19. januar 2009

Hylleløsning:

Stigen har jeg blader i...Synes den er så utrolig kul. Fra House Doctor....
Dette bladet er knall bra...Så mye fin design som vises her..ååå sukk... Har lyst på alle husene som er avbildet der jeg......
Her er entreen min. Velkommen....
Drops har lagt inn litt oransj i lysene i huset om dagen......
Og denne deilige kurven er kjekk å samle tepper og lignende i...
Bak til venstre skimtes glassbyggerstein veggen som gir litt lys/effekt inn til badet i 1.etg.

8 kommentarer:

Tante Julie sa...

God morgen ! Jasså, du er oppe allerede du og ?!
Var i låven og lette etter en stige i går, jeg - men det er helt utrolig.... Det fantes ikke en eneste stige der ! Det er fullt av alt mulig annet, men en stige, med brede trinn , som jeg kan male HVIT og bruke til blomsterbord.... å neida !
Kanskje like bra, egentelig - jeg har jo ikke plass til den heller...
Kos deg i snøværet i dag, bilen min er borte - gjemt under en halvmeter snø.... Og det snø og det snør...

Rikke sa...

Har du spraylakket i gangen din eller er det en tapet? Jeg syntes oransje lys er veldig fint, det blir samme farge på flammen og stearinen=)

Kosene mine sa...

Du har det så fint altså, blir helt halvmatt (hvis det går an, hihi)
Takk for koselig kommentar, ikke alle dager er like ille da, må prøve å holde på humøret :) og med 3 kooooser i hus går det ganske greit ;o)

majamysil sa...

Jeg kan anbefale deg et blad som jeg tror er noe for deg; Svenske "Familyliving". Veldig bra, sjekk ut nettsiden familyliving.se

Beautiful Living sa...

Nydelig farge på den trappehyllen! :)

Anonym sa...

Så fint du har det dropps!! Og stigen er jo bare kjempesmart! Apropo det klør...det klør i fingrene mine altså. Forsatte fra et annet innlegg tidligere. Skjerfet er faktisk ganske mykt og deilig. Ha en fortsatt fin dag dropps! Klem ;-))

Kardemomme sa...

For en herlig trappehylle du har!! Den grønnfargen er så flott!! Genial til oppbevaring av blader og fine ting som fortjener å bli vist fram!
Glassbyggerstein er virkelig lekkert og jeg har gått og snust litt på om det kunne passe her i huset også ;) Ha en fin dag Nina :)

Briggs lekehus sa...

Den trappehyllen var virkelig flott altså!!! Kjempefin! Også var det det tapetkunstverket ditt igjen da..,blir så misunnelig. Jeg forsøker å se hvordan du har fått det til.Skulle gjerne hermet nemlig (om jeg får lov selvsagt). Har du skåret det ut med tapetkniv??