3. januar 2009

Flower power:Tenk om dette hadde vært mitt verk!
Teppet er laget av Natalia Pepe, fant det i et blad og ble så begeistret over det.

12 kommentarer:

majamysil sa...

Det er jo bare å hekle;) Så også teppet og til en stiv pris, men nice...

Ragna sa...

Oi så lekkert!Det kan jo ikke ta alt for lang tid å hekle ett sånt? Hmmm...

unni sa...

Hallois. Hekleteppet var kjempelekkert. Men det passer vel best i en dyp vogn over en liten baby. Men jeg kan jo bare drømme om det.... Ad. den sprayboksen.. kjøpte du den? Jeg var så spent på hva som fikk en fin farge i dag. Ikke si det til noen men jeg var tidlig ute med tagging. Startet med lilla tusj og siden ble det sølv spray... Klem Unni

Rosa Hemmet sa...

Hej hej! :) Ja det är verkligen fint med virkat! Fick en virkbok av min kära sambo i julklapp, så nu ska det börjas att skapas virkningar i massor ;) Hoppas att allt är fint med dig. Ha det superfint

Tante Julie sa...

Tenker du står å klorer på døra på Fabrikkutsalget på mandag morgen, jeg ! Det er jo bare å sette igang...?
Har kjøpt garn og er i gang med å strikke pute... Gjett hviljen farge da ?
Og på mandag skal jeg på biltema for å kjøpe lakk...

Anonym sa...

Hei droppsers,
Så utrolig morsomt teppe!!! Hvis det er bare er heklerosetter som er satt sammen, så er det ihverfall ikke vanskelig...men det kan kanskje ta liiiitt tid..he-he..Morsomt med noen små prosjekter ikke sant.
Ang bloggtreffet den 31.januar så hadde det absolutt vært noe for meg altså! Men mannen min og jeg skal antagelig bort den helgen. Hvis det viser seg at vi allikevel ikke drar så er jeg selvfølgelig med. Hadde vært veldig gøy da, men blir det ikke nå, så henger jeg meg på neste gang! God søndag. Her er det 14 minus, og kakakakakaaaaldt. Klem fra meg :-)

chatrine sa...

WOW for et lekkert teppe!!!
Må nok sette meg ned med heklekroken, gitt;)

makiato sa...

Ja, de är fantastiskt fina!

Ragna sa...

SV: Neeeeeida, det kan da ikke ta så lang tid ;-) Det spørs jo bare på hvor stort man lager det da, hehe... Som teppe under langbordet mitt blir det kanskje et litt stort prosjekt. Men som et lite pynteteppe på veggen på gangen kanskje?

mali-mo sa...

Nydelig teppe ;) Jeg hekler blomster også, men har så langt bare festet dem på kjolene jeg syr. Hmmmm, kanskje et teppe ja... ;)

Ragna sa...

Må innrømme at jeg ble så inspirert at jeg la ut bilde av dette teppet på min blogg også. Driver fortsatt og funderer på hvordan jeg skulle fått laget et slikt et. Hva skal jeg feste blomstene på mon tro?

Skrapkaka sa...

Det er ikke mulig..
Jeg leser meg bakover og bakover
(3. kommentar i dag..), og ser stadig de samme ideene som jeg også har, bildene som jeg også har lagret på min pc.. hehe.. Så komisk! Er nesten som å komme inn i min egen fantasi/drømmeverden dette altså.

Dette teppet så jeg på senest for ett par timer siden. Funnet fram masse restegarn, og er gang med blomst nr 4.
Så får jeg se om jeg finner på en lur plan å få det sammen til ett gulvteppe på. Kanskje sy de på ett billig/gammelt teppe eller no..

Jaja.. Overivrig med kommentarer i dag altså. (Stalker:P)

Mvh Annicen