10. februar 2009

Strykende:

....Hva kommer nå???.....
- Pærlings blir det mye av når huset er sykt....(ja faktisk alle tre ligger i hver sin godtepose og snorker her hos oss zzzzzzzzzzzz.....
- Eller rettere sagt så er jeg for øyeblikket våken, så mens mine to sover, stryker jeg dagens prosjekter....
- Næmen næææ... Har du tenkt å dukke opp nå du da?...Bedre sent enn aldri tenker du kanskje!...å Jo da...det har seg nemlig slik at disse løkene har jeg satt selv. Så når matmor er litt sen i avtrekkern, med å få de ned i jorda, ja se da... ..har vi svibler i februar her i huset....Men hva tenkte jeg da jeg kjøpte de mon tro BLÅ..??????????*Hmfrr*....(fnys betyr det..)..
De lukter ihvertfall godt...det kan jeg huske med min tette nese....

15 kommentarer:

Snøstorm sa...

Huff, er dere syke dere også? Her er det bare meg foreløbig, men eldstemann hadde en litt guffen hoste i dag tidlig. Krysse fingre for at han slipper unna denne gangen..

Perling er populært hos oss også. Jeg blir helt oppslukt av det selv.

Synes blommene var vakre blå. Men jeg elsker jo blåtoner altså. :)

Ønsker dere god bedring!

Rikke sa...

Så fint strykebrett du har! Jeg sto i går og irriterte meg over det fantastisk stygge strykebrettet jeg har arvet, vurderte å trekke det, men klarte ikke å velge hvilket stoff jeg skulle bruke.

Når det gjelder svibler er jeg imponert over at du har satt de selv. For meg er de alt for lett tilgjengelige på butikken til at jeg hadde gjort det. Når jeg kjøper de med farge overbeviser jeg alltid meg selv om det kommer til å ha knalle farger når de vokser opp, men neida, like skuffet hver gang. Så i årene fremover har jeg lovet meg selv å kjøpe kun hvite svibler.

Kaspara sa...

Hei Nina
Får håpe huset snart blir friskt igjen!
Herlig med Marimakko-trekk på strykebrettet. Jeg har alltid vært en stor Marimekko-fan, og tror jeg kommer til å være det resten av livet. Det er noe med særlig dette mønsteret;Unikko, som gjør meg så glad.
fantastiske kjøkkenbilder du viste litt nedenfor her. Det ble jo såååå lekkert med det gule bordet og med alle de herlige boksene oppå. Skikkelig eksplosjon av farver!
God bedring til dere! Klem fra kaspara

Johanna.B sa...

Hej!

Jag har en utmaning till dig på min blogg!

Kram
/Johanna

Maria sa...

Det blev en del "pärlande" när det var sjuka barn i vårt hus också. Bra sjuka barn aktivitet!

Frk. Maya sa...

Ikke friske ennå? Uffda, det er ikke bra:(
Men det var jo kjekt at du vant på Blafre! Kanskje det hjelper litt på å komme seg også. Grattis grattis!

Og så moro å se kjøkkenet ditt! Hihi, nå har jeg jo dillet med mitt eget i dag, moro å se andres. Likte ditt virkelig godt:)
Blir så misunnelig når jeg ser på den plassen du har (ser ut til at kjøkkenet er større enn mitt veffal), og kjenner det bare kribler etter større rom!
Digg-digg-digger det gule trillebordet.

God bedring til alle dropsene!

Klem Maya

Mi :) sa...

Tittei :)

Synes Svibelen var søt jeg :) Den er litt attpåklatt, men det er da sjarmerende! Den vet da ikke at den er en juleblomst ;)

Jeg blir neste litt våryr av å være på besøk hos deg, for et er så mange knallfine og energigivende farger! Herlig! Her har vi nesten sneed ned de siste dagene, jammen kom det ikke et lite dryss i dag også, så våren lar nok vente på seg...men når den kommer, da er den veldig velkommen! Jeg synes minus 12 o.l er en veldig veldig kald måte å starte dagen på. I går glemte jeg å se på gradestokken før vi gikk ut døren - Å HUFFAMEI!!! :D

Håper du har en koselig tirsdagkveld :) Nå blir det sofaen her - med sytøy riktignok!

Mi:)

KKann sa...

Hei hei hei - så flott strykebrett - jeg vil å ha Marimekkoblomster på mitt strykebrett!! Men jeg har det jo på kjøkkenbordet..så det får holde!!

Du, grattis som vant da..det måtte være stas!

..jeg vet ikke hvor mange sånne perlerier jeg har strøket opp gjennom tiden..hihi - men det er ikke få!

Ha en knall tirsdagskveld!

KlemKKann

Bjørkely sa...

For ett hærlig trekt til strykebordet! Elsker marimekko... de har så flotte farger!

Julies sa...

Nemen Nina da !!!!!!!
Det siste bildet kunne sklidd rett inn i bloggen MIN - og SÅNN skal det da vel ikke være !?
Blir lang som et vondt år den sykdomshistoria deres...? Har en følese av at folk fortsatt ligger langflate omkring her...

My Wonderworld sa...

Åh, sånne perler hadde jeg helt glemt. Gleder meg til den tid kommer!

Ønsker dere alle god bedring!

Kosene mine sa...

Huff og huff!! God bedring sendes øyeblikkelig over, svisj! Hadde man ikke hatt alle plagene kunne man nesten nytt det litt, er litt koselig når alt går stille og langsomt avgårde i syk-modus..
Herlig strykebrett da, er det mer stas å stryke med Marimekko på det tror du? (prøver å overbevise meg selv til å bytte mitt, hihi)

Synes svibelen var søt jeg, som sagt over her så vet jo ikke den at den er en juleblomst :o)

Anemone sa...

Synes faktisk slikt er morsomt jeg også. Husker da sønnen her var liten, det var jeg som perlet :-)) sønnen kikket på.

God bedring til dere sendes.

Minmill sa...

Sviblene dine matcher jo stykebrettet med blå marimekkoblomster. Jeg blir liksom aldri lei av det marimekko mønsteret. Håper dere blir friske snart. Det er jo så kjedelig å være syk. Jeg har også perlet masse med ungene, og synes nesten det er litt gøy selv. God bedring. Klem fra Minmill

jessi sa...

Snyggt o klä om strykbrädan i marimekkotyg. jag älskar marimekko o när jag är i Helsingors Finland brukar jag hitta roliga tyger o saker. ( mina föräldrar kommer från finland)

ha en bra helg!

kramar