16. juli 2009

Endrings på kontoret:

Okay...here it goes....
Sjekk hvordan kontoret i 1 etg så ut for en stund siden da....åååå gurimalla...
Nesten flau over hvordan jeg har hatt det....Dette er nemlig ikke likt meg...hihi...
Så rotete...
Men så skjønner dere,...ble det endrings....
Ta DA!!!
Jepp, vi fjerna panel og røska ut rubel og bit...malte tak og handlet inn nye møbler...
Hva synes dere?
Jeg liker det i allefall såååå godt...
Tapeten kjøpte jeg på Åhlens for 50 kr rullen...yoho...to ruller og så var den veggen i boks...
Endelig kom den fine oransje lampen min til sin rett også....helt samme farge som i tapeten...
Vurderte sterkt å male sengen gul, men tror jeg bremser den fargebruken her inne litt...
Malingen står i kjelleren, men det får jo være måte på å gå bananas i energiske farger..... Å Jaså...er det grenser for slikt også nå.....O la la.....(snakker visst med meg selv her jeg gitt ....)
...*FNIS*......
Sengen er ikke pimpa med puter og tepper ennå, men det kjem....bare vent....en vakker dag finner nok Drops også puter hun liker....(så dårlig på puter altså....fysjom!!)
Vegghylleklokken er fra PS kolleksjonen til Ikea...I like I like....
Men her ser dere...her er selve rosina i pølsa....
Skrivebordet mitt....
Jeg spør igjen jeg....HVA synes dere nå????
Å dån.....Im in love....
Kan bare ligge i sengen der inne å kikke på herligheta jeg....
Og det beste er....vet dere det????....
Jeg betalte bare 200 kr for skrivebord, stol og nattbordet som står der inne....
Jaba Daba Doooooooo!!!!!!!
Her er to Billy-hyller plassert bakenfor hverandre,
for å fylle ut et lite "innhogg i veggen" (fant visst ikke noe annet ord jeg gitt)......hihi...
Fint det for da får jeg utnyttet dybden...Har egentlig kjøpt dører her, men kom visst hjem med bare en fra Ikea...grrrr!!!!.....(og sånn ja, å like blid att je=)=)=)
Nederste hylle rommer for øyeblikket min nye Shakti-matte (kjøpt på Clas Olsson). Helt ny....brukt bare to ganger..deilig...men også litt rart. Vet at Maria fra bloggen Jag Blommar har prøvet denne med mange gode ord om den.
Info om slik matte finner dere hvis dere trykker på HER
Stolen er jo også bare adorable.....akk ja!!!!
Vesken er fra Accessorize....kuli!!!
Rommet ble kult, men rommer det like mye????
Hihi....NOPE!!!!
Men det jøkke no....har jo flere rom å ta av til å plasserer alt rotet jeg....

Loco Dropso!!!!

42 kommentarer:

r e b e c k a sa...

så snyggt! skrivbordslampan är ju hur fin som helst, önskar jag hade sparat min gula...

Hyttehuset sa...

Et slikt skrivebord hadde storesyster mi då me vaks opp. Eg hugsar eg tykte det var daustygt då, men no hadde eg blitt glad om eg fekk fatt i eit til skolejenta mi til hausten. Akk ja.

Tøff oppussing! Du vågar, du. Eg er ikkje så flink på det.

Datt sa...

Ooo, det ble jo knallbra! :D Du er en utrolig flink drops altså, jeg blir inspirert jeg :D

Marihøna sa...

Det ble mer Nina ja :)

ralfefarfars paradis sa...

Oioi- her var det store forandringer..det første jeg tenkte var; hvordan kan hun legge tapet over panel? Men det er jo intet problem..hihi..har faktisk noen bokser i det mønsteret som du har tapet i, men de passer ikke inn hos meg- så de står inne i skapet med krydder;) Nydelig skrivepult.
Det ble mye bedre- synes sengen passer fint inn sånn som den er nå- men malingen i kjelleren får vel ikke stå i fred lenge;) Natti nat.

Lottas Himmelrom sa...

Olalaaaa Det ble kjempe stilig.... Kan tenke meg du får mange fine stunder der... Helt fantastiske møbler...så gjennomført og stilsikkert atter! Kunne vært i et interiørblad det der...

Men lurte på..det stativet...Så mange kort du har!! skal jammen si du hadde mange... :) Hohohohoh...

Har du kjøpt den veska i år..nå nylig? Jeg digger ugler.. ja og cherry..men det vet du jo...Skal finne slike cherrydobber..i like alot.. Ugler,kirsebær og muffins..der har du meg.. ;)

Nattinatt kjære du...Elsker å lese innleggene dine..Du skriver så herlig:)

Klem klem

Babb sa...

Knalltøft! Skrivebordet var knall, kunne tenkt meg et slik jeg også:)
Ha en fin helg!

Kristine sa...

Utrolig stilig!! Likte alle de fine boksene du hadde i Billy hylla jeg ;-) og så skjønner jeg veeeldig godt at du er forelska i skrivepulten ja..den var bare herlig! Grattis med nyoppussa rom - verdens beste følelse! helt til man kommer til å gruble på neste prosjekt ;-) hehe...

Xstine sa...

åh, det ble jo helt supert jo :D jeg tror jeg hadde druset på med gult på senga jeg altså, tror det hadde blitt superfresht :D gleder meg til å se hvordan det blir med puter og greier i senga! har du forresten sjekka ut etsy.com? finner du ikke puter der så må det være noe gærnt med deg, hahaah :D

Ha en fantastisk dag!

Fin i Formen - Margrethe sa...

Kjempestilig!!

Solrosa sa...

Herlige Drops!!! Du er så bra! Og den pulten er nydelig! Fant en slik på loppis i vår, men har ikke plass til den... Angrer på at jeg ikke kjøpte den og satte den hos forledrene på lagring!!!! Argh!!!

Ha en fin dag!

Frk. Maya sa...

Weeheee! For et rom! Nydelig. Jeg kommer sporenstreks, hihi. Da må jeg få låne pulten din og altså. Kan sitte der og skrible litt bare for å kjenne hvordan det er å sitte der liksom...:P Og så den tapeten da til 50kr? Det er jo helt vilt. Du er så god med farger. Alt blir fint likssom. Knall, knall, knall.
Og du, den shakti matten. Hvilken virkning har den? Synes den ser god ut, hihi. Altså, jeg har problemer med stiv rygg/nakke. Og når jeg ser de der spisse greiene tenker jeg bare at de kan borre seg inn i musklene mine og fjerne alt, hehehehe:D Men den er kanskje mer for energi enn ryggproblemer kanskji...
Nope. Sol her i dag. Sitter ute og nyter. Jeg har innvilget meg 1 uke ferie fra skolejobbing, jippiiii, deilig!

Maya

Ragna sa...

Kjempelekker tapet! Jeg synes sengen kan bli rosa :-)

Jannicke sa...

WoW..
Du overgår deg selv ;o)..
Herlig med et slikt favorittrom som gir energi...

Nå skal jeg ta meg et glass hvitvin, og snart er det reker, gresk salat, tzatziki... den greske sjelen og stemningen holder fortsatt i...
God Fredagskveld, Drops!

klem J.

marie sa...

Digger skrivebordet, stolen og nattbordet. Husker at jeg syntes teak var stygt, men nå synes jeg det er supercool:) Tror det ville vært fint om du sprayet senga hvit jeg, litt rolig farge ville fremhevet tapeten!

Maria sa...

Supercool tapet!
Och en massa fina detaljer i rummet!

LillaLykke sa...

Hey så flott da! For en forandring!

Ha en flott dag! :)

Snøstorm sa...

Hoi så stilig! Det skrivebordet er nydelig! Rommet ble kjempefint. Du har en helt egen stil og det er kjempekult! Kunne plukket ut bildene dine blandt mange andre. Egen Drops merkevare liksom. :) Stå på og lag lag mer vidunderdrops til oss! :D

Torill sa...

Så gøy å lese! Du virka berre kjempefornøgd og glad, og då e vel strevet verdt. Digga at folk er så forskjellig innanfor interiørverden. At folk gjer sin egen stil. Vi har nok ikkje lik stil eg og du, men det er så gøy å lese når folk er glade at det gjer ingenting :-) Alt har sin sjarm. Ha ein god sommar vidare.

alvorada sa...

Åh, fantastisk skrivebord! I like!!! Og lampa er også helt nydelig prydelig. Du kan dine saker! :)
Håper formen er fin og helga er god!
Klem fra meg.

hverdagsgodteri sa...

Ja det var litt av en fresh oppgradering! Skrivebordet minner jo veldi på et jeg selv hadde en gang i tiden. Liker det godt fortsatt!

mi-rachel sa...

wow..for en fin endrings!
det skrivebord var bare rått!

Lycke sa...

ÅÅÅÅguuusis vad fiiint!!!!!
Jajjahoppsan vad gott det blev!!! Tapeten var ju kanoners ju och klockan såg så spännande ut...ser icke riktigt, du får nog visa en närmare bild, hihi..

Och duuu!!! den där dagbädden har jag tänkt och smaskat på i tanken gode läänge nu..lustigt, tänkte på den senast idag..till att ha i allrummet på övervåningen..framför den där underbara tapeten jag köpte om du minns..mmm...precis det tänkte jag, hihi...

Nej jag har icke ferie..har bare städat och joxat vettu, och var på partaj i förrgår, så då var jag allt trött jag, hoho...
Skrivbordet var ju åssa så gott...vilket kanonrum det blev, och visst kan man skyfla över joxet nån annanstans, hihi..precis vad jag håller på med..

Kramar i massor från Lycke

Marthe sa...

Dropsipopsi!!

Kjære vene som du får til ting! Har ikke beveget meg i bloggland på tre uker, og nå har jeg sittet å sukket og smilt og stønnet og blitt henrykt over alt det fine, flotte og fantastiske inne hos deg! Den lappeduken du hadde laget med lappene fra Ikea var bare RÅ (oj, som jeg likte den!!) og det nye rommet du viser i dette innlegget kunne jo vært med i et interiørblad. Digger skrivebordet! Kommer tilbake til heimen i kveld, og jeg lurer jammen på om jeg skal driste meg til et innlegg. Har vært borte så lenge at jeg nesten ikke husker hvordan man gjør ting og tang her i bloggland lenger... Men jeg fikk så masse inspirasjon av deg at jeg nok snart er på "kjøret" igjen;)

Du er herlig, bloggen din er herlig - håper dagen din er like så!:)

Tjolahopp fra Marthe

Ludo Land sa...

veeeldig kult skrivebord. og veeldig kul lampe. gratulerer med dem. det ble kjempe fint.

BLAFREBLOGGEN sa...

MASSE fint her! Og ikke minst et par av de boksene i hylla ;-)

Minmill sa...

Heeeei Nina. Nå var det på tide for meg å titte innom deg igjen. Tiden har ikke akkurat vært på min side nå i ferien. Får liksom bare lagt inn et innlegg før jeg suser videre. Det er ikke det at jeg er så travel, men jeg synes det er så herlig å tilbringe masse tid med familie og venner, og siden bloggingen betyr å sitte foran pc'en så er jeg ikke helt dus med det. Det tror jeg er fordi jeg bruker pc så mye når jeg jobber, og nå er det jo ferie.

Så mye kult du har blogget om siden sist jeg var innom. Den ikea hekle duken din ble kjempefin, lampene likeså, og arbeidsrommet ditt. Du er så flink til å gjennomføre ting du. Jeg har så lyst til å dure på jeg også, men akkurat nå har jeg ikke så mye piff til det. Til høsten skal jeg pusse opp et av de grusomme loftsrommene her i huset. Skal ribbe vegger for tapet, og male og legge nytt gulv, men tør ikke begynne nå på sommeren. Tenk om det blir varm og fint vær igjen så står jeg der med malerkosten.

Nå skal vi være hjemme noen dager før vi suser avgårde til Bø og Larvik. Hvilken dag det blir aner jeg ikke, men vi vil gjerne ha fint vær før vi reiser til Bø.

Vet ikke om du ferierer nå eller om du er hjemme. Men uansett ha en fin dag. Klemmer Minmill :)))

Dagny @ Beautiful Living sa...

Superkult! Du er jo SÅ produktiv da! :D :D

Moderne Retro sa...

For en forandring. Ble skikkelig bra. Det skrivebordet var populært under oppveksten min. Både brødrene mine og mannen min hadde dette. Angrer på at jeg ikke spurte om å få ett (eller flere), for nå er de borte.

Anonym sa...

Så bra det ble! Og skrivebordet ditt... I'm in love...

Kan du ikke komme med oppdatering på hvordan den aku-matta fungerer? Jeg har sett reklame for den og ble veldig nysgjerrig om det kunne være noe for denne kroppen.

Ha en fin uke!

Fru Mylder

Lycke sa...

Hello hello! Jodu, jag hade allt velat köpa dagbädden, vet bara inte hur pengarna ska räcka!!! Jag har icke heller många kuddar jag..men sätter bara gamla retromysiga örngott på vanliga sovkuddar o lägger ut i sofforna, hihi...Ha det så gott i Oslo nu och guusis vad du reser o har dig...tääänk Danmark...blev ju toooksugen när du skrev om retrotapeterna...gaaaah....var är den där lottovinsten...MEEEP...

Vill skaffa presentpapper o tapeter i massor nu...

Puss o kram från Lycke

alvorada sa...

Helluuu!
Er det bare meg eller blogger du sjeldnere enn før. Trenger min daglige dose drops vettu! ;)
Håper alt er bra med deg, vennen.
Klem!

Katrine K sa...

Gratulerer med nytt kontor, syns det ble skikkelig lekkert, flott tapet og skrivebord!

hverdagsgodteri sa...

Det ligger en award til deg inne hos meg, om du vil ha..:)

Lycke sa...

Hello vännen min..hoppas allt är bar med dig..har vart såå trött ikväll, men så kom jag igång och målade en stol inpå nattkvisten, hahahah, typiskt en annan galning..bäst jag går o lägger mig igen..

Kramis till tuusen från Lycke

Solrosa sa...

Hei, Drops. Digger den ugle-vesken på bildet! :) Har en award til deg inne hos meg. SÅ vet du om det!

Sol

Solrosa sa...

Heleu! Har noe til deg. Noe fint! Hvis du sender meg adressen din, sender jeg det til deg! Send den til solrosa.solrosa@gmail.com :)

Klem

Kardemomme sa...

Jøss, så lekkert det ble med tapeten fra Åhlens Nina!!!
Det ble jo helt annerledes og skikkelig lekkert!!! Jeg har ikke sett den tapeten på Åhlens jeg..Var innom for noen uker siden og da hadde de nesten ikke tapeter i det hele tatt her på stedet, men hvis jeg tar meg en Oslotur har de sikkert et større utvalg. Pleier å ha det i hvertfall. Stilig skrivepult du har fått deg også!!
Og for DEN prisen!!!
Her regner det også..sukk!!! Er så lei av det, men på den annen side passer det godt. Vi har begynt å fjerne alle de gamle gulvene i stueetasjen og det er jo greit at det ikke er for fint vær når vi likevel holder på inne.
Ha en fin mandagskveld videre :)Klemmer fra Kardemomme :))

Nr. 21 sa...

Utrolig stilig skrivebord!! Og stol også! kjempe-forandring på det rommet!!! :)

LisjLinda sa...

Så utrolig stilig det ble, me like!!:)) Du har bra stil altså... Dåner litt av skrivebordet gjør jeg også!
Ha en fin kveld:)

Lycke sa...

Hello Dropsen-min...! Hur har du det?!? Dålig fortfarande???!!! hoppas verkligen att du har det bra!!! Är ute på resa nu..i Jönköping några dagar hos svärmora..det ligger lite nedanför Stockholm..och sen ska vi ner till södraste sverige, till Skåne!!! Passar på att shoppa lite idag när det regnar..mummms, får se vad jag finner...

Kramhögar Lycke

Frk. Maya sa...

Ta med litt Madonna til meg! hihi:D Jamfør "Ta med sjokkis". Begge delene er like godt...eller kansje ikke...kanskje sjokkis er bedre, hihiihihi

maya