8. februar 2009

Til mamma:

Hei kjære mamma.

Gratulerer med morsdagen din i dag.

Jeg er veldig glad i deg mamma, og takk for all din støtte.
Du er alltid der for meg. Det vet jeg langt inne i hjertet mitt.
Derfor skal jeg spise et stykke kake for deg i dag. Da du bor litt for langt unna til å spise den selv. hi hi...desto mer til meg...nam nam elsker marsipankake vettu. thi-hi......

God klem fra Nina=)


Tusen takk til mine to i huset der jeg bor og...Fikk deilig egg og beacon til frokost og koselig kort, med penge til å kjøpe meg det jeg vil....Jeg er glad i dere begge to...
Klemmer fra mammaen i huset=)

12 kommentarer:

Tante Julie sa...

Nemen, så koooooselig da !
Reinsdyr ?! Skrev jeg reinsdyr ? Neida, det har jeg IKKE sett i nabolaget ! Det holder med elg og rådyr og ulv og bjønn... Og bikkjer og katter og kalver... Den dagen jeg ser reinsdyr og moskus ... DA flytter jeg !

Tove sa...

Så deilig med frokost:) Morsdag ja, fikk en kjempefin tegning Hannah hadde tegnet i barnehagen, og det ble jeg utrolig glad for! Pappan i huset her har nemlig vært på fjelltur med en kamerat i helgen så han slapp billig unne morsdagen, men neste helg er det valentinesdag, hihi DA må han "til pers":)

Og rådyr.. vi bor "midt i byen", dvs ca 1 km unna skogen, men likevel.. og vi har et rådyr som bor rett ved huset vårt, det pleier å våkne når vi "rauser" ut døra for å drai bhg om morgnen. For et par år siden var det en diger grevling som bodde under lekehuset i hagen.. så et lite rådyr, BARE koslig ( selv om jeg er litt bekymret for om det får nok mat..)

Ha en fortsatt fin morsdag!
klem

Tante Julie sa...

Nede ved gården... Neida, står du på mjøsisen rett nedenfor kroa og titter til høyre, så langt opp du kan se, nesten så du får litt nakkesleng....Da nærmer det seg.
Jepp !
Nå skal det bakes og feires. Fikk akkurat melding fra hu eldste om at jeg har vært mor i 22 år, tre måneder, to uker , 4 dager og 18 timer og at jeg hadde levd opp til forventningene hun hadde hatt da hun bodde i magen... Så da Må je nesten få svingt meg litt på kjøkkenet her !
Takk for i dag !

Frk. Maya sa...

Så koselig du har laget det til mamman din:) Varmer sikkert like mye som om du skulle ha levert den personlig. Nå vet jo hele nettverden hvor fantastisk mamman din er!

Må si jeg misunner dere som har barn akkurat i dag, fnis. Hadde vært moro med frokost på senga og gaver. Jeg spurte sambo i går om jeg kunne ha "morsdag" i dag jeg og, men det syntes han ikke noe om, hihiih. I see his point...
Ha en fin morsdag Drops!

(Ps: moro med dyr rundt stuevinduene. Hjemme hos mamma og pappa kommer det stadig elg og hjort på besøk. For noen år siden fikk de besøk av en rev som var så tam at han spankulerte inn i stua!?! Pappa filmte, og det kom på nyhetene på NRK. Hihi, så bare watch out, snart kommer tvn og banker på døra!:D)

Maya

Tulip sa...

Koselig med kake, ja! Har fått marsipnakake selv her idag!

Klem

Anonym sa...

Yammi yammi spennende kake!!!
Ha en superfin morsdagskveld også!
Stor klem fra det hvite hjerte

Tante Mimmi sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tante Mimmi sa...

Måtte fikse litt, ordla meg noko dårleg, prøver att:
For ei nyyydeleg kaka- den var supersøt og akkurart i dine fargar!;)
Det er no litt fint med ein slik dag:)
Ha ei superfin veke!

Kosene mine sa...

Den kaken så god ut! Koselig med frokost på senga da, jeg fikk leilighet i "morsdagsgave" jeg, slå den da!! :D hihi

Maria sa...

I sverige firar vi morsdag först i maj månad.

Så fint det blev med vaxduken hemma hos dig!

Ramme alvor sa...

Gratulerer med vinniarlukka! Eg er misunneleg...:)

Klem
Britt

Ramme alvor sa...

vinnar...