30. desember 2008

Brrrrrr:
Vår kjære lille Lucie fikk spark til jul av sine besteforeldre, det var skikkelig stas... Hun for nedover veien i en feiende fart med skisko på beina for det kunne jo være at hun skulle stå litt på langrenn og vettu..

Har kanskje ikke fortalt om det synet jeg har hver morgen etter å ha kjørt mann og barn til barnehage og jobb jeg... Jo da kjører jeg forbi sånn ca 50 unger og alle har spark eller ski på beina på vei til skolen gitt... Utrolig flott....Det er vel slikt vi var vandt til hjemme da vi var små og det var snø selv langt nedover østlandet hele vinteren. For jeg gikk jo på skiskole å greier.... Har ikke hatt ski på beina på over 7 år nå jeg assa. men men....


Det var nok stas for Lucies fetter med nye ski og, men han uttrykte det litt annerledes... var ikke så lett som han trodde....
20 minus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uff uff uff........................................

Fyrer som mann med jåen her jeg.... 18 grader inne... brrrrrr!

4 kommentarer:

pepperkverna sa...

Så flotte vinterbilder! Hege

KKann sa...

Jepp - bitende kaldt i dag..jeg sparket til jobb i dag - riktig nok ikke før kl 1000..men kaldt brrr ja!

Ja enig det er fint med rødt - men godt å få det bort også..hihi..

Ha en fin fin lillenyttårsaften!

Juleklem fra KKann

PS - legger deg til blogglisten min - det er alltid så koselig å komme inn til deg..skulle gjort det for lenge siden..smil..

Ludo Land sa...

å så vinterwonderland aktig det er hos dere! Nydelig. Ha en fantastisk feiring imorgen.

Ragna sa...

Ai, det hørtes kaldt ut! Vi fikk også med oss noen skiturer i jula, alle tre hadde nye ski :-) Vi hadde bare 2-3 minusgrader så det var helt perfekt!

Jeg synes forresten at bloggen din ser spennende ut og har lagt deg til på bloggkoll. Gleder meg til å se hva du blogger om i 2009. Ha et fint nyttår når den tid kommer!