28. januar 2009

Guleting:

Likte så godt det nederste bildet til høyre her...
En slik Verner Panton stol kunne jeg tenke meg og....
...kanskje på det turkise gjesterommet/kontoret?


Hekta på knallfarger....Jepp.....

19 kommentarer:

Ida sa...

Heisann! Stolen var faktisk utrolig kul - jo , den tror jeg hadde gjort seg hos dere :-) Farger er bra - bare jeg som er altfor sløv når jeg er ute å handler - ser alltid forbi knæshe farger - uten å tenke over det !!

Ha en fin kveld! Klemmer

My Wonderworld sa...

Eeeeelsker den gulfargen på stolen og spesielt mot det røffe og rustikke, som på bildet..

... og er det ikke et lappeteppe der også.. står det min signatur på den? ..ti-hi ;-)

Tante Julie sa...

Jepp !
Jeg sier det igjen... TO hus... eller tre... fire, kanskje , pluss ei leilighet og ei hytte ! Med forskjellig stil, forskjellige farger....
Du holder deg fortsatt på beina ?

Anonym sa...

Yesssss, verner panton stol, I like, I like... :-))
Å Ja jeg vil veldig gjerne drodle litt med deg utenom blogglandia!!! Du skjønner jeg har blitt yrkesaktiv..hi-hi.. uvant for meg,etter over fire år hjemmeværende,-har egentlig så mye annet å gjøre så jeg kunne godt ha vørti foruten jobb kan du si...men men, sånn er det nå engang. Så istede for å blogge i kveld så har jeg tapetsert gangen og malt lister. Tapeten ble kulere enn jeg hadde trodd faktisk. Gleder meg til du komer over på en kopp te for å se..hi-hi..det rimte gitt. Leger ut noen bilder når det er helt ferdig. Snakkes da droppsers...klem fra meg vettu.

Kosene mine sa...

Kul stol! Den hadde huset ditt kledd vettu
Har blitt mer og mer gul inni hodet mitt for tida jeg også... og grønn!! Før var det mer rødt, brunt, gyllent osv... Lurer veldig på hvordan det kommer til å bli seende ut hos meg når jeg endelig får flytta, haha VIRVAAARRR :D

Rosa Hemmet sa...

Härliga bilder, diggar verkligen lamporna längst ner, de var enkla men supersnygga när de var färgglada, en sådan skulle jag gott kunna tänka mig att hänga hemma i köksfönstret. inte så svårt att gåra själv med lite sprayfärg kan jag tänka mig! Tack för inspirationen och ha det grejt tjejen :)

Bjørkely sa...

heia!
Det ligger noe til deg inne hos meg

Kardemomme sa...

Jeg ønsker meg også en sånn Panton-stol!!
Gjerne i gult og så vil jeg ha et lekkert hekleteppe plassert elegant på setet :)
De er virkelig lekre og ikke altfor dyre heller..Tror de koster i underkant av 2000 på Vitra..Jeg likte godt lyspære-lampene også jeg da..Stilige!!! Ha en fin dag Nina :)

Beautiful Living sa...

Gult er utrolig fint! Har akkurat kommet frem til fargepalett for rommet til snuppa, fant dette bildet, som jeg bare synes er perfekt :) http://cptnrin.smugmug.com/photos/462677858_kzoJe-M.jpg

Det skal da ikke være umulig å få tak i et slikt dynetrekk?

LillaLykke sa...

Nyydelige bilder :) her var det mange fine farger!

Fru Mylder sa...

Tipper den stolen hadde passet flott inn hjemme hos deg!

Hadde likt å eie et stort &-tegn jeg, et slikt som er på bildet ditt, men har ikke funnet det noe sted ennå.

Det ligger en award og venter på deg inne hos meg! :)

Frk. Maya sa...

Herlige bilder du har funnet tak i:) Var kul den gule stolen. Mon tro hva en slik koster? Jeg drømmer også om noe sånt, finnes så mange kule stoler der ute! Liker godt den litt røffe stilen, bryter opp litt med det andre dill dallet jeg har. Den dagen Maya flytter ut av den her bittelille leiligheta blir det nok andre stoler ja...

Maya

Minmill sa...

Gult er kult. Den Verner Panteon stolen er fantastisk lekker. Har lyst til å ha en inne på arb. værelset mitt. Tenk å få sitte i den og holde på med hobbies.
Gul er en veldig takknemlig farge for den kan lett blandes med andre farger. Jeg er glad i gul blandet med sterk rosa, turkis og lilla.
Ha en fargerik aften...

KKann sa...

Ojojo - ommøbleringen din av stua = sååå lekker - lekker lekker lekker! Selvom det bare er stearinlys-lys på bildene..ser jeg jo at det er lekkert!

Åsså masse farger som vanlig - lekkert også!

Ha en knall fredag!

KlemKKann

Dans på roser sa...

Huffameg...
Håper du kommer deg i form raskt igjen.

Det er koselig om du dukker opp imorgen, men jeg skjønner alt om hengslende form. Fint at du stakk innom for å si ifra om det. Setter pris på det=)

God bedring, kjære du!

Stilige bilder du viser her. =)
God helg, hvis jeg ikke ser deg imorgen da. Klem.

Tove sa...

Gule ting, ja takk! Den gule stolen der skulle jeg også gjerne hatt:)

Ha en flott helg!
klem

Mi :) sa...

Herlig stol :) Sånne hadde de på hotellet jeg bodde på i København sist - tøffe ;)

Gul er jo en energigivende farge og har mase vårfølelser i seg :)Det kan gjerne bli vår nå kjenner jeg - er klar for litt spiring og nytt liv og sol og inspirasjon! Vinteren har en merkelig greie med seg; den føles alltid så lang! Rart hva?

Må innrømme at jeg ikke har vært helt flink til å følge opp Oprah-listen min, men jeg HAR vært flink til å tenke masse mer positive tanker og slappe av i de små øyeblikkene det er mulig! Tenke positivt kommer man langt med :)

Håepr du har en gøyal søndagskveld :9

Mi:)

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人