4. mars 2009

Bloggtreff:


Hello
Ting kom litt i feil rekkefølge her i dag. Skulle ha skrevet om bloggtreffet vårt i går.. Men ta heller en titt innom og se hva Julie skrev om vårt møte i går.. Hun er bare så kul..Og fortjener virkelig ett lite påskeegg... *klukk* *klukk*....

Hei og hopp!

Drops=)

Som er både støl og "sliten" etter å ha kravlet opp og ned juv og berg for å finne frem....thi-hi....

9 kommentarer:

Minmill sa...

Ser man det ja. Her var det mange gøye innlegg siden sist jeg var innom. Bedre sent enn aldri. Kommer alltid innom deg siden du står på favoritt lista mi. Så om du ikke ser meg på en stund, så fortvil ikke. Jeg er alltid rett rundt hjørnet. Knis!!
Du har jo rukket både bloggtreff, shopping og til og med spist litt mat. Likte godt det kortet du har kjøpt på Åhlens. Det var digg. Sånn housdoctor boks har jeg også... Skjønn..

Julies sa...

Nina da ! Jeg er hyggelig, jeg er snill, jeg er rett og slett pen å se på, jeg er gøøørflink til ALT - men jeg er definitivt IKKE KUUUUL !

Skal jeg kommer å ta oppvasken for deg ? Hihi

Mari sa...

Hallaisen!

Hva skal du i morgen? Vi kjeder oss (på forhånd) hahaha :)

Frk. Maya sa...

Hallais! Bloggtreff ja, det hørtes koselig ut:) Sikkert moro å treffe folk man blogger med. Men kanskje litt skummelt også, hehe.
Figgjo fatene er helt fantastiske, har et par kopper og fat i de. Storemønstrede og nydelige farger. Love love love!
Nå er jeg nettopp kommet hjem fra jobb og skole her, skal bare sløve og drikke pepsi max, hehe. De der påskeeggene så farlig fristende ut...

Maya

Pillepalle sa...

Hei Nina!
Award for deg i bloggen min!

Hilsen fra Pillepalle

My Wonderworld sa...

Når reiser du?

Jeg må innrømme at det var skikkelig nedtur å komme hjem igjen ;-( Men, nå har jeg laget to do liste og kjøpt garn til nye ting, så det blir nok bra. Må bare lande først ;-)

Nr. 21 sa...

Fantastisk søtt det gule, lille soppe-brettet ditt!!

Tant Grön sa...

Så trevligt med bloggträff!
Du har helt rätt angående listan, jag måste ha den för att inte missa något. Jag är ingen fanatiskt listtant som gör listor på allt, men när det barkar iväg och det finns så mycket jag vill göra, då behöver jag få ner det på papper och sedan kan jag låta bli att tänka på det. Då behöver jag inte oroa mig för att jag ska glömma något :-)

storeflittig sa...

Håper dere koset dere max:)