1. desember 2008

Kalender tid:
Her er husets mange adventskalendere. De to øverste har farmor sydd til meg da hun levde. Det er jo litt koselig å ha noe som ikke bare er nytt og.

Julejenta som henger nederst er Lucie sin. Kan tro morgenstellet gikk med ett smil du. Svisj svisj så var hun klar for luke nr 1 i morges. 

7 kommentarer:

Bjørkely sa...

Det er jo de tingene som er skikkelig flotte, de tingene man har som har litt affeksjonsverdi!

Minmill sa...

He he, snakk om misforståelse. Din datter har jo en fin blogg da, men må innrømme at din var litt mer utfyllende. Du viser mye fint her synes jeg. Vil gjerne komme innom deg en tur senere også. He en fin fin dag :o

Camilla sa...

Hei og takk for varm velkomst. Det er utrolig gøy å finne brukte skatter ja, og spesielt når man finner dem billig som du gjorde med det fine stavanger flint service lengre ned. Da kan jeg smile hele dagen lang. fine kalendere, og julekrubben også litt lengre ned må nevnes, kjempe kjempe kul. ha en nydelig dag. smil

KKannDesign sa...

Så koselig det var her inne hos deg - titter gjerne innom deg igjen!

Ha en knall mandag!

Smil fra KKann

Gamlå sa...

Heisann Så fine adventskaledere du har, og så to som din farmor også har laget:

Den var stillig den til Lucie, og jeg er sikker på at morgen stellet gikk fort unna ler.

Det hjelper med en gave!!

Ha en fin kveld

Charlotte sa...

Rååååfine julekalendere begge 2 :) og kjempe flott blogg :)

Anonym sa...

Hei på deg,
Veldig fin bloggside du har og kjeeeeempefine julekalendere!! Har faktisk en som moren min laget til meg som liten. Serviset ditt lengre ned på siden din er SÅ FIIIINT!!!! Husker vi hadde et sånnt serveringsfat engang.. Legger deg til listen min jeg. Må bare følge med vider. Ha en fin adventstid:-)