ikke rart at vi plutselig har hoppet på alt med oransj og gult og alskens sterke farger?? Det hadde jeg virkelig ikke trodd for et år siden... da var sarte pasteller og blått (!!Noe jeg aldri har likt noe særlig!!) favorittene. Har forresten alltid likt rosa og lilla da, tror de skal få være med meg for alltid...

Så bra at du liker barnerombildene mine - jeg har fått helt dilla på alt som heter babyting, så det kommer nok mer av det på bloggen etterhvert. Og er det et sted man virkelig kan gå bananas med farger så er det jo på et barnerom:) Blir glad av hele rommet!

Håper dagen din er hoppende glad, gleder meg allerede til det neste innlegget du poster (du er så produktiv! Hurra for deg)

Klem fra Marthe

Jannicke sa...

Herlige kopper!!

Handler om te hos meg og i dag..
Te er godt!!

Ha en deilig dag, Drops!

Klem fra meg.

Tove sa...

Så søte kopper:) Og jaggu har du nok kort også ja, hihi

Den gule lampa er fra house doctor og koster egentlig 1199,- men har den på tilbud til 749,- Bare si ifra du:) Det er den samme som jeg har på soverommet vårt, oppå den røde kommoden om du husker?

Klem

mi-rachel sa...

flott samling!

lycke sa...

Härliga, härliga, härliga tekoppar!!!
(Mungiporna upp i örona) Har precis fått dina kommenarer på blogga, o blev så glad..o, vet du nå mer - fick min första manliga kommentar...borde nästan firas...o, skrattade gott åt hans roliga blogg!
Jo, jag bor ca 90 mil från Stockholm och ca 10-12 från Torneå - är inte helt hundra på avstånden, men något sådant - och lika bra mår jag för det, hihi! Måste till posten nu o kolla vad tre rullar tunga tapeter kostar att skicka - har sålt min första pryl på tradera...

Kramis Lycke

Fallmoen sa...

vi hadde også sånne hjemme en gang, kan jeg huske. Lurer på hvor de ble av...
artige kopper i allefall. og artig å se de igjen her hos deg. Ha en fin dag

Glede sa...

Du har så mye fint, du altså! Så heldig du er som fikk alle de kortene! Trenger ikke å kjøpe kort på noen år du sikkert.. :) De koppene var bare helt herlige! Sola skinner her også og livet er bare så deilig!

Kaspara sa...

Hei Nina
Enig med Marthe! Vi kommer mannsterke fra bloggverden og tar en kopp te med deg.
Koppene dine er virkelig herlige og passer til gladjenta Drops!
Tenk å få to hele kortstativ!!!
Så gøy!!!
Er bare så vidt hjemme en liten tur. Skal på skolen til ungene mine med resten av familien. Det er spillkveld (ludo, hatt over hatt osv) for familiene og med utlodning til inntekt for et barnehjem i Romania som skolen hjelper med penger.
Er litt utkjørt egentlig etter hekleseansen på skolen. Hadde ikke mange elever, men det var SÅÅÅÅ vanskelig for dem dette med hekling.
Ha en glad dag videre,lerkefugl Drops! Klem fra kaspara

Hanna sa...

Så mycket virkade fina saker!
Hanna

Re-dizain sa...

Prata om färgglädje!!!! Helt ljuvliga, man blir så kär i dessa på en gång!!!

KKannDesign sa...

Hei hei hei hei hei hei heia..DropsiPopsi - åssen er det med deg i dag!!??

Flottanes koppær!! Hærlig!

KlemsiDemsiKKannsi

lycke sa...

Hej goa Drops! hoppas det är bra med dig efter helgens bravader!!! Sitter o väntar på att mannen kommer hem med lister till min röda vägg..och toan är strax klar! Ute regnar det massor, men det är ju superbra så all snön försvinner...har farit massor de senaste dagarna när det varit så varmt, så snart är det minsan utesäsong här..

Kram Lycke