20. januar 2009

Beaumonde:


Herlige farger helt i Drops sin ånd....
Sjekk ut stolen hun sitter i... Eames stol....
den skulle jeg gjerne hatt i mitt hus.....
Disse kortene er altså så freshe og kule... Kunne ønske jeg hadde dem som bilder her i mitt hus... Blir glad av å se på dem jeg... Kortene er laget i 2000 av en illustratør som heter: Richard Zielenklewicz.
Og gitt ut av Beaumonde...
de har utrolig mange fin kort....
.......o la la....
Ps: Kortene ligger oppå gavepapir fra IKEA..
Det kunne jeg virkelig tenke meg som duk til sommeren jeg...
-Hører dere det IKEA...Hallo!!!!!!!;0)..

6 kommentarer:

Maria sa...

Tänkte just att det var ett snyggt underlag och trodde att det var ett tyg. Hoppas också att Ikea ser detta och gör det till ett tyg också!

Rikke sa...

Takk for bloggtreffinvitasjonen! Jeg ble veldig glad, er så koselig når folk spør sånn ut i det blå! Til helga er en av få helger jeg har fastsatt program, så desverre så kan jeg ikke. Men jeg blir gjerne med seinere, Hamar er innen rekkevidden :D

Jeg liker også dette papiret fra Ikea veldig godt, selvom jeg i utgangspunktet ikke er personlig fan av rosa. Hadde en vag plan om å tapetsere i gangen med dette papiret, men endte med at det kom til å bli for skjørt.

Minmill sa...

Så flotte kort du viser. Men du... Det gavepapiret på IKEA var kjempefint. Synd jeg ikke har Ikea butikk i nærheten. 3 timer til nærmeste... Hmmm.

Kosene mine sa...

Kule kort! Likte veldig godt det med mannen i rød stol med fancy hund foran jeg da :p

Det Ikeapapiret brukte jeg på julegavene i år! Veldig nice!! :D
Vi får håpe sammen at de lager mer i samme design.

Fru Mylder sa...

Kule kort!

Heldige du som har en egg-pute! Heldiggris for å si det Arne Næss-inspirert her jeg sitter i sofaen og ser på et tv-program om denne fantastiske mannen. Gleder meg til å se bilde av puta di, det er noe helt annet å se den i et miljø enn kun på hvit bakgrunn.

Hs en fin dag! :)

My Wonderworld sa...

Jeg sender deg en award. Den ligger på bloggen min ;-)