23. november 2008

Litt av hvert:

Dette her tror jeg er lurt! 

Ihvertfall funket dette for oss i dag. Noen vil nok si at jeg har sett for mye tv og litt for mye nanny da de ser dette skjemaet. Men det funket. 

Har siste tiden hatt en litt tverr og sur 5 åring i huset vi. Hun har fått skikkelig attitude. 

Vi måtte rett og slett gjøre noe. Hun nektet plent å spise skorper på brødskiva. Peip skikkelig når hun kledde på seg. Genseren var for trang, for stor, den klør eller noe annet. Plagget havnet som regel i en redd liten tull borti kroken på badet. Vi ble skikkelig ampre vi og. 

Nå høres det jo ut som vi har funnet løsningen. I hvertfall for i dag. Uff gruer meg litt til bading. Hun hater ordet...... :-)

Hun har laget en lik plansje til oss og, så nå gjelder det å skjerpe seg slik at vi får premie til helgen. Vi kan visst nok få det vi ønsker oss vi også. Herlig jeg gleder meg, hadde vært deilig med ett cruise, spa opphold eller en tur til New York. THI-HI!!!!!

Her er ett av dagens prosjekter. Lucie har laget dette!! :-)

2 kommentarer:

Mari sa...

Neida, Nina. Jeg synes det er en god metode jeg. Poenget er jo at prososial atferd lønner seg, og ved å gi et klistremerke blir det veldig konkret for en 5-åring :)

Jeg tror hun kommer til å klare seg fint jeg :) Mer spent er jeg på dere ;)

Drops sa...

Ja hun har jo klart seg fint idag ihvertfall. Badingen var en lek. WOW!!! Digg. Har nemlig sterkt vurdert å klippe det lange håret. Pyton å vaske, gre og tørke det! Ja det blir jaggu spennende å se om vi klarer oss like godt. Jeg tror jeg vet hva Snekkeren min vil ha. If U know what I mean!!! ;-)