11. februar 2009

Kul løsning:


Kilde: Skønahem
Dette bildet måtte bare på "trykk"ps: Hvis jeg er midt i ett innlegg og noen ringer f.eks. sier jeg at jeg kan dessverre ikke snakke nå da jeg har deadline for ett innlegg...o la la..Gjør meg litt viktig liksom..hi hi....

Løsningen her er jo bare sååååå kul...
Kommode oppå kommode...genialt...
Drops

18 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

hehe, compact living?

Re-dizain sa...

Gillar idéen och nytänkande :-)

Rosa Hemmet sa...

tjopp! Det var en lite annorlunda och rolig lösning, men sånt gillas! :) vad mycket du har hunnit blogga sen jag tittade in här senast. Har moissat tävlingen hos pink friday oxå, den måste man ju vara med i. har så fullt upp med stickandet så jag hinner knappt med att sitta vid datorn på kvällarna! Kul att kika in hos dig och få inspiration som vanligt!

Minmill sa...

Det var iallefall en kreativ kommodeløsning du viser. Kanskje litt komplisert for små barn og komme til i øverste skuff. Kanskje det er voksen kommoden som står på toppen?

Kosene mine sa...

Hihi, lille mode står oppå kommode :o) kul

Må le litt da, "Velkommen til journalisten, vennligst forfatt deg i korthet, jeg har en deadline" :D

jessi sa...

Härlig blogg du har!!! Bra idéer.

makiato sa...

Bra för den trångbodde!

PS.Jag ska hålla utkik efter ditt nästa inlägg då...Kul.

Kardemomme sa...

Hei snille Nina :)Tusen takk for alle oppmuntrende og glade kommentarer du alltid strør rundt deg med hos oss heldige bloggevenner..Er enig i at løsningen med to kommoder var morsom og egentlig genial..At man ikke har tenkt på det da..Dessuten var tallerkenene med babuschkaer på utrolig søte!!
Skulle gjerne hatt et par sånne..
Er det nytt Rom 123 nå tro? Jeg er nesten bare inne om dagen og har helt kommet ut av alle rutiner og datoer på nye blader ;)
Ha en fortsatt fin torsdag..Her blir det snart Ugly Betty..Klem fra Kardemomme :)

Anonym sa...

Hei vennen :)
Ha ha takk for herlig kommentar på det siste innlegget mitt! Du reddet deg fint inn der med at det var vask av dine vinduer, jeg fniste godt nå!!! De her trengs definitivt å vaskes så bare det er sagt, men nå er det vel for kaldt skull jeg tro...(håper det også! så slipper jeg!)
Gratulerer!!! Så det var du som stakk av med seieren hos Blafre Design, skulle virkelig ønske meg, heldig er du :) De har jo SÅ mye fint!!! Jeg kjøpte en del ting til Sofie før jul og vi bruker det masse!!
Likte ellers godt de boksene med damefigurer på sånne som er sånne små tredukker som er inni hverandre det jo... Veldig søte!
Håper gjengen er friske igjen! Stor klem fra meg

Julies sa...

Fint for oss trangbodde, men med takhøyde, må jeg si !
Åssen er formen ? Fresk att ?

Dilldall-Nina sa...

Det ville vært litt kronglete å forklare denne kollasjingen over tasting, men jeg har brukt http://picasaweb.google.com/ Der blir bildene som du laster opp via blogspot lagret. Jeg måtte laste ned et program, og der lager jeg disse kollajsene. Jeg har Mac - og det programmet jeg fant var for Mac. Det finnes sikker for pc også - eller er enda eklere. Hvis du "krongler", finner du nok ut. Eneste måten jeg lærer på i så fall. Lykke til.

Dilldall-Nina sa...

Men du - så utrolig FINT strykebrett-trekket ditt var. Selv om stryking aldri kommer til å gå som en dans for min del, så må det hjelpe betraktelig på om man har noe som er oppmuntrende for øynene. Mitt strykebrett-trekk er så stusselig og flekkete. Har du lagd trekket selv? Jeg skal se om jeg kan lage en litt mer pedagogisk forklaring på denne kollasjen til deg, men var litt stresset da jeg svarte i sted ;). Sov godt! Vi satser vel på en ekte hedmarksk vinterdag med knallblå himmel i morgen vi Ninaer ;).

Julies sa...

Ille ? Neida, alt under kontroll !

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Originalt og morsomt;-)

Ha en fin torsdag!

My Wonderworld sa...

Så spennende med ny side ;-) Den skal jeg følge opp.

Liker også veldig godt denne veggseksjonen og kombinasjonen sort/hvitt, men også grått/hvitt.

My Wonderworld sa...

Det er ikke så stor aktivitet på den nye siden og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem for å markedsføre den.

Men setter utrolig pris på at du liker den, og vil du bringe den frem i lyset ;-)

Minmill sa...

Ha ha, litt lang lunte i dag. Ordspill er gøy. Måtte dvele litt. Ha en fin dag du også.

Ragna sa...

Hehe, kult! Har sett noen varianter av skap-oppå-skap også som ble ganske vellykket :-)