21. desember 2008

Akevitt:
Jeg har veldig lite peiling på akevitt og hva som er riktig bruk av glass til litt finere middager... Ikke har jeg veldig stort arsenal av glass heller.... Men en ting tror jeg at jeg vet og det er det at melkeglasset øverst trolig ikke er rette størrelsen for denne type drikk på juleaften.. hi hi...
Jeg måtte rett og slett ut å finne meg noe mer egnet... tror jeg har funnet det??? tja ikke vet jeg da jeg ikke drikker dette... men det er det de får de som kommer hit ihvertfall... lykke til....
Glassene er funnet på gjenbruket...passer godt til julefargen, så får vi se om det går ned på høykant eller ikke....

De andre tingen fikk jeg også los på den dagen... fatter ikke helt hvorfor men det har trolig noe med den grønne fargen jeg er så glad i. Ihvertfall er "skrinet" fra Stavanger Flint og den er tilegnet med tegninger på overflaten til BP... Norsk Brænselsolje AS - snasent!!


Og de gryteklutene likte jeg rett og slett heklingen på (hvis det er det det heter)...


Her snør det.. hm jula ja.. har holdt på med den så lenge jeg nå at jeg ....(lengter etter våren!!) sies lavt her i huset.. er redd for å høre, "hva var det jeg sa om denne pyntingen og juletreet som kom inn aaaalt for tidlig"... uff kanskje han har rett.. eller???

5 kommentarer:

Tante Julie sa...

Puh ! Mysteriet er oppklart ! Først hørte jeg på ei sportsending ( ! ) at han er på en låve i trysil.... og så leste jeg at han er på tunet hos Monaslykkebo ! Så da har vi kontroll på han, gussjelåv !
Gleder meg til våren sjøl, je.... og til å få vekk julepynten og ! Men sånt sier man ikke høyt...
Ha en fin kveld !

Kosene mine sa...

Er det ikke litt deilig å sette seg ned med et pledd og en bok og kikke opp i ny og ne på pynten da?
Jeg synes det er heldigg, men har ikke altfor mye pynt her, og kun mini-minitreet på rommet til Gina siden vi skal bort i hele jula :)
Nå er det snart over da om du begynner å lengte, hihi

Kosene mine sa...

Asså mente hel-digg, ikke heldig med skriveleif, haha

LillaLykke sa...

Ja skulle gjerne sendt avgårde en julegave :) bare kjekt det. Den boksen eller skrinet heter det gjerne, var utrolig kult!!

Frøken Englefjes sa...

Hei og takk for kjapt svar!
Pakkingen gikk ikke så greit, jeg angrer allerede på at jeg har tatt med meg halve klesskapet...kommer aldri til å få brukt alt sammen, men men da har jeg litt å velge i...

Ønsker deg en fredfull jul så lenge...