13. mars 2009

Piknikk i det fri?:

Dette bildet liker jeg så godt...Det har jeg på en collage på hobbyrommet mitt...
Fantastisk fint...Ser ut som det er dekket på ute i det fri, men det er en tapet... å gode himmel...Herlig ide....

Ha en fin fredag da alle sammen=)

Hilsen Drops=)

8 kommentarer:

My Wonderworld sa...

Det er morsomt å se hvilken effekt tapeter har.

God helg!

esmaralda sa...

God morgen!
Det var da jammen et lekkert bord å våkne opp til! Også ute i den naturen da!Herlig! Takk for koselig hilsen. Så morsomt du beskriver korespondansen mellom deg og Lisa! Til å humre av, deilig! Det bildet du bestilte var fint, og helt enig viktige saker å bli påmint! I den travle hverdagen kan en alt for fort glemme å kjenne etter. -Så lurt med to av dem! Ønsker deg en avslappende og god helg! klem fra esmaralda

Ida sa...

Mhm.. jeg er med på idéen, men det er desverre selverfart at man blir utrolig fort lei! Har to kvadrat tre/busk på gangveggen... usj.. har tenkt påå gjøre noe drastisk med den i en evighet!!!!

men for all del... piknik i det fri - nydelig;-D

klæmm

Marthe sa...

Hei Drops!

Herlig bilde, fikk nesten litt "siste nattverden"-vibber av det hele, hehe. Jeg hadde ikke hatt noe i mot å sitte her et par timer med sola i ansiktet.

Ja, ikke sant kroppen er helt upåvirkelig som gravid? Hvertfall er det sånn her i gården.. Føler at den lever sitt eget liv, og jeg kan bare prøve å ta kontroll. Heldigvis er jeg mye bedre i dag, og bergersbesøket har ankommet heimen. Nå har gutta dratt på jobb, mens vi jentene skal gjøre byens kafèer. Fredagen skal nyytes:)

Uff, ja, ble veldig rørt av den gamle damen jeg også. Og den tilliten hun viste ved å fortelle meg alt dette. Det er så viktig å fortelle hverandre hva den andre betyr.. jeg passer på å å gjøre det flere ganger om dagen;)

Håper mannen din ble glad for middag og klem:)

Ønsker deg en fin og glad helg!

Klem og smil fra Marthe

Frk. Maya sa...

Tittn tei! Jeg tror jaggu den lille energien du sendte meg har funka litt! Liiiit bedre nå, kan sitte forran skjermen og allting. Joy! Vakke meningen å stjele energi fra deg altså, hehe. Håper du ikke har liggi strak de siste dagene:P
Synes de posterne du kjøpte av Lisa var veldig fine. Hun er utrolig dyktig, i veldig mye. Og de kan jo være kjempeinspirerende for en som skal huske på å puste med magan som du sier. Motivasjonsfaktor når kanskje dagene er tråe:)

Jeg har så lyst på vår jeg nå at jeg blir dårlig! Tapeten kunne godt heng på stua mi her, så kunne jeg lekt at våren/sommern var kommet...*drømme

Maya

mi-rachel sa...

å ja ..den var knall fin.

livetsomfamilj sa...

Jag vill också ha tapeter. NUUU!

Trevlig fredag!

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Håller med dig om att det ser riktigt snyggt ut, fototapeter är bland det snyggaste jag vet! :)

vilka fina posters du beställt från Lisa, jag har oxå ett paket att hämta från henne idag, ska bli så roligt!

Hoppas du får en härlig helg tjejen!