13. april 2009

Farger på stoler er tingen....


Liker så godt uttrykket her med alle de forskjellige fargene på stolene.....
Her har du altså ett nytt innslag og ett litt mer bruktfunn kupp...(og sjekk det spisebordet nederste her da...yausa....
Spennende.....

7 kommentarer:

My Wonderworld sa...

Artig, artig ;-)

frk.B sa...

Ja til farger på stolene:)
Dette var fine eksempler på det ja!
Da er jeg på vei hjem etter en påske som gikk så altfor fort..
Har sovet meg gjennom tre timer av turen, men nå måtte jeg sette igang med blogginga, eh, nei jeg mener jobbinga.. Ikke gøy å sette igang med jobb nei. Mye gøyere å titte seg rundt å se masse fine farger og interiør! Hi,hi.

alvorada sa...

Åh, det nederste bildet der falt jeg helt for! :) Gleder meg til jeg får større leilighet så jeg kan begynne å kjøpe møbler på loppis.
Her er formen fortsatt ikke på topp, er ikke med ut på påskefjellet for å si det sånn.. For første gang EVER (bortsett fra i fjor da vi var i Brasil i påska) Men prøver å gjøre det beste ut av det med surfing på nettet og små heklerier :) Håper det går bra med deg, dropsi! Klem.

Mamma Brown sa...

Så fint det var. Jeg har faktisk sånne stoler. Både pinnestoler og
7-er stoler. Er like glad i alle sammen. Fire av pinnestolene er laget på Moss stolfabrikk i 1903 og to andre fant jeg i en container. 7-er stolene mine er hvite og kjøpt i Danmark. Blir aldri lei dem, passer til alle fargenykker og stilarter. Kvalitet holder.

Nanni sa...

Så lekkert med stolene i mange farger!
Dumpet innom siden din, mye fint, friskt!

Tant Grön sa...

Åh, det där stora träbordet är ju bara såååå häärligt! Vill ha!!!

lycke sa...

Underbart matbord - älskar färgen under bordsskivan - är helt tokig i blågröna nyanser!!!
Var också in på gronlykke igår och glodde länge på deras presentpapper - finns ju så mycket man skulle kunna göra med det! Älskar tygerna också...helt underbara!
Letar efter tyg med mindre prickar och grön grund eller lila grund, blå grund! Lite tunnare bomullstyg till att tillverka lampor i, vet du var man kan få tag på sådant?!

Soliga kramar Lycke