22. november 2008

Juleblomster:


En sånn her hadde jeg aldri trodd at jeg skulle kjøpe inn til mitt hus. Det passet ikke min "stil" på en måte. Men da denne ble observert hos en venninne var jeg solgt. Julekaktusen har jo helt utrolig flotte blomster, den fargen jeg har valgt er jo bare så nydelig. Gleder meg til den springer ut.
Kristorn (har jeg heller aldri hatt før) har jeg fått av mamma som kom på besøk i helgen. Det var jo så koselig hun hadde med seg en kurv med disse samt en kartong gårdsegg og masse godis (pappa driver kiosk sammen med lillebror(31).

Min verden innen juleblomster har kun til nå handlet om svibler og amaryllis. Jeg har tydeligvis ikke helt fulgt med i tiden. Men det er det jo mange grunner til da. ("koma" i åtte år kan jo ha noe å si).

5 kommentarer:

Mari sa...

Novemberkaktusen er etter min mening driiitstygg når den IKKE blomstrer. Når den blomstrer er den derimot fin-fin. I hvertfall når den er rosa da ;)

Det går i svibler og amaryllis her og forresten, vel og merke har jeg ikke handlet inn enda. Mistelteinene var kjempefine, og gud som jeg misunner deg godisen ;) Forresten ser jeg at du har lik lampe som A (hun har hvit da). De er kjempefine!!

Marianne sa...

Hei! Så moro å se hva du driver med, da! Håper du har det fint der oppe. Tenker støtt og stadig på at jeg har lyst til å komme på besøk til deg, men nå fram til jul vet jeg ikke om jeg får det til. Har sagt opp i Kamille pga lang reisevei (3 timer hver dag ble for drøyt) og har fulltidsjobb som jobbsøker i tillegg til jobben ut året... Men jeg tenker på dere og håper dere har det fint!
Stor klem fra Marianne

Drops sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Drops sa...

Ja som jeg skrev var jeg ikke helt sikker på den kaktusen jeg heller. Ja det stemmer det at jeg har lik lampe som A. kjøpte den gjennom I for noen år siden. Den er jeg veldig fornøyd med faktisk

Drops sa...

Hei Marianne!
Så hyggelig å høre fra deg på siden min da. Kan virkelig skjønne at den reiseveien kan være i drøyeste laget ja. Men så synd da. Vi tenker på dere vi og og plinger på neste gang vi kommer "hjem". ja ja det er jo litt hjemme det og! Thi hi!! God klem fra meg:-)